Search results

  1. chimney

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Me too. Need to share this to friends and family bcoz not everyone knows about this jaringan prihatin
  2. chimney

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Realme C11 also quite nice la as got colour options, iron grey & lake blue besides backed by a 5000mAh battery
  3. chimney

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Celcom user only is it bcoz i dont see any other telco publish this program whether in their website or apps 1620998244 But need to consider first how many gb for monthly internet plan since it's cheaper than other telco
  4. chimney

    Cold calling to sell

    Once an officemate scold the cold calling person becuase they sell it hard. Probably it was just not an effective communication.
  5. chimney

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    No need to bother which brand bcoz the mobile phone will goes to their grandchild to play games only lol
  6. chimney

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Betul lah.. Ada je yg brand aku pakai tapi paling lama 2 tahun je hayat hidup dia hihi... Beli mesin basuh tak apa lah sebab benda nak pakai lama kan.. Aku pun mencari jugak mesin basuh yg ok. Kalau boeh yg dryer sekali.. Dok apartment mana ada ruang.. Sidai dlm rumah, bau hapak haihhh
  7. chimney

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Yg penting dia baru.. Lepas tu tgk function apa yg dia offer then baru aku tgk brand tu apa.. Lagi 1, ketahanan brand tu sendiri last kali harga.. Kalau harga teknologi canggih tu jarak berapa ratus je, aku akan beli yg canggih tu lah
  8. chimney

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Wowww hebat hilangkan bau kari hahaha.... Kalau mesin basuh Panasonic mahal ke?? Nak beli satu tapi take sure front atau top load
  9. chimney

    Petrol utk kereta dan motor

    Tak berapa tau la. Main isi je. Malas nak search - search. Baru pakai 3 tahun honda crv. Takkan nak tukar. Bayar pun tak habis lagi ni.
  10. chimney

    Petrol utk kereta dan motor

    Tak de plak perasan perubahan sbb mmg dah lama pakai shell. Sama je la rasanya.
  11. chimney

    Style rambut dia lawa gile!

    Kene saving mcm ni, tgk mahal je harga dia. Ape beza dgn brand biasa?
  12. chimney

    Style rambut dia lawa gile!

    woww boleh cuba la. available tak on shopee? hehe
  13. chimney

    Style rambut dia lawa gile!

    hv70 tu brand apa ya? bagus tak? sebab kalau tak macam nak cuba
  14. chimney

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    unifi tak de masalah pun okey je. maxis sjaa rasanya yg prob
  15. chimney

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    eh dah ada ke? tpi rasa kat putrajaya betul tak . dorang ada testing kawasan situ
  16. chimney

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    tak sabarnya nk tgok telco mana yg paling laju. 4g unifi paling best kalau naik 5g tak tahu la
  17. chimney

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    bukan tahun depan ke? tak kisah la bila 5g, 4g skrg pun dah laju kalau guna TM line la
  18. chimney

    Servis Maxis, UniFi, TIME, Streamyx

    guna la unifi 4g laju tak mcm maxis. jgn ckp aku tak payung
  19. chimney

    Tips kecantikan sensitif skin

    sekarang dah tau kena elakkan. Takkan nak minum pulak haha
  20. chimney

    Tips kecantikan sensitif skin

    tu la pasal, aku x pernah kena demam pulak atas sebab- sebab ni.
Top