Search results

  1. seekers

    Alamak, my domain name dispute - Ada Cadangan?

    Ada kaitan dgn trademark. Pada asalnya ingatkan domain yg saya beli ni tak ada masalah dgn trademark. Domain ni pun dah live hampir 8 bulan. Tapi semalam dapat email, di bawah ni emailnya: Ada cadangan tak bagaimana utk kita supaya terus boleh guna domain tersebut? atau mmg dah tak blh...
  2. seekers

    Adakah PageRank main peranan penting untuk rangking di SERP.

    Salam sejahtera semua.. Berkaitan dengan topik di atas, sy ingin mengetahui pendapat dari sesiapa yang berpengalaman akan hal tersebut iaitu adakah PageRank memainkan peranan penting untuk rangking website/blog di SERP. Dan juga, bilakah last PageRank Update dan bilakah PageRank yang...
  3. seekers

    Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

    Petang tadi saya ada YM dengan seorang hamba allah ni.. Dia buat bisnes, tp tak nak ngaku buat bisnes Uptrend, sebaliknya guna nama Unstopabble. Hakikatnya, Unstopabble tu hanyalah nama Group yang buat bisnes MLM Uptrend. Niat dihati bukan untuk memburukkan sesiapa, tapi untuk dedahkan...
Top