Search results

  1. spatt

    SEO Nuclear Bomber - Guaranteed Professional Service! (Tidak murah, dan tidak mahal)

    Assalamualaikum, dan salam sejahtera. Tools yang akan digunakan: -SEnukeX -The Best Spinner -Article Marketing Robot Diagram SEnukeX yang akan digunakan: Servis Info: -First tier, 8 social networks (500+ word non-unique article + image akan dibuat dan di-spin untuk layer pertama)...
  2. spatt

    5 X PR4 Blog Post - Private Blog Network

    Assalamualaikum/Salam sejahtera warga WC, Saya menawarkan: -Blog post di 5 PR4 blog; -Masing-masing mempunyai C Class IP berbeza; -Artikel spun; -Maksimum 3 hari delivery time. Saya perlukan: -Maksimum 5 URL, 3 keywords setiap URL -Email anda untuk saya hantar report Harga: RM30 untuk 1st -...
  3. spatt

    plugin wp - Kenapa macam ni?

    sila tengok gambar kat bawah ni... instead of tick kotak tu, perkataan 'checked' plak yang keluar.kenapa eh? and satu lagi, lepas setting semua dan save, memang die betul2 save configuration, tapi xleh la nak bezakan mana yang kita setting kan kalau keluar macam kat atas tu.. info...
  4. spatt

    Tips Meminimumkan 'Kerosakan' Dari Paypal

    Salam... Thread ni bertujuan untuk menjawab beberapa persoalan dari kawan2 online yang bertanya pada saya, macam mana nak transfer funds paypal dengan selamat. Sebelum tu, sila tengok beberapa screenshot di bawah.. akaun yang saya gunakan tak sampai sebulan lagi.... perhatikan, funds...
  5. spatt

    affiliate hosting...

    salam... ade sesiapa yg tahu psl affiliate hosting x? saya ade dpt komisen sket dr serverfreak, earnings tu leh kuarkan ke x?da cek kt client area die td xjmpe lak cmne nk kuar. ataupun earnings tu hanya untuk redeem service dr diorg? ade sesiapa leh tlg jwb...
  6. spatt

    cara dapatkan points rapidshare...

    adakah melalui download atau upload? dan berapa point yg diberikan?rate melalui saiz fail ke ape? skadar brtanya...
  7. spatt

    Nak minta tulung...

    td aku try upload pic kat blog aku, tp kuar error...die kate : "unable to create directory /home/a2517747/public_html/wp_content/uploads/2008/10. Is its parent directory writable by the server?" aku xleh nk upload gamba kt cni, nape? n aku xleh nk insert link kt post blog aku, knape...
  8. spatt

    konfigurasi mybloglog...

    assalamualaikum... ade sesiapa yg tau x mcm mane nk configure mybloglog kt wordpress? sbb sy da try setting, tp xjd gk la... application ID tu nk dpt kt mane? cube kwn2 tgk kt blog sy di sini... tgk kat sidebar kanan skali... bkn la nk tarik trafik sesaje, tp nk mntk tlg...
Top