Search results

  1. M

    Teknologi About this new tech for washing machine. Can anyone help?

    why don't just take the promotion paper from the shop that selling washing machine and compare with it there can be have more professional recommendation
  2. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    tak ade covid-19 apps ni pun convenient, tak perlu beratur di kaunter jimat masa
  3. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    petronas boleh pakai apps setel, yg lain punya petrol station aq x berepe tau
  4. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    guna e-wallet bayar blh elakkan sentuh kertas duit, bawa wet tissue, lepas tekan fon lap je screen
  5. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    kecuali nak keluar beli barang keperluan dan isi minyak, aq langsung x keluar dah
  6. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    kini covid-19 pun x sesuai dgn buka perniagaan, blh try business dgn cara yg selamat
  7. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    x ape, awak jugak boleh guna debit kad, jgk tak payah bayar kat counter
  8. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    kemungkinan lepas ni akan support lebih byk brand minyak apps ni
  9. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    isi minyak petronas boleh pakai setel apps, click kat apps x yah bayar kat counter
  10. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    blh je guna apps e-wallet waktu nak bayar, jarakkan dgn org lain sekurang2nya 1 meter
  11. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    selepas ni baru makan kek beli, waktu skrg blh buat kek kat rumah, jgn keluar rumah
  12. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    cheyyy, tak akan lupa bawa fon, pegi tandas pun bawak fon jgk, hahahaha
  13. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    aq asing2 letak, sb kad terlalu byk, so x letak dgn duit, kadang2 jer lupa, bkn setiap kali lupa
  14. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    ohh, kadang2 masa nak isi minyak baru terasa lupa bawa mesra kad, apps tu aq blh try download dah lepas ni
  15. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    sebelum ni aku guna je mesra kad, apps setel blh redeem points ke?
  16. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    agak2 tgk situasi mcm mana, kalau terpaksa nak isi jgk perlu utk beratur isi minyak
  17. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    tgk kereta byk lagi tunggu dekat petrol station mmg malas nak pergi isi, kalau ade minyak separuh lagi mmg tak pegi isi
  18. M

    Teknologi Smart Retail Analytics

    ape sal pasang sapmai 2?? tm kerjasama dgn telco lain utk launch out yg 1 paling syok kan senang..
  19. M

    Teknologi Smart Retail Analytics

    ohh, aq ingat tempat pelancongan, langkawi baru ada...tempat lain x ada
  20. M

    Teknologi Smart Retail Analytics

    yake? bukan sama2 pasang 5g dgn tm? tm jg yg start ada dekat langkawi saja...
Top