Search results

  1. amilia

    Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya...

    Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya ye. Makasih.
  2. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Lepas masalah terlebih space..saya hadapi satu lagi masalah & ingin bantuan dr ssiapa yg pakar edit html blogger. Saya buat blog guna blogger & terjumpa satu template yg saya suka...saya cuba edit tp gagal. alasan sya tak dpt edit ialah "XML document structures must start and end within the...
  3. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Makasih boss, sya htr email pd penyedia hosting tu...tak tau nk cari cmod kat mana...maklumbalas yg saya dpt, sya dah terlebih guna space...tu je sbbnya.
  4. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    kat mana nak cari cmod d webhosting tu?? d cpanel ke?? atau kat dlm blog??
  5. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Assalammualaikun & salam sejahtera kpd warga wcyber. Saya rasa belum terlewat untuk ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin kpd warga wcyber yg beragama Islam. Baru balik cuti ni... Dalam watu bercuti, saya terima email dr pihak wpress utk mengemaskini /update wpress saya kerana pihak...
  6. amilia

    Siapa kat sini penjual di lelong??

    Salam sejahtera kpd warga WC...saya nak tanya sapa yg ada buat jualan di portal lelong?? Saya nak tanya kalau kita upgrade membership atau sahkan ic utk jd seller, berapa lama diorg akan proses permohonan kita?? Adakah normal ambil masa beberapa minggu?? Saya dah buat permohonan utk jd...
  7. amilia

    Pereka applikasi diperlukan-Urgent!!!

    saya minat nak buat converter...cthnya : saya nak cari 1mm bersamaan dgn brapa 1 cm?? kira mcm gambar bawah ni... kalau da yg dpt buat..nnti saya bagi designnya.
  8. amilia

    Pereka applikasi diperlukan-Urgent!!!

    A'kum & salam sejahtera kpd warga wangcyber. Saya nak tanya sapa kat sini yg mahir mereka applikasi?? tak kisahlah samada applikasi biasa atau utk mainan khusus utk google play. Saya nak miliki apps sendiri & kini sedang belajar buat apps sendiri tp ambil masa yg lama, jd sya nk outsource...
  9. amilia

    Kenapa Widget Blog Saya Tak Dapat Guna??

    Salam kpd kengkawan..lama sungguh saya jd silent reader kat sini...xde idea nk beri pendapat.... Saya ada masalah dgn widget blog saya...bila saya klik ianya statik je,x bergerak langsung...saya ingat mungkin theme saya xde di update,jd saya tukar theme lain tp masih hadapi perkara sama...apa...
  10. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    oppsss..lupa lak nak upload gambar...ni dia... Untuk Download Percuma Klik Sini
  11. amilia

    website ni masih berfungsi ke??

    Salam kpd kengkawan forumer semua...saya nak tanya website jual kapsul halal masih ada taukenya ke??saya htr sms tanya ada stok ke x...tp dh 2-3 minggu masih belum berjawab....saya ada baca kalau kita baru nak beli produk dr internet kena htr sms/email dsbnya dulu...bila ownernya ada jwab...
  12. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    yes...dah approve...makasih boss.;;)
  13. amilia

    JUTA-JUTA LIKES: Iklan Bisnes Anda di Page Total 2.7+ JUTA LIKES. Bukti Inside!

    dia bukan hilangkan diri...dia dihilangkan oleh kerja..nyeh...nyeh...nyeh..:D
  14. amilia

    JUTA-JUTA LIKES: Iklan Bisnes Anda di Page Total 2.7+ JUTA LIKES. Bukti Inside!

    masih berjalan ke servis ni??pm saya boss link fanpage boss...makasih...
  15. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    Salam kepada forumer semua dan selamat tahun baru. Bersempana tahun baru 2014 ini, saya nak beri plugin wordpress secara kpd kengkawan semua. kalau ada ssiapa yang dah memilikinya...takpelah, kalau yang belum silalah klik kat sini Terlebih dulu nak terangkan apa itu WP Text Expender?? Plugin...
  16. amilia

    Apa makna .me??

    Salam forumer semua...saya nak daftar domain baru...ada ssiapa yg tahu apa itu .me dihujung domain?? Ada ssiapa tahu mana2 website provider yg tawarkan kupon / diakaun utk daftar domain baru?? Trima kasih.:D
  17. amilia

    Kena Bayar Duti Import ke??

    Salam kengkawan, Saya nak tanya kpd ssiapa yang kerja kat kastam atau kenal org yg kerja kat kastam atau tau mengenai persoalan saya ni... Abang saya menetap di US...saya ada pesan dia beli barang...kat msia ni xde jual, jumlahnya dlm beribu jugak. Saya guna khidmat syarikat international...
  18. amilia

    Harga rumah semakin mahal tapi sanggup ke korang beli rumah camni??

    Tak nak buat rumah dari shipping kontena?? Nak jugak beli rumah batu tapi kurang mampu nak buat rumah besar sebab lebih mahal, kan?? Takpe...beli je rumah kecik...tapi tak dpt nak hias mcm rumah besar?? Sapa kata...kalau pandai hias...rumah kicik masih boleh dihias mcm rumah besar. Tengok video...
  19. amilia

    Harga rumah semakin mahal tapi sanggup ke korang beli rumah camni??

    Saya ada htr email pd syarikat yg buat rumah kontena di Kanada...tanya samada boleh ke buat rumah kontena di Malaysia?? Dia kata kalau nak buat rumah kontena kena cari pakar dari US, UK atau Kanada kerana spesifikasi membuat rumah kontena amat berbeza dgn rumah binaan biasa terutama utk buat...
  20. amilia

    Harga rumah semakin mahal tapi sanggup ke korang beli rumah camni??

    Semua orang tahu harga rumah semakin mahal tapi sanggup ke korang beli rumah yang dibuat dari shipping kontena?? Kelebihan rumah dari kontena ni antaranya ialah: *tahan lasak-kalau terbakar,hanya peralatan je yang hangus,boleh beli balik tapi struktur rumah tetap tegak & tak perlu keluar...
Top