Search results

  1. tukunkayu

    Dapatkan domain .info hanya $0.49 di Godaddy.

    Ade care baru camne nak dapatkan domain godaddy .info dgn murah. Sape2 main AFD, Cashparking atau ape saje, boleh try care ni. Hanya $0.49+$0.17=$0.66. 1. Cari dulu domain dlm .com,.net dan add dlm shopping cart. 2. Anda akan nampak "ON SALE" domain .info (klu available lah) 3. Domain .com...
  2. tukunkayu

    Nak beli UBS Accounting di K. Terengganu

    Saya nak buka bisnes baru di area Airport K. Terengganu. Ada sape2 dealer UBS di K. Terengganu atau kenal mane2 dealer tak? Klu boleh dealer tu ade acctg backgrd, boleh provide training utk staff.. Nak pakai UBS package: Accounting Stock Point of Sales boleh email saye kat...
  3. tukunkayu

    Website Kena Warning.."Malware Detected"

    Mintak tolong otai2...camne nak scan website kita kalau ade virus?:confused: Kalau surfing pakai google chrome , aku akan dapat warning mesej "Malware Detected" tp kalau surfing pakai IE ok je... Aku check kat cpanel hosting, setiap domain atau subdomain yang ade index.html atau index.php...
  4. tukunkayu

    Amflexi...sape tau? Tolong bagi info sket

    Skang ni, heboh psl Amflexi atau Ammillionaire. Ade saper2 tau tak? Bagi info sket... Consultant tu cakap, ni adalah investment, dapat coverage insuran lagi. Simpan RM1k dapat RM12k utk 12 tahun, aku dah tak ingat sangat.. Lps tu ader sistem MLM pulak, kalau cari kawan dapat komisen RM300...
  5. tukunkayu

    Help Gaza

    Jumpa satu article pasal kejadian kat Gaza. Sedih, geram, menyayat hati dan macam2 lagi perasaan. Tak sanggup nak tengok gambar budak kena tembak, kesian. Ya Allah, musnahkanlah Yahudi dan Israel. Berikan kemenangan kepada mujahideen HAMAS. File : 3.33 mb Dowload kat...
  6. tukunkayu

    HowHub: Cara baru buat duit dengan Adsense

    Publish article kat HowHub, korang senang2 je dapat 50%google adsense income. Tapi kalau ingin dapat 100% income kena refer 10 orang ke web HowHub. Mudah, kan? Surf kat HowHub.com dan sign up
  7. tukunkayu

    Free PLR + Adsense site+Increase Traffic

    Gua jumpe satu site, baguslah jugak. Free adsesense site, camne nak increase traffic, free PLR dan macam2 lagi. Mintak maaflah kalau thread ni dah ade sebelum ni...double posting.... LiveBusinessRadio.com - News Free Niche And Adsense Templates Top Health Stories and Health News
Top