Search results

  1. Faez

    Review Teknik Rahsia Ebay - Camunsif

    Assalamualaikum, Saya telah diberi peluang untuk memberi sedikit ulasan atau review berkenaan dengan ebook yang dikeluarkan oleh saudara Ahmad Munsif Amin a.k.a Camunsif iaitu Teknik Rahsia Ebay. Secara keseluruhannya saya berpuas hati dengan teknik yang ditulis oleh saudara Ahmad...
  2. Faez

    Pakar Blog Dicari Untuk Kerja Mudah

    Salam warga WC, Saya mencari pakar blog untuk kerja mudah.. Job - buat Google Analytic code - link ke RSS Feedburner - code Widget untuk Google Friend Connect mudah kn? pm sy cepat klu anda nk job ni.. :)
  3. Faez

    WTS Google Adword voucher rm125

    Salam, simple ads je..koi ade voucher google adword rm125.. nk jual sbb ade dua.. price : rm50 (nego) payment method : maybank & cimb only contact no : 017 - 919 3432 * no voucher akan dihantar melalui pm @ sms ** sekiranya voucher tidak berfungsi dalam ms 48 jam selepas ditebus, full refund...
  4. Faez

    [WTB] Ebook Rahsia Kerja Kerajaan..Tolong beri tawaran anda!

    Salam WC cLanz.. Seperti title diatas,aku sedang mencari sesiapa yg menawarkan offer yg paling hangat + power + panas + meleleh-leleh untuk ebook kerja kerajaan latest version punye.. :) ini link >>> http://www.kerja-kerajaan.com/ sesiapa ade tawaran yg "power sangat",boleh pm aku atau...
  5. Faez

    [Limited Rebet] Rahsia Modal v2 Kembali Mengganas!!

    “...Sejak 2009 Hingga Ogos 2010 Sejumlah Rakyat Malaysia Meminjam Sebanyak RM2.9 JUTA Dari Ah Long Lintah Darat... & 80% Darinya Untuk Modal Perniagaan...” Salam Warga WC, Ketahuilah untuk menjadi seorang peniaga yang hebat, kita juga memerlukan beberapa langkah yang hebat.Yang pastinya...
  6. Faez

    Pandangan Warga WC : Sape dah beli ebook blackhatebay

    Salam ebayer, ;) Aku nak tanye ni..sape² dah beli ebook blackhatebay ni?boleh kasi review sket x? bukan ape..aku takut isi dalam ni aku da tau..sbb skrg ni ramai yang suke cilok ilmu dari forum² je.. =(( Aku xde niat nak jatuhkan sape²..just nak berhati-hati.. Harap ade pihak yang sudi kasi...
  7. Faez

    [WTB] Mencari Autoresponder Untuk Projek Baru

    Salam 1Malaysia, Aku sedang mencari autoresponder untuk projek terbaru skrg ni.. Sape-sape yang ade tawar kan sebarang rebet untuk aku beli autoresponder melalui link affiliate anda..sila reply kat thread ni... aku akn pilih yg berkenan dihati... :D
  8. Faez

    [[Tawaran Panas]] DVD Panduan Diari Usahawan Ebay Berhingus~!!

    >>> Tolong Bace Sampai Habis..ngeh³ (pinjam gelak) <<< Tolong Jangan Beli DVD Panduan Diari Usahawan Ebay Berhingus Selagi Anda Tidak Bace Tawaran Panas Dari Koi! Warning : Panduan ini sesuai untuk semua golongan termasuk rempit motor,rempit kereta mahupun rempit basikal tuOoo. "Teknik...
  9. Faez

    Ape Mende Ni??

    Sape-sape tahu sal web ni? http://www.pekesim.org aku ade bace dalam paper metro sal laman web ni... cam scam je laman web ni...ade sesiapa yg da join ke?:confused:
  10. Faez

    Nak TukaR Currency PayPaL

    Salam Warga WC... Saya ade satu masalah dengan currency paypal..ade sorang buyer AUSTRALIA beli satu barang ngan saya..so,dalam paypal saya,saya set kan MYR (Ringgit Malaysia) sebagai primary currency..so,bile dye buat payment,currency tu automatik tukar dari AUD (Australia Dollar) kepada MYR...
  11. Faez

    (,^^) Rahsia Flippa + [[ RM20 + 100 ExcLusiVe TheMe WP]] (n_n)

    Segala Pembelian Dari Link Saya Akan Ditutup Serta-Merta.. Kepada pembeli Rahsia Flippa melalui link saya,sila sah kan email anda ketika pembelian Rahsia Flippa kepada saya melalui pm atau yahoo! messenger untuk pembayaran rebet seperti yg di janji kan..terima kasih..
  12. Faez

    Blog aku tidak kuar

    salam.... mintak tolong sape² tau sal ni...aku nye blog tak kuar la..bile aku taip address blog aku,akan kua seperti ini ; Error establishing a database connection ish...nape ek?tolong aku.... :confused:
  13. Faez

    [WTS]HTC Touch Diamond 2 T5353

    Model - HTC Touch Diamond 2 T5353 Condition - Condition very good 9/10 , fully functioning Windows Mobile System Phone's Application - WIFI - Bluetooth (beam file) - Fully touch screen In addition - Micro SD HC 8GB memory card - Getting Started Windows Mobile CD - User Manual &...
  14. Faez

    Google SME Stimulus Project

    Sape² yang de dapat kol dari Ivan semalam untuk web development?aku terpaksa tolak sebab bz...huhu
  15. Faez

    Betul ke Website ni?

    Salam... Tujuan saya membuka thread ini adalah untuk berbincang dengan ahli-ahli forum WC tentang satu website yang menjual barangan dengan menbida harga..saya da tgk laman web ni..diorang bida ape yang ade dalam laman web tu..sape mempunyai bidaan yang tertinggi dia akan menang(macam lelong...
  16. Faez

    Panduan Forex

    Salam... Saya nak tanya sifu-sifu forex kat WC ni..saya ade mmbr nak belajar main forex..saya mmg pernah main forex tapi invest kat mbr..so mmbr saya yg ni tak nak invest² ngan org,dia nak belajar a-z tntg forex..so nak mintak padangan otai-otai forex, panduan yang mane kat pasaran yang sesuai...
  17. Faez

    Proton perdana v6

    Sesiapa yang tahu/ada menjual kereta proton perdana V6 tahun 2004 sahaja? Auto/manual below rm30000 sape² yang tau leh pm atau email ke [email protected] urgent.. ganjaran ada... tq
  18. Faez

    Penipu Besar ebook!!

    Salam ahli WC, KEPADA MOD WC,ANDA BOLEH DELETE THREAD NI SEBAB MASALAH SAYA SUDAH SELESAI DAN SAYA HARAP PERKARA SEPERTI INI TIDAK LAGI BERLAKU KEPADA MANA² PIHAK LAGI..DAN SAYA MEMOHAN MAAF SEKIRANYA BERLAKU KEKASARAN DIDALAM THREAD INI.. ASSALAMUALAIKUM...
Top