Search results

  1. olskool

    ade sape2 berminat untk melancong ke singapore n masuk ke dlm universal studio?

    hi, just nk tnye ade x sape2 yg berminat untk melancong ke singapore n msuk ke dlm universal studio singapore(USS) kalu ade respons yg mengalakan .. satu pakej pelancongan ke singapore+universal studio akan di lancarkan di sini, pakej nie just daily trip,hrga pakej around rm315 termasuk...
  2. olskool

    kt mana nk cari free facebook app yg simple2

    salam sume.. aq yg xbrp nk pndai bab internet nk tnye ckit kt mane nk cari script facebook app yg simple2 dan yg free..nk berjinak2 free dlu..bru nk yg berbayar.. arap boleh bantu yer.. ayat ini tidak dibenarkan dlm thread aq "ambk yg berbayar je sng"
  3. olskool

    [WTB]Yamaha 135LC

    salam sume ade x sape2 yg nk jual moto yamaha 135lc,atau ade kwn2 yg nk jual.. aku nk moto yg -tahun 08-10 -harga around rm3500-rm4k -moto xpernah eksiden -geran,insuran yg lengkap.. -kalu boleh area terengganu..senang nk let go if boleh nk coverset kaler mcm nie or kalu ade... pm aq...
  4. olskool

    Jemputan untuk membuat pameran berkaitan IM di UIA kampus PJ

    Salam semua sebelum tu,jika saya silap buka thread xkene tempat..arap alihkan ke tempat yg sesuai ok.. aq just membantu junior aq yg ingin membuat satu pameran di kampus UIA PJ tp mereka masih tidak ade peserta untuk menyertai pameran tersebut so aq..selaku senior yg baik ati..haha... dengan...
  5. olskool

    {Tutorial} Free Website Monitoring untuk Web/Blog anda

    Salam kepada semua warga WC sempena mlm yang special nie (Germany menang td..hehe) sy ingn memberi panduan/tutorial kepada para bloger yg ingin melihat statistik kunjungan ke web.blog mereka atau dengan kata lain Website Monitoring Tool... Maybe sudah ade yg tahu..n kpd yg sudah tw..boleh ler...
  6. olskool

    Saya ingin memulakan perniagaan berkaitan Pelancongan..tapi BAGAIMANA??

    Salam Sejahtera. Sebagaimana tajuk thread ini,saya ingin meminta warga WC untuk memberi seberapa bnyak pandangan dan tunjuk ajar kepada kpd sy bagaimana ingin membina tapak perniagaan yang kukuh dan bagaimana ingin mempromosikan kpd penguna internet dengan cara yang efektif. perniagaan yang sy...
  7. olskool

    Mengapa anda perlu tgk web ini???

    salam.. nie skali lg nk mnx jasa baik warga WC untk me"review" web terbaru aq nie.. http://one-travel.co.tv web nie merupakan web untk agensi pelancongan..so kalu ade cacat cela kt mana...arap bg komen(panas2 pom aq trima).. korang jgak di galakan untk try form yg aq bina tu .. nk tgk ok ke x...
  8. olskool

    servis printing

    salam, nk tnye kpd org2 KL or area dkt2 cnie ler.. kt mana r nk dptkan servis printing untuk print ala2 cover cd tu?? kalu boleh location kedai dkt2 lrt or monerail or public transport yg seangkatanye untuk memudahkn sy pergi(kebetulan tgh cuti nie) arap sape2 yg tw dpt membantu :) tq
  9. olskool

    {aq nk jual koleksi design,font,icon,css template,wordpress theme }

    salam nk tnye pendapat warga wc.. kalu aq nk jual koleksi seperti tertera di atas dlm bentuk cd/dvd n post kn kpd umah korang ok x? maybe ini content koleksi aq tu -css template(sume free tp super premium looking) -font(ade yg free ade yg premium) -icon(sama mcm font) -wordpress theme (sama...
  10. olskool

    Mintak warga wc komen web sy nie {jom-beli.co.cc}

    salam semua.. aq nk mnx jasa baik para designer wc utk komen serba sedikit website ecommerce nie ---> http://jom-beli.co.cc secara umumnye..website ini adalah beta version untuk pakej ecommerce yang aq akan develop jika ade sebarang permintaan drpd pelanggan arap semua designer wc dpt...
  11. olskool

    ada sape2 tw mcm mane nk hack website drupal??

    salam sume sy dgn tulus n ikhlas ingin bertnye kpd sapa2 yg pndai bab2 hacking nie.. untk ajar sy..mcm mana nk hack website yg ber platformkn drupal..tq..arap ade yg membantu.. sy n kwn2 (yg hnye tw ckit2 bab hacking)ingin meng hack website yg mempermainkan Nabi Muhammad...
  12. olskool

    online fesbuk via mobile free dgn digi..

    td ade terbaca blog fb.. skrg dh boleh on9 free dgn digi just gi link nie 0.facebook.com mklumat lanjut http://blog.facebook.com/blog.php?post=391295167130
  13. olskool

    Singapore Mali

    sape2 antara wrga wc nie pernah pergi singapore???korang pergi ikut pakej ke?? brp ringgit r pakej tu??
  14. olskool

    ok x kalu kuarkan panduan crack wimax??

    just tnye pendapat korang.. ok xkalu kuarkan panduan untuk meng crack wifi or wimax yg ade di sekitar umah or area korang??
  15. olskool

    AYAH PIN kembali...insan sial laknatullah ini kembali dengan cari lagi moden

    skrg.AYAH PIN yang membawa ajaran sesat telah mengunakan medium Facebook untuk menyebarkn dkwah nnya kepada semua ...Kita bimbang ajaran ini akan merebak kepada remaja2 yang kebanyakan daripada mereka mengunakan facebook...... visit this link for more information..aq copy n paste je...
  16. olskool

    plugin autoblog untuk wordpress

    hai sume nie nk tanya apa plugin yang famous untk autoblog nie korang biasa pkai plugin ape?? bleh r sharekn kt cnie....
  17. olskool

    sape bleh buatkn akaun adsense??

    hai lame xopen thread kt wc nie nie nk tnye ade xsape2 yg bleh buka kn satu akaun adsense dn brp chrge korang.. tq p/s:arap btul ler tmpt aq post nie..kn xpsal2 kene marah nanti
  18. olskool

    Wp+0n9 cart

    Sy nk wt survey ckit..k0rang brminat x dgn k0nsep web WP+0n9 cart,.n brp k0rang sngup byr untk servis nie?harga biarler mngikut l0gik..jgn ikut nafsu
  19. olskool

    ade sapa2 yg nk jual modem broadband

    kalu sapa2 yg nk jual modem bb sila pm sy yer kalu boleh under rm150:D
  20. olskool

    design mLM

    sape boleh ambk upah design web untk MLM skali ngan system autodownline....
Top