Search results

  1. FendyAziz

    Wth

    Mencari 1 : Ecover designer 2 : Boleh setup squeeze page + letak bullet2 penting ( Yg ada theme optimizpress atau plugin2 utk template diutamakan) 3 : Boleh buat email follow up Letak harga dan masa boleh siapkan.. Den akan buat pemilihan
  2. FendyAziz

    Underground Utube Viewer [ Percuma ]

    Aku tgh develope satu software.. Software ni untuk meningkatkan view video utube anda... Susah rupanya nk conquer utube pnye system ni... Aku rasa aku dah give :P Setakat ni views xbrape bnyk... So ingat nk bg free je... Sape berminat?
  3. FendyAziz

    Kad debit baru? Auto Payment Dibatalkan ke?

    Nak tnya sket... Kalo petang ni aku g bank (maybank) ckp kat debit aku hilang.. Dia akan ganti kad baru siap2 dgn no kad baru kan... Yg jadi kemusykilan sekarang adakah recurring payment kita yg menggunakan no kad lama.. Contohnya autoresponder yg kita lggan. Bulan2 dia deduct duit ikut kad...
  4. FendyAziz

    Aku perlukan korang untuk bahan ujikaji

    Kehkehkeh... Ujikaji ni bukan untuk pembedahan otak ye kengkawen... Aku tgh develope satu lg software juga berkait dengan youtube... Youtube views... Aku perlukan url video korang untuk test sama ada aku dah berjaya menyelusup masuk ke dalam kawalan utube ataupun tidak... :> Aku...
  5. FendyAziz

    [Resale Right] Uyr Software + Bonus blast ke 500++ List + Utube viewers

    Sejak dibuka pre jualan pada 7hb baru2 ini jualan uyr software telah mencapai hampir 70 jualan dalam dan luar negara walaupun english sy berterabur.. Ini sesuatu yang memberangsangkan tentang tarikan software terhadap kuasa membeli. Sy tidak mahu cerita panjang sebab saya memang tak pandai...
  6. FendyAziz

    Pakej Pilihan Hosting Yang Mana Anda Pilih

    Nak survey hosting sket oleh kerana sy ada nama domain dan juga hosting yg tak pakai.. :D Jika diberi pilihan pakej hosting berikut mana satu pilihan anda.. 1- Rm100 untuk setahun 2- Rm10 untuk sebulan Hosting dalam pakej unlimited dari semua segi... Tinggalkan komen anda di sini...
  7. FendyAziz

    Kedai Online + fan page + micro niche site untuk di letgo..!!!

    Assalam... Saya nk letgo 2 perkara di sini iaitu... 1- Kedai jersi bola yang dah lama terbengkalai http://soccercorner.org dan juga Fan page soccer corner http://www.facebook.com/pages/Soccer-Corner/317315361617846 Setakat ini kedai ini tidak pernah menjual lagi.. Fans adalah datangnya dari...
  8. FendyAziz

    Moh test tahap jantung anda..

    Aku bukak video ni jam 4:15 pagi... Lampu bilik tertutup... Meremang abes urat sarat aku :)) http://www.youtube.com/watch?v=CASuzHzNFqw&feature=related
  9. FendyAziz

    Mencari Owner Scrapebox

    Sape sudi nak memiliki scrapebox boleh pm aku... Harga buka rm50.. Aku akan biarkan post ni selama 3 hari... Sape paling tinggi dia yang kena :x
  10. FendyAziz

    Bagaimana Untuk Melakukan Kajian Keyword EMD

    Salam geng... Aku ada buat video sket.. Nk membiasakan diri bercakap sorang2 dengan video ni.. Maklumlah sebelum ni aku xpernah bercakap sorang2 ni :)) Aku kongsikan video ni.... http://www.youtube.com/watch?v=1_mAePLiH-o&feature=youtu.be
  11. FendyAziz

    Kepada mereka yang berminat nak jadi Reseller SEO servis..

    http://seomall.net/ Murah... Tp segala risiko atas diri masing2... Bulan lepas aku tgk website tu lain.. Hari ni lain.. So mgkin page tu masih berfungsi lagi... Cuba la try test beli satu dulu ke kan... 100 edu backlinks standart market $30... Tp dia jual $5.. Kalo korang nak buat duit...
  12. FendyAziz

    Anda Menggunakan Video Marketing sebagai promosi produk anda?

    Jualan Pra Pelancaran Telah Pun Ditutup. Untuk menempah Sila Ke http://uyrsoftware.com
  13. FendyAziz

    Group Coaching Untuk Anda Menjana Usd Lumayan.. 5 Tempat Terhad

    Perhatian : Tinggal kurang dari 5 tempat group coaching ini. seorang telah membuat bayaran. 2 tempat sedang dibooking melalui facebook sejak saya membuka tawaran ini semalam ( 5 Sept 2011 ) Group coaching ini bukanlah tentang asas perniagaan internet tetapi lebih kepada penyedian servis...
  14. FendyAziz

    Nak Mintak Pandangan Anda Tentang Group Coaching Ini...

    Amaran : Thread ini adalah thread EMOSI =(( Apa pendapat anda jika saya nak anjurkan group coaching untuk mendapatkan duit USD ??? Kajian dan ujian telah dijalankan dan sememangnya ia amat2 berbaloi untuk anda menyertai group coaching ini... Untuk mengetahui flow ini saya telah berhabis...
  15. FendyAziz

    Teknik Paling Mudah Untuk Mendapatkan Wang Segera Dalam Tempoh 48 Jam..

    Hanya Copy Paste Dan Duplicate Teknik Ini Untuk Mendapatkan Hasil Berganda Nota : Tiada kemahiran teknikal diperlukan... Hanya copy dan paste sahaja.. Sekarang banyak modal nak pakai jika nak run bisnes kan.. Macam mana saya buat nak tangani masalah ni? Pinjam? ORang x bagi Rompak bank? Masuk...
  16. FendyAziz

    Anda nak buat duit raya? Tiru formula saya dapatkan 1k atau lebih dalam masa 24 jam..

    Anda masih tercari-cari lubuk duit untuk menampung kos hari raya? Saya ada jalan penyelesaiannya... Hari tu saya tercari-cari bagaimana nak dapatkan duit dengan mudah... Selepas terbelek, terkinjal sana sini akhirnya saya dah jumpa lubuk duit saya.... Dan yang menariknya ia terus memberi...
  17. FendyAziz

    Bagaimana saya mendapat 1/3 dari ape yang saya targetkan

    Ari tu sy terkial2 sebab nak cari 2k dalam masa yang singkat... :( Nak buat macam mane.. Da nama pun duit, mintak tolong dengan member2 xdapat.. :"> Tapi ok la kan walaupun xdapat 2k sekurang2nya saya dapat 1/3 dari jumlah berkenaan... Dekat 1 k jumlah... Walaupun x tercapai target wa x...
  18. FendyAziz

    Go daddy da DIJUAL?

    Mengikut berita ni -->>>> http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jLRlr30M7nddVF4Au5Oit46YGLsA?docId=0b7582b18f9349789614fdd4d454c118 Nampak macam real... Macam mana dgn domain2 yg ada kat sana termasuk domain aku...???? Ke mereka run bisnes macam biasa tanpa menjejaskan domain2...
  19. FendyAziz

    Wa tak mo cite panjang2.. Lu tengok sendili laaaaaa..

    http://fendyaziz.com/jualan-babas/ :-*:P=((:>:-O:D;;);):(:)
Top