Search results

  1. zufar89

    Beli akaun adsense

    Sy nak beli akaun adsense. Yg dah siap semua n niche terbaik. Traffic pn bagus. Boleh letak harga.kita bincang. Whassap : 0174163696
  2. zufar89

    Perniagaan jana 3k sebulan pasif

    salam 1 malaysia, saya nak minta pandangan dari semua ahli forum di sini, saya mempunyai modal RM2k untuk memulakan perniagaan hasil keuntungan jualan rumpai laut. sekarang saya ingin mencari peluang perniagaan lain yang boleh membuat keuntungan RM3K sebulan secara pasif. Tidak kisah ia...
  3. zufar89

    Cara membuat sabun kecantikan

    Salam rakan-rakan wang cyber. Saya berniaga rumpai laut. So, saya nk kembangkan lagi business saya ini ke tahap yang lebih tinggi. Idea saya ialah nk buat sabun dan air dalam botol menggunakan rumpai laut. Sesiapa yg ada ilmu , kongsi ngn saya. Sesiapa yang nk join venture pun...
  4. zufar89

    RM1400 untuk forex atau affiliate?

    salam. sy ada rm1400 , nk tny pendapat otai sini, sy perlu laburkan utk forex atau program affiliate? bab forex, takut amat berisiko. affiliate pulak mcm byk plak persaingan. yg mana sy patut laburkan?
  5. zufar89

    saya perlukan kerja

    xkira kerja berbentuk fizikal atau ONline. smua sy buley. untuk fizikal. perkhidmatan sy hanya mellibatkan penang, kedah, perlis. bg ja sy buat kerja apa2 pn..sy buat...sy xkesah.. sentiasa berkhidmat 24 jam.. jaga page pn buley, blog ka. antar barang ka.. no hal.. kontek sy skype...
  6. zufar89

    Ada kerja kosong

    salam smua otai. sy skrang sdg menganggur. so nk mintak otai2 sini bagi kerja kat sy. sy xkesah kerja apa apa pn. perkhidmatan atau jual produk fizikal. kerja jaga FB ke, atau jaga blog ka. kemahiran perniagaan internet sy sederhana. tapi kalu otai2 kat sini, bg kerja.sy boleh kerja 24...
  7. zufar89

    dropship plg best

    sy nk jd agen dropship..sapa ley bg dropship mana plg best.. spek mata dah bosan.. baju wanita or baju kore..yg komisyen bg tinggi..
  8. zufar89

    masalah angin. dalam badan

    ada sesapa tahu camna nk selesai masalah ni ada ubat ke x?
  9. zufar89

    camna nk wat landing page produk kita?

    ada sapa2 bg landing page utk market - health n fitness- - games xpun..yg juai pn xpa..sy beli..or ajaq..malas nk wat blog la..tolong ek
  10. zufar89

    JV kt CLICKBANK?

    ada terbaca satu blog. tentang JV..join venture..mksdnya ada business partner la kan. tp..xphm.nk wat cmano ek.
  11. zufar89

    HOW to get 500k like on fan page?

    juz nk tny..camna kita nk dpt 500k like dlm masa 3 bulan?any opinion? one more.....camna nk wat application n video utk org like page kita? pm me? myb ada personal coaching bout appication?..i'll pay u
  12. zufar89

    sapa buley terang kt saya apa tu bisnes FLIPPA??

    im a newbie..so..nk tgk flippa mcm ada progress..tp x fhm!. apa pontensi flippa zaman skrang?.
  13. zufar89

    business ap nk start ni..?adoi..pening

    ak bukan newbie sgt dlm IM ni....da lama startdengan Clickbank..tp..skrang ni aku nk tukaq bisnes la....tpkir plak EBAY.....huh...tolong aku.....kalu ade ebook pasal ebay.share2 ngn aku....beli pn xpe...
  14. zufar89

    1Malaysia SMS.. Baru dan fresh

    Adakah anda berkeinginan untuk berpendapatan lumayan dengan hanya di hujung jari anda ????? Syarikat Lauching pada 5hb APRIL 2010 sila ambil peluang menjadi PIONEER ***PERHATIAN*** Ini bukan Skim Cepat Kaya, masuk dan tidak buat apa-apa hanya boleh dapat sikit wang sahaja, nak dapat...
  15. zufar89

    JANA RM1000 dengan hanya satu SMS!!

    Adakah anda berkeinginan untuk berpendapatan lumayan dengan hanya di hujung jari anda ????? Syarikat Lauching pada 5hb APRIL 2010 sila ambil peluang menjadi PIONEER ***PERHATIAN*** Ini bukan Skim Cepat Kaya, masuk dan tidak buat apa-apa hanya boleh dapat sikit wang sahaja, nak dapat...
  16. zufar89

    Yahoo messenger 10

  17. zufar89

    mcm mana nk letak banner kat signature?

    maap semua. aku nie newbie.aku nk ltak banner aku..tp x leh pn.. aku dah copy HTML nye.tp x leh..camne?
  18. zufar89

    2 server Wang cyber.

    mmg aku dah wusha makin ramai join wang cyber.aku rase wang cyber dah mmg popular dari forum2 lain.TAHNIAH wang cyber. TAPI. aku nk bg cadangan, WANg cyber wat ar 2 sever. x ar srabut sgt.manage forum nie dengan btul2. sapa sokong cadangan aku nieh?
  19. zufar89

    bende ape SQUIDOO?

    aku wusha sket laman web squidoo.dgar kata, squidoo boleh tahan famous nye.mcm satu platform utk kita promote product ar. TAPI.. aku masih x fhm cara dan aplikasi squidoo yang sebenarnya. potensi squidoo dalam internet marketing? sapa2 yang bg pndapat dan tnjuk ajar..>>
Top