Search results

  1. popolan

    Kereta child lock

    Nak tanya, semua kereta ada child lock ke? Child lock ni selalunya sebelah pintu je yg ada, tapi mostly parent tak tau. Ye la utk safety anak2 juga. Tapi kita sendiri kena berjaga2 la kalau keluar mana2 dgn anak, tak boleh brgantung dgn kelebihan kereta tu je, betul tak?
  2. popolan

    sukan di rumah

    Aku rasa kdg2 ada masa bermalas malasan di rumah tapi nk juga stay active gitu, korang rasa bleh wujud tak teknologi2 yg bleh wujudkan sukan di rumah? Mcm tgk kt cerita2 mat saleh, semua office mesti ada game golf tu yg mcm real tu. Syok wei tgok haha.
  3. popolan

    Gajet Laptop murah

    Hi korang! Dekat mana nak cari laptop yg murah ya? Aku bajet tak besar mana ah bawah RM2000. Kalau ada sesiapa yg tahu pls share tau
  4. popolan

    Melancong

    Guys. AA buat promo best time selama 3 hari, dari 30 Jan - 1 Feb hari tu. Tension aku sebab terlepas promo tu.
  5. popolan

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    Salam korang, Aku nak cerita kat korang sikit hari ni… mohon bantu aku. Sekarang kan musim hujan.. petang-petang je mesti hujan. Hari Rabu lepas masa aku kalut-kalut nak balik handphone aku jatuh masuk dalam lecak air.. Mula-mula phone aku tu okay je, tapi bila dah sampai rumah.. phone aku...
  6. popolan

    Mana tu 13.8mil yg tesco janji bagi utk ahli club card?

    Masa CNY, Tesco janji nak bagi 13.8mil utk club card member... Sbb event ni, baru bini aq join Tesco club card member. Tapi sampai skrg pun belum announce apa2 pun. Tesco suka buat janji manis ke?
  7. popolan

    Nak tau app yang bagus untuk stream muzik.

    yang mana paling best sempoi sedap berbaloi untuk download eh? saja nak compare nak tgk user suka yg mana. hehe +Bijak+
  8. popolan

    Internet Non Stop ni Pekebendanya eh?

    ad sapa2 dgr psl internet non stop? aku tgk kt paper iklan.. katanya leh on9 mana2 bila2 masa. skali kna xtra caj. ayaq mata asyik nk kna reload je
  9. popolan

    Handphone cheap cheap Blackberry

    I ni fans HP Blackberry ...Baru2 ni nak tukar HP baru , nak brand Blackberry kerana suka sangat function dan harganya...Ada rekomen kpd saya untuk HP Blackberry yg baru ? TQ ya
  10. popolan

    video ni best lah!

    ni muzik video dr G Dragon yg sy nk share ni.. hihi suka sgt dia lah!! btui kacak!!! korang kenal x?sini ade fans dia x??
  11. popolan

    apakah risiko bisnes kecik?

    kali ni kali pertama sy buat bisnes.. kongsi dgn 3 member i.. mula2 rasa nak buat sendiri tp x larat, sebab nampak mcm byk benda kena buat.. haha.. dan kongsi dgn org lain, modal pon blh jadi byk ckit.. lebih senang la.. kita akan jual pakaian utk pompuan ler.. sebab market pompuan mcm besar...
  12. popolan

    Salam Ramadhan Semua!!!

    hye hye.. hari raya akan datang tidak lama kemudian.. tinggal beberapa hari saje.. jadi, ape2 persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?
  13. popolan

    Happy Chinese New Year

    Selamat Tahun Baru Cina!! hari ni adalah hari yg pertama ler.. dh dpt byk angpao keh?? hehe.. so mcm mana reunion dinner semalam tu?? saya punye sgt best lah sebab kami makan dari pukui 6 hingga 10..ahaha
  14. popolan

    salam

    salam.. saya popo.. budak baru kat sini ya.. hehe
Top