Search results

  1. zolkifle

    Apa kelemahan Cyber Cafe di tempat anda?

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Dah lama juga saya tak aktif dalam forum. Cuma tengok2 orang lain punya perbincangan sahaja. Sekarang ada sedikit maklumat saya perlukan, harap kawan2 dapat tolong beri pandangan. Terima kasih. Saya menjalankan perniagaan CC di tempat saya. Saya...
  2. zolkifle

    Keyword untuk PPC, seach engine dll

    Bila kita cakap tentang search engine dan Pay Per Click mesti bermula dengan keyword sebab komputer search engine tu check database keyword dia Saya nak tanya kalau ada sesiapa di sini yang pernah guna software free kat bawah ni atau yang sewaktu dengannya ... http://www.goodkeywords.com TQ.
  3. zolkifle

    Berapa komisen anda nak?

    Saya menjalan bisnes memasarkan produk broadband dari tmnet dan jaring. Saya ingin memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang nak dapat komisen dengan cara rekemen saya kepada kenalan masing2 yang perlukan broadband. Percen tu maksudnya, kalau kawan kita tu masuk pekej 1Mbps RM88 maka kalau...
Top