Search results

  1. Siti007

    Game hero ada game baru eh?

    menarik betul prizes dia , xtahu pun se7en gear ni ada prize yang begini lumayan , thx for the info , nak cuba main game ini la --- Post updated --- oh faceook ada eh , nanti I pergi tengok jap ya. Kan tournament memang ada cash cuma amount dia je. I rasa game ni boleh cuba je sbb main je x...
  2. Siti007

    Game hero ada game baru eh?

    baru log in game hero website dah Nampak ada game baru , nama dia sev7en gear competition, sana tulis ada tournament , nak tahu lagi banyak details boleh ?
  3. Siti007

    raya shopping mana ehh korg??

    betul juga , xpernah fikir ni sesuai bagi orang tua guna juga , nanti la I tolong mama dan papa I download haha..Boost ni best la senang guna
  4. Siti007

    raya shopping mana ehh korg??

    setuju sangat, I dengar ramai yang guna apps ni jadi I pun download dan cuba , memang mudah nak guna apps ni , senang digunakan , suka sangat ni
  5. Siti007

    raya shopping mana ehh korg??

    a-ah I pun nak Tanya, nnt I balik raya susah nak top up , ada x cara apa2 senang untuk kita top up , sbb nnt balik kampong xde line sangat , xnk la guna internet banking tu
  6. Siti007

    Teknologi Ini Adalah Antara Ciri Baru iOS11 Yang Akan Ke iPhone Dan iPad Anda

    IPhone banyak fungsi awesome , jadi ada x apa2 pelan yang boleh senangkan kita dapat IPhone bari dgn harga yang cun2 ya ~
  7. Siti007

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    I dah baca semua komen , wauuu York ada 75% daripada undian , lepas tu majoriti pun sokong jenama York ni I rasalah brand ni yang lebih digemari oleh ramai I rasa I nak dia punya quiet mode sebab I xnak AC tu bising masa I tido. T'kasih atas cadangan semua uolls
  8. Siti007

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    eh korang , nak buat survey sikit , AC mana yg digemari ramai sebab nak tukar Air cond yg lama sbb dh rosak, xsejuk dok , ada bunyi bila pasang , dah mulalah buat hal bila dah guna lama.
  9. Siti007

    Gajet iPhone SE RM188 je?

    tp 80%tu bagi member celcom je kan ? klaw customer baru xtahu jadi x sbb klaw dpt 80% jimatlah byk
  10. Siti007

    Celcome xde lagi carry forward?

    pernah guna telco lain , teruk betul sampai line mati , jadi sekarang nak cari telco yang baik sikit , tolong recommend sikit
  11. Siti007

    Celcome xde lagi carry forward?

    sudah xde carry forward kan ,sedih sikit , tp dia ada lagi banyak data , sama je la , terima je la (sorry for double post...)
  12. Siti007

    Celcome xde lagi carry forward?

    line ada problem sikit , minta maaf sebab repost terlalu banyak kali
  13. Siti007

    Celcome xde lagi carry forward?

    sudah xde carry forward kan ,sedih sikit , tp dia ada lagi banyak data , sama je la , terima je la
  14. Siti007

    Celcome xde lagi carry forward?

    celcom sekarang ada pelan baru la~ tapi ada x carry forward x pasti , pelan baru data dia semua banyak , haraplah carry forward sikit
  15. Siti007

    Teknologi WHAT IS THAT????

    mungkin sebab lepas upgrade tower tu kot...ye lah...sebelum ni kan line teruk giler...i pun ade dengar yg Celcom ade gak wat pakej Iphone SE kan?
  16. Siti007

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    confirm ramai giler! ade lucky draw yg RM7/77/777 tu x? awak...ape cer kat Sunway?ramai orang x??ade x lucky draw tu??
  17. Siti007

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    confirm ramai giler! ade lucky draw yg RM7/77/777 tu x?
  18. Siti007

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    pin...!pin....!ade seapae tau tak pasal Iphone 7 esok launch kat mane?
  19. Siti007

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    a-ah, kan best klaw top up kat 11 street , berjimat sikit lagi pun dia ada free Yonder music , free punya tau tau , best lah
  20. Siti007

    CELCOM FIRST 1+5

    i tengah guna package ni , dgn family i , sbb nak jimat sikit , so far line dia ok , social apps betul x charge data , boleh cuba la klaw nak
Top