Search results

  1. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Product REMOVA100 Produk riadah membuang tahi lalat, ketuat, kutil dan lain-lain dengan sendiri (D.I.Y) bagi menambah kecantikan dan keyakinan diri Remova100 diadun dari botani, rempah ratus dan herba nusantara seperti pokok lipan, pokok gajus, bunga lawang, , bunga cengkih, kayu manis...
  2. miecs

    VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

    Now Everyone Can Use VPN UPDATE TERBARU 2013: Kami support ALL C3LCOM PREPAID PLAN -PORTAWIFI PREPAID - ALL YE3 4G (Doggle-Huddle-Zoom) - BYPASS Bistari - BYPASS Firewall Office - BYPASS Fix Line Apa kelebihan server kami - Murah dari vpn lain - Server Fresh / masih baru - Server Dara...
  3. miecs

    Ada paypal tak??? nak 50USD? dgn mudah je...

    ok ..utk kwn2 yg kerjanya asyik online je blh try ni.. daftar je dapat $50. isi survey je dapat $14. semua guna USD..pembayaran melalui paypal..daftar senang je..tak perlu email pon (email paypal je yg diperlukan) ada affiliate program skali.. Daftar kat SINI
  4. miecs

    WTB playstation 2 ROSAK LENS ... yg dah berhabuk pun xpe ...mur2 udah

    salam kepada sesiapa yg ada ps2 lama yg rosak lens atau simpan je sampai berhabuk, sebelum singgah ke tong sampah, sila pm sy utk diletgo murah2... sy tgh cari ps2 baget bagi anak2 main lepas baiki lens rosak dlm rm150 nnt, .... at least xde kaco laptop sy, nak fb pun susah hehe... sila...
  5. miecs

    [WTS] Handphone IPhone 4 Look A Like guna fully OS Android 2.2

    PROMOSI TERHEBAT !!! INTRODUCTIONAL PRICE !Dapatkan Iphone 4 look alike with Android 2.2 Froyo Operating system ,Capacitive touch screen free 4GB TF card. DENGAN HARGA HANYA RM 699.00 Full Specification Network Compatible: Nota: Telefon ini menggunakan GPRS...
  6. miecs

    Dapatkan ipad2 secara percuma....no trick hanya LIKE dan jawab 3 soalan, semudah itu.

    Salam semua,:) Hari ni nak kongsi pertandingan F&N di facebook yang terbaru, Cukup mudah, hanya klik LIKE dan jawab 3soalan mudah ttg F&N contest no trick...no gimmick... klik SINI untuk join .....:x Sharing is caring ... mana tahu kali ni LUCK anda menyinar...
  7. miecs

    Anda letih mengadap computer...layan kartun nih....

    hehe....iklan percuma shuth tak tahu:
  8. miecs

    ..::Kesatria Poyos FB apps M'sian Made::..

    Salam, Buat Warga WC yang rajin main Farmville,Mobwars,Mafia Gangs, dan lain2 tu... Jom check url ni jap,info ekslusif dari Oh!Tidak dot com http://ohtidak.com/oh-kesatria-poyo/#more-3316 Gunalah Barangan Buatan Malaysia.
  9. miecs

    Orang Utara mai sat sini....

    Just 4 share... Ni artikel pasal projek mega SULIHH yang bakal disiapkan pada thn 2013 nnt...bkn nak berpolitik tapi just nak pendapat..skrg keluar satu berita di Bharian mengenai kenyataan dibawah: >> Soalan aku apa motif semua ini...tolong jawab... Mukhriz sangsi projek mega kerajaan...
  10. miecs

    Pokok yg melindungi kaum Yahudi dari dibunuh

    Just to share:-) Ertinya: Daripada Abu Hurairah r.a. bahawasanya Rasulullah saw. bersabda, "Tidaklah akan berlaku qiamat, sehingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi sehingga kaum Yahudi itu bersembunyi di sebalik batu dan pohon kayu, lalu batu dan pohon kayu itu berkata, (Hai orang...
  11. miecs

    Rahsia ilmu pukau...apa pandangan warga WC?

    As'kum.. Saya ingin menerbitkan satu ebook ilmiah tentang teknik dan rahsia ilmu pukau..... Tapi bukan ilmu pukau yang berkaitan dengan ilmu khurafat atau syirik tu ok...xde nye hembus-hembus asap rokok atau apa-apa utk buat jenayah tu. Tetapi melalui hubungan minda antara dua orang yang selalu...
  12. miecs

    Cili terkecik di dunia...pedas ke?

    :rolleyes:Arini aku disuruh petik cili burung dibelakang umah,aku tanya balik cili yg biasa guna utk masak tu ke?pastu abah aku ckp ko ni bnyk tanyalah,carik jer cili yg paling kecik didunia,agak2 korang penah x rase cili atau tgok cili nih? hahaha...bagitau aku agak korang pedas atau x? Besar...
  13. miecs

    Wei computer junkie jom breakdance

    Salam kepada semua...aku just nak ajak korang jom sertai aktiviti berfaedah sikit dengan mencergaskan badan korang sume dengan menari tarian hiphop or breakdance... Yelah cari duit kena jugak..kalu bosan mengadap comp. 24 jam bab badan kena sihat gak beb...mana tahu korang leh penari...
Top