Search results

  1. zolkiebaki

    Soalan Tentang Servis Bina Minisite?

    Salam Ramadhan Semua, Aku nak tanya soalan basic, khususnya kepada kekawan yang telah menyediakan servis bina ministe. Tujuan soalan ni untuk kepastian aku sendiri jerk atau kepada kekawan lain (orang baru) yang nak memulakan servis bina minisite.. Soalannya: Adakah harga servis bina...
  2. zolkiebaki

    Selamat Hari Guru 2009!

    Assalammu'alaikum wbth & Salam hormat, Kepada rakan-rakan WC yang berkerjaya sebagai GURU saya nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Guru 2009 "Guru Pembina Negara Bangsa". Kalau ler ada di kalangan bekas cikgu-cikgu saya terbaca post ni..saya juga nak ucapkan terima kasih yang tak boleh nak...
  3. zolkiebaki

    Program kutu wang pos dari sudut fiqh Islam

    Assalamu'alaikum & Salam hormat. Sekadar untuk berkongsi maklumat dengan kawan-kawan di wc. Kalau ada apa-apa pandangan tentang isu ini atau ingin berkongsi pengalaman ke..amat di alu-alukan untuk kebaikan bersama. Program Kutu Wang Pos Dari Sudut Fiqh Islam Majlis Perundingan Dan...
  4. zolkiebaki

    Masalah Web AffiliateDahsyat.Com ??

    Assalamua'alaikum semua..ada sesiapa tahu kenapa url AffiliateDahsyat.Com tak boleh buka?? Saya nak download ebuku yang saya beli tapi masalahnya url web tu tak leh nak buka..dah send email kat admin affiliatedahsyat tapi belum ada reply..uhuk..uhuk..maybe dia sibuk atau di luar kawasan. Kalau...
  5. zolkiebaki

    PosPay.Com.My

    Sekadar berkongsi maklumat...satu lagi internet payment service baru dilancarkan untuk kita di Malaysia. http://www.hmetro.com.my/Current_News/HM/Thursday/Bisnes/20060914090503/Article/indexm_html ------------------------------------------------------------------------- Pos perkenal...
  6. zolkiebaki

    Portal AdikBijak ~ Klik untuk selangkah lebih bijak..

    Portal AdikBijak ~ Klik untuk selangkah lebih bijak.. "Saya percaya pendidikan di rumah merupakan pendidikan sepanjang hayat dan teras dalam melahirkan anak-anak cemerlang. AdikBijak.Com bermatlamat menjadi pusat sumber pendidikan dan rujukan utama untuk ibubapa dalam mendidik anak-anak di...
  7. zolkiebaki

    TAHNIAH! SAUDARA SHUTH - PENERBITAN eZINE WANGCYBER.COM

    Assalammu'alaikum wbth. :D Dengan berbesar hatinya saya mengucapkan tahniah di atas usaha murni saudara Shuth menerbitkan ezine WangCyber.Com dan sekaligus usaha ini akan memartabatkan lagi perniagaan internet dengan saluran yang betul. Syabas lagi sekali kerana eZine bahan ilmiah ini akan...
  8. zolkiebaki

    SENARAIKAN AFFILIATE PROGRAM MALAYSIA YANG PROS!

    Assalammu'alaikum wbth & Salam Sejahtera. Seperti yang dinasihatkan oleh rakan usahawan di forum ni kalau belum ada modal untuk memulakan bisnes internet sendiri..mulakan dulu dengan program2 affilliate yang mana nak daftar pun percuma. Jika ada jualan melalui url ID kita maka dapatlah...
  9. zolkiebaki

    Sejauh Manakah Perlunya Daftar Syarikat Untuk Internet Biz??

    Assalammu'alaikum wbth/Salam Perkenalan/Salam Persahabatan.. Saya :oops: sahabat baru dalam forum ni (baru daftar). Tapi sebenarnya dah lama mengikuti perbincangan di sini. Banyak :D ilmu internet biz yang saya belajar di sini..terutamanya dari sudut etika yang betul & jujur. Hee.. :lol...
Top