Search results

  1. AyaBizz

    >>HOT<< 24 Artikel PLR tentang Affiliate + 21 Email Follow Up + BONUS

    Assalamualaikum dan Salam Ramadan. Saya Aya Norbayah dari BloggerWanita.com. Saya seorang Blogger dan Internet Marketer. Hari ini, saya nak tawarkan sesuatu yang istimewa buat rakan WC yang giat mempromosikan produk-produk affiliate dan juga mereka yang baru nak belajar tentang peluang...
  2. AyaBizz

    >>BONUS TERHEBAT<< BONUS 5 DALAM 1 untuk Software DOKTOR FB

    TELAH DITUTUP Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua warga WC Salam perkenalan dari Aya.. Nama saya ialah Norbayah dan lebih dikenali sebagai Aya. Saya adalah Founder Bloggerwanita.com. Beberapa hari yang lepas,produk Software Doktor FB telah dilancarkan. Jika anda belum...
  3. AyaBizz

    Website ini guna Script apa ye?

    Salam semua... sebenarnya saya teringin nak tahu apa script yang digunakan oleh Apesal.com untuk traffik exchange tu? kat mana kita nak dapatkan script tu? teringin nak belajar tentang script tu.. ada sesiapa yang tahu? :-/
  4. AyaBizz

    Jual eCover Templates ? ada Permintaan ke?

    Salam semua warga WC, Aya sekadar nak bertanya, tentang penjualan ecover templates untuk produk digital, kalo kita tengok di google, action script untuk ecover ebook atau cd lebih banyak dijual dan banyak permintaan. So Aya sekadar nak bertanya, jika jualan ecover templates juga ada...
  5. AyaBizz

    Semua IM pernah Hantar email SPAM, Betul ke?

    Selamat pagi semua... Nak sembang-sembang lagi.. :D Betul ke semua IM di Malaysia ini PERNAH hantar email SPAM kat orang lain sebelum mereka berjaya? Saja je nak kongsi cerita dari warga WC dan teringin nak tahu.:). sebab dulu-dulu pun, masa mula-mula belajar perniagaan internet, pernah...
  6. AyaBizz

    Kenapa Usahawan Internet Lelaki lebih ramai dari Wanita?

    Salam kepada semua warga WC.. Tiba-tiba hari ini terfikir, kenapa usahawan internet di kalangan lelaki lebih ramai berbanding wanita di Malaysia? saja nak sembang2. :D .Sebabnya saya perasan di WC ini sendiri, jarang saya terserempak IM wanita selain dari saudari Imabiz. :-/ ?
  7. AyaBizz

    Perlukan Pandangan antara Subdomain vs Subdirectory untuk SEO

    Assalamualaikum semua... Hari ini saya perlukan pandangan otai-otai dan semua warga WC tentang pemilihan subdomain dan subdirectory bagi satu domain untuk tujuan SEO. Maksudnya, cara nak naikkan ranking kat google atau yahoo. Contoh domain : www.ideainternet.biz Contoh subdomain...
  8. AyaBizz

    Sapa Tahu Bagaimana nak unblock blog atau laman web di tempat kerja?

    Assalamualaikum semua warga WC, Hari ini, aya nak minta tolong pada sapa-sapa yang tahu bagaimana nak unblock blog atau laman web kita di tempat kerja? :D
  9. AyaBizz

    Pay Per Lead Malaysia RM1.50 setiap subscriber

    Assalamualaikum warga WC. Bagi yang belum tahu, Aya nak kongsi satu Pay per lead Malaysia dengan bayaran RM1.50 per lead. Maklumat lanjut : KLIK SINI :)
  10. AyaBizz

    Jom Buat Duit dengan AdsNiaga, PPC Malaysia

    Salam warga WC, hari ini Aya nak ajak sapa-sapa yang ada blog berbahasa Malaysia dan nak buat duit dengan program Pay Per Click selain Adsense, iaitu Adsniaga. Diasaskan oleh anak tempatan. ;;) Jom klik Sini: http://www.ideainternet.biz/info-terkini/apa-itu-adsniaga-scam-ke/ Semoga sukses...
  11. AyaBizz

    Senarai Pay Per Lead Malaysia hujung tahun 2010

    Salam warga WC.. Hari ni Aya nak ajak rakan-rakan semua join program pay per lead yang dianjurkan oleh IM Malaysia. Komisyen dari RM0.50 - RM1.00. Saje nak kongsi. :D http://www.ideainternet.biz/info-terkini/senarai-program-pay-per-lead-malaysia-terkini-hujung-tahun-2010/
  12. AyaBizz

    Bagaimana nak tukar Website Category ?

    Saya ada masalah sikit.. saya pelik kenapa blog lain boleh dibuka di ofis online saya tetapi blog saya ini www.ideainternet.biz ini tak dapat buka ya? pelik gak. Bila taip kat browser, ayat yang keluar seperti di bawah "Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has...
  13. AyaBizz

    Siapa ada BONUS best untuk ebook Affiliate Kerajaan?

    Saya tahu ebook rahsia affiliate kerajaan oleh saudara Jamal ni sudah dilancarkan beberapa bulan yang lepas.. Tapi saya masih belum membeli ebook beliau... Sekarang ni...saya berminat nak dapatkan ebook Rahsia Affiliate Kerajaan ini..ada sesiapa masih menawarkan BONUS untuk produk ini???.. saya...
  14. AyaBizz

    Salam Perkenalan dari AyaBizz

    Salam perkenalan buat semua warga WC..... Sebelum ni saya perkenalkan diri tapi username yang saya guna " MissAya " Biarlah saya perkenalkan diri sekali lagi.. Nama saya Norbayah a.k.a AyaBizz... ;) Bidang saya lebih kepada sains tapi saya sangat meminati perniagaan internet. Saya...
Top