Search results

  1. mnf

    register akaun semasa MAYBANK tak de card atm???

    Ooo..orite2..nanti nak p maybank tgk..
  2. mnf

    register akaun semasa MAYBANK tak de card atm???

    Tu la..mcm tak logik pulak...tp membe sy dah buat current acc..mmg tak dpt kat atm..
  3. mnf

    Oh Guru, Sifu, Cikgu,Kawan,Tolonglaaaaa...

    rilek bro...dah brapa lama bisnes dalam fb? keep update page bro continuously...post la apa2 yang berkaitan..so viewer akan tgk page bro up tp date..kumpul like banyak2 dulu..
  4. mnf

    register akaun semasa MAYBANK tak de card atm???

    Salam, Saya nak tanya ttg akaun semasa maybank. Betul ke kalau kita register akaun semasa dengan maybank dibawah nama company, maybank tak bagi kad atm? Maybank hanya bagi passbook n buku chek je.. Persoalannya, macam mana nak register paypal yang kita register sebagai bisnes? Mohon...
  5. mnf

    e-commerce webiste developer kat malaysia

    salam semua.. sape2 tau x syarikat mana yang bagi servis dan produk terbaik untuk pembangunan web e-commerce termasuk harga yg reasonable? saya jumpa company ni www.sitegiant.my. harga ok jugak..nak mintak pendapat sume warga wc..sape2 berpengalaman sila la bg cadangan syarikat mana yg...
  6. mnf

    Action Figure Hottoy Classic Predator - MMS 162

    xde org minat action figure kat sini?:(
  7. mnf

    Action Figure Hottoy Classic Predator - MMS 162

    Salam kepada semua warga WC. Hari ni saya nak letgo hobby item kesayangan saya. Kepada yang berminat boleh offer saya harga yang berpatutan. Semua maklumat item saya seperti di bawah. Produk: MMS 162 HotToy Classic Predator dan semua aksesori lengkap dengan orginal packging box Condition...
  8. mnf

    Nak install viber di iPad 2

    Hi semuah! Sy ada masalah time nak setup viber di iPad. Lepas masukkan no fon pas sy klik continue cam xde ape2 je jadi. Sapa2 tau x?
  9. mnf

    cara bayar online

    tapi kalau nak transfer fund dari pp ke bank acc cam ne? sebab member aku cakap kalau nama dalam acc pp dengan nama pemegang dc/cc tak sama, pp reject transaction..betul ke?
  10. mnf

    cara bayar online

    nak menyelit sikit..kalau kita register acc pp, perlu ke nama kita kene same dengan nama pemegang dc/cc? sebagai contoh aku register acc pp guna nama samaran dan guna dc/cc untuk verify..boleh ke? ke pp reject?
  11. mnf

    APA kelebihan / Kekurangan paypal & alertpay & LR & egold & moneybooker & webmoney

    Antara paypal, alertpay, moneybooker, LR, egold dan webmoney yg mana lebih ekfisyen? apa kelebihan dan kekurangan masing2? mintak warga WC ada exprience dengan digital currency ni share sikit..aku selalu dengar kelebihan pp je...
  12. mnf

    Handphone Android PertamaKu - Pening Nak Beli Yang Mana Satu?

    samsung ace pon ok bro..dengar cite android pun dah ade vaber..
  13. mnf

    (beriklan dikakidownload) murah jer..rm10 jer..

    tringin gak nak try..tapi website xlaunching lagi..hehe
  14. mnf

    Handphone Android PertamaKu - Pening Nak Beli Yang Mana Satu?

    aku baru angkat samsung corby 2. oklah dalam rm300++..boleh touch screen cam iphone..ok je aku guna..cuma 3g je xde..wifi ada..stakat ni berbaloi la sebab aku cari yang ada wifi. bajet pon xla tinggi sgt..dia bukan guna android..aku pon xtau os apa..nak kata bada xde lak kat kotak dia cakap...
  15. mnf

    Jam Tangan Tourbillon Skeleton Manual Wind ^_^

    bro yus..kalau ada brand lain yg skeleton update ok...kalau ada best price lagi chantek..
  16. mnf

    Dok pikir benda sama setiap hari

    maybe nak kena buat satu ebook "focus bisnes tanpa hiburan" hehehe
  17. mnf

    Jam Tangan Tourbillon Skeleton Manual Wind ^_^

    owh kena pre-order dulu ke..cam lambat je..hehe
  18. mnf

    #4 : Marketing / Trafik

    tips terang lagi bersuluh..mmg meninggalkan kesan dalam jiwa aku untuk bergelar IM..permulaan untuk menjadi IM disegani perlu bermula dari relationship... thanks bro!
  19. mnf

    Handphone Android PertamaKu - Pening Nak Beli Yang Mana Satu?

    tt senyap je ni..mesti pening dia nak buat pilihan ni..hehe
  20. mnf

    outsource untuk menaikkan traffic website

    maksudnya blasting sms utk promote website ke?
Top