Search results

  1. Beyonced HD

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    kalau betul2 nak mula bisnes ada ******** khas untuk peniaga yg baru. rasanya kerajaan pun ada sediakan bantuan untuk sapa2 yg nk jd ushawan muda tapi tulah terhad dan tak semua dapat. kena bersaing. try bank bank mcm bsn atau agro tgok.
  2. Beyonced HD

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    nak pinjam memana tempat pun pastikan interest rate rendah. cuba bandingkan sebelum pinjam dari mana2 agensi sekali pun. jangan jerat diri bayar interest tinggi dan bulanan yg lebih pada kemampuan
  3. Beyonced HD

    Maintenance motor

    enjin semua kena jaga helokkk baru jauh perginyaaa 1605668577 motor apa tu bro? jaga moto lah paling mudah sekali aku rasa.tak tau la kalau sbb aku mmg ada motor je kan.+Hmm+ ko jaga minyak hitam,spoket rntai,plug ,oil filter dan check tayar tu je..
  4. Beyonced HD

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    skrg tgk utube je utk class on9 business.dah ada cara2 mcm mn nk buat marketing.entah la apa aku nmpk skrg buat bnda viral bodo2 pon brg dah boleh laku keras.pastu org kita ni dapat untung sikit trus enjoy..nk pusing modal nanti akan kena cari lagi balik.bila nk senang mcm tu
  5. Beyonced HD

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    adat la bila nak meminjam...klu senang alamatnya beli nasik 2rggt pon org nk utang
  6. Beyonced HD

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    bank pun mcm gangster skrg.lmbat bayar siap col berkali..sampai download truecaller la aku.tak nak jawab punya pasal
  7. Beyonced HD

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    itula pasal kenapa time blh buat infra sdr..provider lain tk buat sbb isu cost..bkn murah nk pasang cable dan maintain..sbb tu telco lain playsave..sewa je..time pun pasang area highrise dan kawasan p ramai org je.. kwsn tak untung jgn harap la diaorg nk masuk.
  8. Beyonced HD

    Coba

    Kau pula mendapat kan AKUU!!!
  9. Beyonced HD

    Coba

    Dan bila!!
  10. Beyonced HD

    Coba

    Mungkin sama dengan teman lain...
  11. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    try lah the fake one, if you want to risk not using your car for weeks because it's in workshop for 'operation' +Hehe+
  12. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    i think i am going to do this also, hahaha
  13. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    yeah.. original brand user less likely got engine problem.
  14. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    if you got more than one car, that's different story. hehe
  15. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    the promotion is still running? i heard about it last year, buy 3 free 1 is kinda good deal.
  16. Beyonced HD

    Branded Engine Oils

    if you newly purchase your car, usually you got complimentary first car service and oil change at the manufacturer centre.
  17. Beyonced HD

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    Ohh ya . Is it have any charge if join this contest ? Hmm.
  18. Beyonced HD

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    Can i know how to join the contest ? Im interested with dis contest. huhuhu.
Top