Search results

  1. Syed_Ikhwan

    Kepada Suhaimi80

    Assalamualaikum, Maaf saya terpaksa buka thread di sini. Khas untuk en Suhaimi80 , saya dah PM kepada kamu untuk meminta maklumat sebenar dan identity sebenar kamu untuk saya buat refund. Boleh berikan butir-butir saudara di PM saya, 1) Nama penuh 2) No telefon yang boleh dihubungi...
  2. Syed_Ikhwan

    (PPL-RM1.00/lead) - Speed Adsense kini dibuka!

    Salam Semua, Kami dari pihak Speed Adsense ingin memaklumkan bahawa kami telah membuka satu lagi peluang bagi anda (affiliaters) untuk membuat duit dengan cara yang senang! Kini kami sedang mengadakan program Pay Per Lead (PPL) yang membawa bayaran RM1.00 per lead! (antara yang tertinggi di...
  3. Syed_Ikhwan

    DuniaIM.com sumber rujukan anda.

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Ramai di antara kita yang masih baru dan ingin belajar serta dibimbing terus oleh orang-orang yang telah mempunyai pengalaman dengan kadar bayaran yang murah. Tetapi bila mana kita memerlukan khidmat nasihat dari orang-orang yang berpengalaman, maka...
  4. Syed_Ikhwan

    Gambar Seminar Speed Adsense

    Seminar Speed Adsense di Hotel Armada 8/8/200-9/8/2009. Anda boleh ambil gambar gambar ni tapi saya minta 1 jasa baik anda untuk linkback pada Forum Baru yang bakal muncul yakni DuniaIM.com Anchor Text: Forum Perniagaan Internet
  5. Syed_Ikhwan

    [Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini saya ingin membuka peluang kepada mereka yang ingin test keberkesanan teknik Speed Adsense. Hehehehe... Jadi bagaimana? Here how its work, 1) Saya akan setupkan 1 blog yang tidak akan saya revealkan kepada anda. Maaf, saya ingin menjaga niche...
  6. Syed_Ikhwan

    $400 sehari dari Adsense. Apa pendapat anda? Tak logik?

    Salam semua, Buat pertama kali saya reveal pendapatan google adsense yg amountnya melebihi $400 untuk paparan umum. Tiada screenshot dibuat, tetapi saya sedikit pertolongan dari Zhafran untuk capture secara live dengan video menggunakan camtasia. Di sini adalah videonya ...
  7. Syed_Ikhwan

    [KL] Speed Adsense di Hotel Armada 8 & 9 Ogos ini!

    Tarikh Seminar: 8 dan 9 Ogos Tempat : Hotel Armada PJ.
  8. Syed_Ikhwan

    Siapa Designer + Webmaster Terbaik, angkat tangan!

    Salam Semua, Saya mencari seseorang yang mempunyai bakat, kemahiran, pengalaman, mutu dalam bidang design dan webmaster. Antara ciri-ciri yang saya sedang cari adalah mereka yang boleh melakukan kesemua task di bawah: Boleh buat kerja design yang mantap antaranya design logo, bisnes card...
  9. Syed_Ikhwan

    Twitter - Sape nak follow!

    Salam semua, saya baru register akaun twitter. Sejak malam tadi sehingga kini follower makin bertambah. Dan rasa seronok pula ber twitter. Jom sape nak follow saya. Add to my twitter! http://twitter.com/syedikhwan
  10. Syed_Ikhwan

    Tutorial lengkap Entropay.

