Search results

  1. S

    Jana pendapatan hingga RM10K dengan Vimax

    betul2 ori ni:
  2. S

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    untungnye dapat 13k, hanya jual ebook.. rezki keluarga tu...
  3. S

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    nak meniaga kat mudah.my pun ada panduan?? bagus2.. ada selitkan panduan untuk mengelakkan dari tertipu bila deal kat mudah.my ni tak?
  4. S

    [18SX] Ebook Pancutkan Suami Dilancarkan!

    wahhh.. ebook yang panas
  5. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    erm,hang ada lepak kat cg ka?macam ada user guna pic same ngn ang..
  6. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    bila la produk janaaura nak sampai ni??hem..lama dah beli lama ni
  7. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    haha,janaura jawap mmg ayat sentap punya..ko tepon je kakcik tu,dia bkn kaki sms..orang bz,mana la sempat nk sms2 ni..
  8. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    oo camtu ker?ok2,nasib bek dpt tahu awal..kalo x,mmg nak try guna ramai2..haha.ok2 thx.. P/S: apsal plk terpost dua kali.?adeh..
  9. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    soklan kepada janaaura: janaura tu boleh guna lebih dari sorang tak?misalnye,hari ni aku pakai,sok mak aku pakai pulak??tak effect ke?
  10. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    soklan kepada janaaura: janaura tu boleh guna lebih dari sorang tak?misalnye,hari ni aku pakai,sok mak aku pakai pulak??tak effect ke?
  11. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    boikot us n yahudi,lupa ka cek?
  12. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    aku cadangkan,rm50 dipotong utk buat privilge card,then selebih nye,simpan utk tabung khairat kematian atau apa2 je,kalau ahli ada mengalami masalah.kita boleh guna duit tu untuk membantu..btul tak rakan2??
  13. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    best nye baca thread ni!!huhu
  14. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    apalah korang ni,dah buka thread baru pun,ada juga nak cari pasal lagi.. kalau nak kecoh pasal orang PM,ckp xpuas hati,gi la PM dia balik,xpayah la nak COPY and PASTE letak kat thread ni..dah berapa kali pesan kat sini, jgn post pasal tak puas hati ke apa2 yang menyimpang utk thread yang baru...
  15. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    wave,ni pool utk yang mana erk?yang latest ker?kakcik kira ahli dari bln 3 dulu?
  16. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    sabun limau purut tu bapa gram??macam besar je tgk?mmg 100% extract dari limau ker?xpedih ke guna?
  17. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    sabar je la,dah buka thread baru pun,ada orang bikin spoil!! anyway,new thread ni boleh handle..kalau buka cite baru.bukanye buka cite lama...happy posting la.. jgn nak start pertikaikan orang lain..kalau nak sgt.buka thread sendiri.. kita kat sini nak cite pasal bisnes kakcik,buka nak gi...
  18. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    erhhh..ko ni apahal?aku dah buka thread baru,xnak gado2.ko pulak buat spoiled..apa kes ni??
  19. S

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    takda kuasa la..moderator je boleh wat benda tu..takpe kita start yang baru.lebih berinformasi..
  20. S

    Perniagaan Hotspot di rumah, Rumah Pangsa, Kondo, Kedai

    apa router wireless mahal benor?sampai rm350?gilo la
Top