Search results

  1. zyan

    FREE JER.. Koleksi video step by step buat duit di facebook!!

    Assalamualaikum & salam sejahtera.. ;) Sekadar perkongsian percuma semoga bermanfaat.. :D http://internetmudah.com/blog/buat-duit-dengan-facebook/ Asalnya saya update status kat fb ramai orang like & share jadi saya letak kat blog.. Ada soalan komen je okeh! Zyan
  2. zyan

    Software Keyword XP - TERBAEKKKK ! RM20 SAHAJA!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera , Lama saya tak pos iklan kat sini, apa khabar anda semua? sihat? :D dengan suka citanya saya ingin menjual software keyword research yang dipanggil keyword XP :x , Software ni sangat mudah untuk digunakan, sesuai untuk semua orang.. untuk...
  3. zyan

    kAWASAKI versys... Tanya pendapat?

    Assalamualaikum.. Saya nak tanya kot2 ada member kat sini yang pakai kawasaki versys.. saya minat betul dengan motosikal ni.. harga pasaran 38k Geram betul tengok X(
  4. zyan

    Asas clickbank - VIDEO percuma

    Assalam warga wc.. :) Saya ada hasilkan video mengenai asas clickbank, kandungan video adalah berdasarkan hasil pertanyaan yang kerap saya terima melalui email & saya harap video ini dapat memberi manfaat buat anda terutama anda yang masih baru nak bermula.. untuk mula menonton video pergi ke...
  5. zyan

    Clickbank wire transfer! Tak perlu pakai cek lagi...

    Assalamualaikum & salam sejahtera... Berita baik untuk pemain clickbank.. info ni mungkin dah lama sebab last year ada dgr2 jugak tapi saya semak kat setting takde pun option guna wire transfer ni.. nasib baik ada rakan facebook saya bagi tahu . clickbank dah boleh set payment guna wire...
  6. zyan

    Strategi membeli yang melebihi pendapatan bulanan.. cara anda bagaimana?

    Assalamualaikum Sering kita dengar kalau nak berbelanja (duit keluar) jangan melebihi pendapatan (duit masuk) Tapi bagaimana kita nak menyusun strategi yang bagus dalam berbelanja untuk perkara yang melebihi pendapatan kita dalam sebulan..? Contohnya jika pendapatan RM2500 sebulan...
  7. zyan

    Samsung Galaxy Tab 10.1 - Buat saya jatuh cinta...Ok ke tak ok?

    Assalamualaikum... Siapa dah pakai Galaxy tab 10.1 ni? Kak red pun ada pakai tengok macam best aje http://redmummy.com/2011/08/16/rm-ada-samsung-galaxy-tab-10-1/ Tapi nak tau jugak... takut banyak lag.. Harga tablet ni pun bukannya murah... Kalau dah pakai harap boleh bagi komen...
  8. zyan

    Cabaran Teknik Clickbank! Hadiah $$$$

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada warga wc sekalian.. Suka cita dimaklumkan bahawa Saya akan mengadakan cabaran affiliate untuk ebook teknik clickbank selama 2 MINGGU SAHAJA bermula dari 23 Mei dan berakhir pada 6 Jun pada pukul 11 MALAM. Saya akan save screenshot total komisen semua...
  9. zyan

    GEGAR WANGCYBER!!! Senarai Bonus Teknik Clickbank Semua Ada Disini

    Assalamualaikum, Khas untuk mereka yang berminat tetapi masih belum mendapatkan ebook teknik clickbank :"> Mari kita lihat bonus-bonus yang ditawarkan oleh rakan saya ini jika membeli ebook saya melalui link aff mereka :)...
  10. zyan

    Teknik Clickbank JV (HOT niche + Killer Conversion + High Quality)

    Assalamualaikum & salam sejahtera warga wangcyber sekalian.. Mungkin ada yang perasan semalam saya ada lancarkan ebook saya yang pertama iaitu ebook teknik clickbank yang mana saya sendiri tak sangka 37 jualan kurang dalam masa 24 Jam pada harga pengenalan.. Saya target 30 jualan dalam masa...
  11. zyan

    TEKNIK CLICKBANK DILANCARKAN! harga diskaun 3 hari SAHAJA!

