Search results

  1. W

    Namsahaz dan tak beroperasi ke?

    Salam, Siapa di sini masih berurusan dengan namsahaz? Adakah mereka dah tak layan emel dari customer? Dah puas emel send bukti bayaran renew domain tapi tak balas dan tak renew jugak domain saya. Sedih betulla orang kita meniaga macam ni. Saya cuma domain jer yg tinggal kat sana...
  2. W

    4 akaun gmail utama saya dihack!!!

    Salam just nak ingatkan supaya berjaga2 kerana 4 buah akaun bisnes gmail saya dihack harini. Akaun hosting dapat diselamatkan dgn segera. Delete semua maklumat berkaitan password samada hosting, fb, paypal dll. Saya tak pasti bagaimana diorg hack. Semua akaun gmail menggunakan...
  3. W

    Niagakit:Team Flarebiz Tolong Kami

    Salam, Harap team flarebiz selesaikan masalah web perniagaan yang menggunakan sistem niagakit telah gagal berfungsi. http://kedai-manik.com Saya dapati semua pelanggan mempunyai masalah yg sama iaitu tertulis : "This account has been suspended. Either the domain has been overused, or...
  4. W

    Jaga web phising M2U

    Salam kalau korang tengok lanun2 ni pun dah pandai tiru sebijik macam maybank. http://www.teh22m2u.com/M2ULogin.htm Awas jgn login!!!
  5. W

    Ada tak servis pindah server? (Dah benci ngan namsahaz)

    salam sahabat WC, Saya nak tanya ada x sapa2 yg sediakan servis pindah server. Nak buat sendiri tak tahu plak sbb melibatkn perkara2 teknikal yg agak besar. Pengalaman macam ni belum pernah alami. Saya dah x boleh tahan dgn hosting namsahaz yg agak teruk servisnya sejak dari awal...
  6. W

    Semua kedai menggunakan niagakit 'Suspended'

    Salam sahabat semua, Aku nak tahu ada tak ahli2 wangcyber yg menggunakan niagakit sebagai hosting dan kedai online. Bila aku buka pagi tadi kedai online wife aku ini mesej yg terpapar. http://kedai-manik.com "This account has been suspended. Either the domain has been overused, or...
Top