Search results

  1. ezrienaz

    Facebook Ads USD 0.015625

    terima kasih TT kerana hasil tunjuk ajar TT, saya dpt sale pertama. :)
  2. ezrienaz

    Facebook Ads USD 0.015625

    saya dh buat, tapi mengapa dia caj saya dlm CPM (impr) bukannya per click? lg satu mengapa saya di caj dlm RM bukannya USD mcm sifu punya? lg satu kat situ tulis ada 3 click, tapi bila saya semak hanya ada 1 click saja. mohon pencerahan :D
  3. ezrienaz

    Kehidupan usahawan internet sepenuh masa

    bangun pagi solat subuh jam 8.30 hantar anak sekolah lepas tu beli akhbar dan lepak kedai mamak, order roti kuah banjir minum kopi o, sambil isap sebatang rokok then pulang ke rumah hadap laptop jam 11.30 ambil anak then sambung ngadap laptop petang bawa family ke taman layang2 kepang sambil...
  4. ezrienaz

    mohon bantuan ******** sebanyak 25 usd

    cuba try pinjam pada menteri2 kita sekarang. mereka byk wang, kami sini miskin harta.
  5. ezrienaz

    Lelaki 'Batman' bantu orang ramai

    mcm2 hal dlm dunia ni
  6. ezrienaz

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Windows tak vero aku juai ok je, dlm sold 27 item
  7. ezrienaz

    Kenal tak Budak melayu ada RM24 juta dalam akaun Maybank nie aku nak join dia tapi...

    bagi saya post mamat penang tak de satu pun berguna, kebanyakkan bagi saya lebih kepada post benda yg merapu. kesian kat org baru yg join.
  8. ezrienaz

    Kenal tak Budak melayu ada RM24 juta dalam akaun Maybank nie aku nak join dia tapi...

    bab mamat penang ni, dia ni mcm pandai tarik benang dlm jarum.
  9. ezrienaz

    Kerja Tetap Gaji Bulanan-Berforum

    nasib baik tak terjebak
  10. ezrienaz

    Kerja Tetap Gaji Bulanan-Berforum

    aku dah PM haram apa tak balas. mcm nak scam saja.
  11. ezrienaz

    Kerja Tetap Gaji Bulanan-Berforum

    saya dh PM harap saya diterima berkerja secepat mungkin
  12. ezrienaz

    Kerja Tetap Gaji Bulanan-Berforum

    saya dah PM tuan, bayaran leh nego
  13. ezrienaz

    Kerja Tetap Gaji Bulanan-Berforum

    saya berminat, dan saya boleh bekerja full time
  14. ezrienaz

    kerja sambilan di rumah atau di mana sahaja

    org yg dok sorok2 mcm ni nampaknya ada agenda tersenbunyi. lebih baik jgn deal, dari menyesal kemudian hari.Just nasihat
  15. ezrienaz

    kerja sambilan di rumah atau di mana sahaja

    ni kerja sebagai keldai dadah ke?
  16. ezrienaz

    Testimonial RefererX

    biasanya url yg kita collect dari shoutmix hanya 10% saja yg kita dpt selepas tolak duplicate domain dan duplicate url.
  17. ezrienaz

    [ANGRY BIRDS] Script Aplikasi di FB===>>>

    bagaimana aplikasi facebook boleh jana income , cuba cerita
  18. ezrienaz

    [ANGRY BIRDS] Script Aplikasi di FB===>>>

    apa faedahnya script ni?
Top