    Dari kita berborak kosong di thread sembang umum ni, apa kata kita buat perkongsian ilmu berfaedah. Apa itu Entropay? Entropay merupakan satu tempat di mana anda boleh create Virtual Credit Card Visa (VCC) sendiri. Bila mana anda boleh create VCC sendiri, sudah tentu ia memberikan...
  11. Syed_Ikhwan

    Speed Adsense Limited 10 person - Syed Ikhwan

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Di sini saya ingin membuka peluang kepada kepada mereka yang berminat sahaja. Saya akan membuka kelas Face to Face Personal Coaching berkenaan dengan Speed Adsense di daerah Lembah Klang bermula 21 April 2009. Maksimum hanya 2 orang sahaja...
  12. Syed_Ikhwan

    Helper jaga booth di UM 28/3/09

    Salam semua. Saya mencari seorang helper yang boleh menolong saya untuk menjaga booth di UM pada hari sabtu ini (28/03/09) dari pukul 8 pagi - 5 petang. Sehari sahaja. Tujuannya: - dapat bergilir untuk solat dan rehat - dapat membantu saya dalam mempromosi produk serta service. - tolong...
  13. Syed_Ikhwan

    Jom ber Facebook!!!

    Salam WC-rian. korang berfacebook tak? saya ari tu ada akaun facebook, pastu kena disable akibat buat multiple account (ni kes buat projek FBA, hehehe). Hari ni kawan buka akaun facebook baru. siapa nak join network? add kawan di facebook [email protected]
  14. Syed_Ikhwan

    Mohon Sumbangan untuk sahabat saya di Mekah

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk rakan saya yang selalu melawat WC. Di dalam post ini saya inginkan jasa baik saudara-saudari sekalian jika anda berkemampuan untuk menghulurkan sedikit sebanyak sumbangan kepada salah seorang rakan saya yang kini belajar mendalami ilmu agama di Mekah...
  15. Syed_Ikhwan

    WTH: Writer - English Articles

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Saya ingin mencari writer yang boleh menulis article dalam bahasa English dengan gaya penulisan yang baik. Sekarang ni saya mempunyai beberapa pending task disebabkan kekurangan writer yang berkualiti. Ada yang saya dapat sebelum ini pun tak...
  16. Syed_Ikhwan

    Modal RM50,000 apa yang akan anda lakukan untuk perniagaan

    Jika diberi start up capital sebanyak RM50,000 cash money. Apakah perniagaan yang anda akan jalankan (offline atau online, terpulang). Boleh kita urai dan bincangkan di sini. Dapat berkongsi ilmu dengan rakan-rakan yang lain. :)
  17. Syed_Ikhwan

    Menjual akaun Paypal + juga Limitation Solution

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera rakan-rakan semua. Pernahkah anda dikenakan limited terhadap akaun paypal anda seperti ini? Takpa saya ada solution. Setelah lebih 14 hari membuat study tentang kes ini, saya telah menemui 1 solution bagi mengatasi masalah akaun Paypal Limited. Jadi di...
  18. Syed_Ikhwan

    Artikel Unik + Original + Copyscape pass 100% untuk dijual. Sgt Murah!

    Salam rakan sekalian. Seperti tajuk di atas, saya ingin membuat tawaran untuk menjual 3 package artikel dengan kadar yang sangat murah. Info: Kesemua artikel ini adalah unik, tidak pernah dipublish di mana-mana di dalam internet dan 100% copyscape pass. Sangat sesuai untuk dipublish ke dalam...
  19. Syed_Ikhwan

    Bagaimana caranya nak buat digital signature

    Pernahkah anda terfikir bagaimana cara nak buat digital/online personal signature untuk diletakkan di dalam ebook ataupun di signature di forum-forum anda bergiat? Macam contoh di atas ni… Lawa tak? Jika tahu caranya, tidaklah sesukar mana pun nak mencipta tandatangan digital seperti di...
  20. Syed_Ikhwan

    Apa itu Meta Marketing?

    Pernahkah anda mendengar akan istilah meta marketing di Malaysia? Mungkin ada segelintir di kalangan kita yang pernah mendengarnya dan juga menggunakannya sebagai platform marketing untuk memperkenalkan produk mereka. Tetapi saya pasti, masih ramai sebenarnya tidak mengetahui akan potensi...
Top