Search results

  1. kennyg329

    Anime cosplay grand finale!!Mari la!!

    sudah lama tunggu saat ni..grand finale fantasy fest akan diadakan kat KL..jangan terlepas peluang ni..i sudah tak sabar2 la.. hehe..ada peminat anime yg akan pergi lagi? http://www.youtube.com/watch?v=VgA8ws8nzt4
  2. kennyg329

    Cosplay carnival!!i mau pi!!

    banyak jugak anime yang i tengok..ada Bleach, Naruto, One Piece, Inazuma eleven tapi i paling suka Bleach..lama sudah tengok..dan ada tengok org cosplay character yang mereka suka..i tak ada peluang lagi..agak envy mereka yang dapat cosplay..jika bagi i peluang..i mau cosplay ichigo...
  3. kennyg329

    Roaming caj bagi line kat luar negara

    Saya akan bawa isteri saya pergi Hong Kong nanti untuk honeymoon. Saya nak tanya romaing charges kat luar negara. Atau pun saya ambil sim card di setiap negara saya pergi nanti lebih baik?
Top