Search results

  1. tukunkayu

    Infinity ads sapa tahu pasal ni??

    aku reply pm bro kat sini ye.. 1. dapatkan dan install plugin infinity ads kat dashboard admin. setting aku sperti kat bawah. nak dapatkan duit lebih guna pop layer dan pop under. 2. dapatkan site ID no, dan letak dalam plug in tersebut. 3. payment aku yang dibayar oleh infinity ads...
  2. tukunkayu

    Infinity ads sapa tahu pasal ni??

    infinity ads ok. bukan scammer. min payout boleh letak suka hati byk mane, 5$ ke. bayaran adalah 2 kali sebulan. nak dapat earning byk, guna ads pop layer dan pop up under. earning dia kira 1.80$ utk setiap 1000 impression.
  3. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    sitika ade bagi double bonus Q1 2012, earning 44.18$ dapat double.
  4. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    uhhh, lame jugak. net60 days ke? lambat2 pon dapat pitih jugak tiap2 bulan. aim nak jadi pro player amazon mcm bro jugaklah.
  5. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    payout utk amazon bape ye? biler lah nak jadi pro player amazon mcm bro.. ni ss utk amazon aku...wakaka. ciput giler. total earning: 8.61$
  6. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    ni status blog yg approve gold.
  7. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    tu andaian aku je. sitika dgn amazon mungkin ngam kot. trafik hanyalah dgn rx. jom kita makan berjamaah duit advertiser.
  8. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    tak mesti trafik dari us/canada. visitor campur2. lagipun blog baru visitor tak ramai mane pon.
  9. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    mula2 blog aku dapat silver. jadi nak main tu susah sikit lah pasal ads 2 tier. ni cara aku buat untuk dapatkan gold approval. 1. post article autoblog guna wp robot. 2. guna niche cikai hobi spt pet cat, caring for cat, choose pet cat, cat farish, cat steven. 3. post amazon product (wp robot)...
  10. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    cuba bang, jgn tak cuba. kita makan ramai2.
  11. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    sitika min payout 20$ je. byr net 30.
  12. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    tak pernah try says. boleh letak dalam list 'things to do'.
  13. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    cik lan, takde teknik Pinterest ke? cthnya nak cari follower byk2, sx goda follower mcm twitter tu lah. baru tahu psl pinterest ni.
  14. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    Hasil penangan sx, walaupun hasil tak hebat mane pun.
  15. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    gi lah kawen tapi neelofa aku dah chopp.
  16. tukunkayu

    Testimonial RefererX

    bagus tips azlan. thanks. tool dah ade, explore je lah kan. i tak nak bersaing dgn soleh, takut tak terkejar. cucuk angin dah lah.
  17. tukunkayu

    Testimonial RefererX

    aku guna rx utk naikkan view utk video kat youtube. aku testing guna video lame aku upload 2008 dulu. dari 802 naik ke 922 view. dalam mase 2 hari dapat 120 view. tajuk gempak Coolest Babe From Video Game, hahaha. nampak gaya, aku kena belajar camne nak monitize dari youtube. nnt aku update...
  18. tukunkayu

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    function test ads sepertimana diminta telah ditunaikan, terima kasih. walaupun muka mu tidak ku kenal, tapi sx mu tetap menjadi pojaaan hatikuu.....
Top