Search results

  1. W

    blackberry passport bagus?

    Yeahhh....sy juga bakal memiliki passport. Baru sbln beli z30 sgt berpuas hati. BlackBerry hub akan buatkan anda teruja Berbanding sistem notification yg ada pd android hehehe
  2. W

    Tips Lulus **** Rumah Dengan Mudah + Bonus PERCUMA !

    sampai sekarang pemilik TPLLR tidak memberikan link download kpd saya. Tempoh 48 jam telah pn tamat. Harap TT boleh bantu saya. TT punye bonus telah saya terima. Tq
  3. W

    Kecewa Dengan Support SamsengFB

    Aku dh lama tak layan si gobala ni sejak dia hasilkan produk berkaitan niche clickbank. Rupanya perangai tak berubah dapat duit jer pandai2 kitalah nak idop....sorry macha aku dh lama pangkah kau..
  4. W

    Namsahaz dan tak beroperasi ke?

    Salam, Siapa di sini masih berurusan dengan namsahaz? Adakah mereka dah tak layan emel dari customer? Dah puas emel send bukti bayaran renew domain tapi tak balas dan tak renew jugak domain saya. Sedih betulla orang kita meniaga macam ni. Saya cuma domain jer yg tinggal kat sana...
  5. W

    4 akaun gmail utama saya dihack!!!

    Kalau dah tak boleh login dan emel alternatif utk kita reset passwd juga telah ditukar.
  6. W

    4 akaun gmail utama saya dihack!!!

    Aada kemungkinan juga tapi 2 buah akaun gmail saya memang jarang klik emel yg tak berkaitan kecuali support dr customer jer. Passwd juga bukan mudah utk diteka.
  7. W

    4 akaun gmail utama saya dihack!!!

    Update: Tengah hari tadi 2 akaun emel saya berjaya diselamatkan. Cara klik pd "Can't access your account?". Macam2 yg google mintak utk sahkan kita pemilik emel tersebut. Alhamdulillah 2 daripadanya selamat dan merupakan emel sgt penting. Yg 2 lagi tak dapat sebab soalan2 yg ditanya berkaitan...
  8. W

    4 akaun gmail utama saya dihack!!!

    Salam just nak ingatkan supaya berjaga2 kerana 4 buah akaun bisnes gmail saya dihack harini. Akaun hosting dapat diselamatkan dgn segera. Delete semua maklumat berkaitan password samada hosting, fb, paypal dll. Saya tak pasti bagaimana diorg hack. Semua akaun gmail menggunakan...
  9. W

    Tawaran FB Mania Dari Razif Yusof...!

    Razif tak terima apa pun di pm saya. Bro tak terima pm saya ke? Tengah tunggu bonus ni. Produk ammar saya dah donlod.
  10. W

    Tawaran FB Mania Dari Razif Yusof...!

    salam, Razif check pm :)
  11. W

    [ Berita Baik Punya ] Ebook Panduan Asas Kenderaan..

    salam bro Raub... betu lla sistem affiliate yg dipasang macam tak berfungsi sbb dah test klik tapi takde bilangan klik dlm rekod affilate. saya disablekn dulu iklan ni hu..hu..hu.. nanti rugi.. :)
  12. W

    [HOT!] Visa Jutawan! Hanya 30 Warga WC Sahaja Yang Bertuah!!!

    Mujur aku tak beli huh... Rasanya elok kita semua muhasabah diri jom baca artikel ni: http://blog.smartusaha.com/sudah-sudahlah/
  13. W

    Bekas Mufti Perlis kena cekup polis

    Ulama sama ulama pun bermusuhan. Entahla akhir zaman. Kita doa2 banyak moga tak termasuk dlm golongan sesat.
  14. W

    Ebook Rahsia Mahir Excel (Cadangan Harga)

    Salam bro, saya berminat ngan ebook ni jgn lupa emel kpd subscriber ye. saya dh register. pasal harga tak kisah starting RM20 pn ok.
  15. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Salam labanon agak2 berapa lama nk setel problem ni... Hu..hu..hu.. penantian satu penyeksaan...
  16. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Tq labanon memang marveles la kalau kontek bro guna WC nih... Apa pun saya sebagai pelanggan lama niakat V1 sentiasa menyokong cuma kekadang kes2 macam ni kena gempak sikit almaklumlah tengah nk buat sales sempena bulan ramadhan. Tq flarebiz.
  17. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Forum support pun dah tutup bro... emel pn dah tak dibalas camne? So terpaksa guna cara ni... je.. sbb kes mula2 dulu aku buat cara ni alhamdulillah labanon cepat jawab. Ni bukan nak kondem tp nk mintak tolong. kalau sape2 ada ni fon diorg lg bagus.
  18. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Tq wawwi bg maklum balas tapi ini kali ke dua saya alami sejak gunakan domain yg dicadangkn oleh flarebiz. Dah kontek diorg tapi bz agaknya. Cuma saya harap masalah ni dpt diselesaikn segera utk mengelakkan niagakit v2 menghadapi masalah yg sama.
  19. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Salam, Harap team flarebiz selesaikan masalah web perniagaan yang menggunakan sistem niagakit telah gagal berfungsi. http://kedai-manik.com Saya dapati semua pelanggan mempunyai masalah yg sama iaitu tertulis : "This account has been suspended. Either the domain has been overused, or...
Top