    Assalamualaikum & Salam Hormat kepada rakan-rakan wangcyber sekalian :) Tanpa melengahkan masa lagi dengan ini saya melancarkan ebook saya yang pertama yang dinamakan ebook TEKNIK CLICKBANK :D Saya pasti anda semua tahu apa itu CLICKBANK.. antara lubuk yang paling lumayan di internet...
  12. zyan

    Ezinearticles.com semakin susah nak approve!

    Sejak google ubah algoritma dia bulan lepas, Ezineartikel semakin susah nak approve.. dah lah nak tunggu approve pun ambil masa yang lama.. kesimpulannya.. sekiranya anda masih baru nak gunakan pemasaran artikel.. lupakan ezinearticle.com ada banyak lagi artikel direktori yang lain...
  13. zyan

    Apa nak jawab yer?

    Ada yang tanya soalan ni pada saya: bagaimana nak mulakan bisnes internet dan mudah membuat duit? apa nak jawab yer??? huhu nanti bagi tahu takde yang mudah kecik hati pulak.. soalan pun tak spesifik.. lain lah kalo dia tanya camne nak main adsense ke.. main affiliate ke.. jual...
  14. zyan

    Teknik Shortcut Yahoo Answer = CLICKBANK $$$$.$$

    Assalamualaikum & salam sejahtera kepada rakan-rakan semua.. Pada kali ni saya nak berkongsi satu teknik basic berkenaan yahoo answer :D Saya pasti kat sini ramai yang dah tahu berkenaan buyer keyword, desperate keyword, seperti keyword nama produk , keyword yang ada perkataan eliminate ...
  15. zyan

    Tak Tau Nak Kata Apa T___T

    http://www.youtube.com/watch?v=VFhqvz8ssJo Mengapa kau pergi Mengapa kau pergi Di saat aku mulai mencintaimu Berharap engkau jadi kekasih hatiku Malah kau pergi jauh dari hidupku Menyendiri lagi Menyendiri lagi Di saat kau tinggalkan diriku pergi Tak pernah ada yang menghiasi hariku...
  16. zyan

    WOW! kita semua ada kuasa super power!!!!

    ntah betul ke tak... sila komen pasal telekinesis ni... kalau lah betul boleh buat.. pehh... best giler laa... ada sesiapa yang dah mahir dalam jurus ni??? :D http://www.youtube.com/watch?v=4jgMzcRxxEE
  17. zyan

    Malas tapi Sales clickbank maintain 2 tahun!!!

    Assalamualaikum & salam sejahtera.. seperti tajuk thread di atas.. saya berjaya maintain komisen dari clickbank selama 2 tahun! hoho! walaupun saya seorang pemalas! bukan nak menunjuk ok..x banyak mana pun sb tu sy x bg nampak berapa nilai usd...lagipun saya x jual apa2 pun kat...
  18. zyan

    WOW!!! 100 spinned artikel untuk anda pada kadar Terhebat!

    Assalamualaikum & salam sejahtera... saya nak kasi offer servis spin artikel untuk anda.. x nak cakap banyak.. sila lihat artikel asal & sample yg dah siap spin.. hehehehe.... Artikel asal: sample artikel yg dah siap... guna software so mmg tidak 100% anda akan puas hati.. kalau nak...
  19. zyan

    ###>>Tips Clickbank<<###

    salam... saya nak kongsikan sedikit tips untuk anda yang masih belum dapat sebarang sales lagi dalam clickbank. ni berdasarkan pengalaman saya lah ok.. kalau anda rasa cara saya salah terpulang.. mari kte bincang.. hehe.. 1- Pemilihan produk mestilah tepat cara saya: saya biasanya...
  20. zyan

    buah da** sape yang cantik ni?

    buah dadu sape yang cantik ni ? hehehehe.. jangan fikir yg bukan2 yer..saje buat post ni sb tgh boring.. hehe.. ada lagi gambar best .. pinjam dari forum sebelah.. 1)Handset Nokia Terawal Versi 60an 2) dokumen pengenalan orang arab 2) alternatif terbaru sekiranya kehabisan...
Top