Search results

  1. 1

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    tumpang kesian jgk..no matter happens,life must go on.....
  2. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    blm lagi,cpt la pok mat...prospek nih,hehe
  3. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    tok mat,hang x emel pn lg kt aku...kacak la hang nih...hehehe
  4. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    bleh emel detail x psl planning dia,x fhm bah...ni sisten jenis ada kaki tu ke?..sistem ni kena ada bape kaki,pairing ke cne?? [email protected]
  5. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    mest la padan,kalo x,x muat la nk pakai,kuikuikui..
  6. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    maknanya kalo ramai downline lg cpt la... bape % utk 1st level n seterusnya...cth kalo Ceramic 1st level 10% and 2nd level smpi level 4/5(kalo x silap) 2%...bagaimana lak kalo ISK ni??
  7. 1

    ISK118 - isk118.com ~ Pendapatan Pasif Lagi Berterusan ~

    -BERAPA LAMA SETIAP RM200 AKAN JADI RM1K ADALAH TIDAK TENTU -ADA YG AMBIL MASA SEHARI,SEMINGGU,SEBULAN soklan: apakah faktor2 yg mempercpt or melambatkn utk setiap RM2000 jadi RM1K??
  8. 1

    slm KC..ada kah pembyrn bonus ni akan kekal mcm skg? 360x1....

    slm KC..ada kah pembyrn bonus ni akan kekal mcm skg? 360x1....
  9. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    wei,hampa dok layan sini lg ka??org lain dok lepak kt WTS,g la sana,sana Kak Chik yg open thread,KC pn dok online kt sana,sini kalo nk cari maklumat lps2 ok la...ramai dok update kt WTS la.
  10. 1

    Rempah Masak Hitam-IKS Produk,Halal,Sihat,Sedap

    new pics,juga cth gambar hidangan masakan daging masak hitam..dan atas permintaan,sy tlh tuliskn cara2 penyediaan bahan dan memasak yg lbh detail(yg kt belakang paket blh jgk refer) pls refer 1st n 2nd posting sy(new update)
  11. 1

    Rempah Masak Hitam-IKS Produk,Halal,Sihat,Sedap

    Alhamdulillah smpi pon dgn selamat,1st time rempah tu jln jauh,hehe..cuba la nnt ye,nnt bg testi kt sini,hehe
  12. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    alamak KC br online,cik jana pon br msk...dh nk blk nih,nk blk kg...xpe lain kali sembang lg....selmt bertnya n berforum...tata
  13. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    en putra leh tgk kt portal nih,baca n kalo x fhm call kak chik,no contact pn ada kt situ,,,
  14. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    hello KC,hello KC...KC masuk,KC masuk...
  15. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    btl ke cik jana,kira RM20 tu msk pool la,mulia sungguh hati,dah la hari ni hari jumaat,smoga biz lbh berkat dan berterusan,kalo nk up jd RM30 pn lg ok,hehehehe..gurau je..
  16. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    amboi,mcm marah ja,bkn ckp kt hang eyta,ckp kt org yg call KC td tu,org tamak la tu...hang ok,confirm ok punya,hehehe
  17. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    makin teruja xpa,jgn jadi makin tamak,x baik,berdosa...hehe
  18. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    bln depan ramai yg akan dpt bonus pool 500x2,lg bsr2 bonus,dh x lama tu,mggu dpn jek..kita bkl mendgr berita2 baik dan menggemparkn bln dpn...tungguuuuuu
  19. 1

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    sy pn sama dan yg lain2 pon mest sama...i follow!!!
Top