Search results

  1. Ahmadi Katu Mahmud

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    nak tanya kepada otai, kenapa listing barang saya kat ebay dalam status "Complete Draft"? adakah perlu credit card untuk buatkan status tu jadi "Active"? mohon tunjuk ajar nubis kubis ni...
  2. Ahmadi Katu Mahmud

    Kursus asas pelaburan bursa saham ( rm69 ! ) & tips saham ke emel

    Hai...Ramai ke yang nak belajar Jana pendapatan melalui saham Kat sini? Jika berminat untuk belajar saham boleh Cuba intai2 link dibawah. Ianya ditulis sepenuhnya dalam bahasa melayu Dan tersangat sesuai untuk yang baru nak berjinak2 dalam saham. Semoga kita semua celik saham bersama. --->...
  3. Ahmadi Katu Mahmud

    Blog Hodoh!

    hahaha...da register. la ni tengah nak ping pulak. tapi cuma nak ping blog picisan saya yang kat siggy tu je...
  4. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    wah..hebatnya da 2 kali approve GA.
  5. Ahmadi Katu Mahmud

    Blog Hodoh!

    wah ble ping ya? ini sudah bagus...
  6. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    Klo bro nak GA, ble PM saya.
  7. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    email yg digunakan tu Google da approve da. so, klo nak apply Akaun Adsense yang lain kena guna email lain pula.
  8. Ahmadi Katu Mahmud

    Perhatian : kepada para blogger, sila backup website anda !

    terima kasih tuan atas nasihatnya. masalah terjadi kat blog utama saya sewaktu saya menulis post tentang kemenangan skuad harimau muda kita di sukan sea tahun ini. keesokan harinya blog saya di hack dan banyak post saya da hilang. kini hanya tinggal sekitar 70 lebih post jak lagi. huhu...apa pun...
  9. Ahmadi Katu Mahmud

    Samseng facebook

    best gak samseng fb ni....da tengok kat blog otai im. cuba check kat blog saya: AhmadiKatu.com OK tak?
  10. Ahmadi Katu Mahmud

    Blog Hodoh!

    blog yg hebat la...jeles sangat...xmacam blog usang aku kat bawah tu :( huhu...kena belajar banyak lg kat otai2 ni...
  11. Ahmadi Katu Mahmud

    mintak pandangan tentang website saya ...

    owh, baru ada linknya :) site yg hebat, bro pandai menggunakan keyword "Acne" yg mempunyai rate tinggi dalam adsense. tapi klo nak dptkan earning yg lebat dalam adsense saya nasihatkan iklan 250x250 kat bawah front page tu diletakkan di atas sekali. :) ini blog adsense saya ---->...
  12. Ahmadi Katu Mahmud

    Keliru dengan status akaun adsense

    da approve awal tahun 2009...tapi sampai hujung tahun ni xsampai pun 2usd...sedih gile :( skng ni ad adsense saya da pindahkan ke subdomain. harap ada perubahan la.. ble check kat sini www.BI.AhmadiKatu.com
  13. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    bagus soalan ni tuan....aku sendiri da google sepanjang bulan sampai la ni xfaham2 gak. pendapatan adsense dari awal tahun lepas hingga hari ni 1 usd pun xda...hampeh tul...huhu
  14. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    saya juga nak minta pandangan tuan otai semua la kan, diantara ads text dan image ads la kan, mana yg lebih mendapat tumpuan pengunjung blog?
  15. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    terima kasih tuan, saya da ubah ads text saya. tuan ble lihat kat sini >> www.AhmadiKatu.com Apa pandangan tuan?
  16. Ahmadi Katu Mahmud

    Minta Tips Cara nak naikkan Ranking blog ke PR1 ke atas!

    wah...bestnye klo dpt pr yg high :( blog saya cuma pr 1 je :(
  17. Ahmadi Katu Mahmud

    Adsense Masyuk Kalau Pandai Buat Seo

    tuan.....tak terfikir dengan cara tuan ni tau? mulai hari ini akan tukar teknik penulisan dalam blog :P terima kasih tuan atas info yang sangat berguna :)
  18. Ahmadi Katu Mahmud

    Program Google Adsense

    dah lama berjinak2 dalam adsense sejak tahun 2006...tp pendapatan sikit je :( huhu....ntah mana silapnya :( ada sapa ble tolong... check blog saya kat sini >> www.AhmadiKatu.com
  19. Ahmadi Katu Mahmud

    Hulurkan tangan Sambutlah salam Azman Hadi untuk semua

    salam newbie dari saya gak :) sama2 kaut ilmu d wc..
Top