Search results

  1. ezrienaz

    EntroPay Problem

    Aku ada created VCC untuk paypal pada 1,2,3 Nov tapi smpai skrg aku tak dpt lagi 4 digit code paypal kat statement entropay.Aku dah entropay pasai perkara ni, tapi tiada reply dari mereka.Nak tanya ada tak sesiapa kat sini sama nasib mcm aku?
  2. ezrienaz

    Transfer fund ke real account Ebay tak selamat !!

    Aku rasa klau sesiapa yg punyai multiple acc ebay dan paypal then nak transfer fund ke 1 acc real paypal skrg ni dah tak berapa selamat bagi aku,sbb pengalaman aku,pihak paypal akan byk tanya dan request byk doc berkenaan fund yg kita terima tersebut.apa pandangan korang semua?
  3. ezrienaz

    Masalah terbaru PayPal

    Salam, Just nak tanya pada sesiapa yg pernah terjadi mcm aku.Aku ada reg 2 account paypal guna VCC, dan account paypal tu telah verify.Tapi masaalahnya bila aku link ke Ebay utk juai brg, dia ada kuar message suruh aku verify dulu account paypal aku yg di link dgn ebay tu.Tapi kedua2 account...
  4. ezrienaz

    Item location in australia

    Aku ada juai brg kat ebay, semua market adalah australia.tapi masalahnya aku nak tukar item location tu in Australia.Ini bermakna brg aku mestilah ship from australia.ada tak sapa2 leh beri cadangan supaya brg aku boleh ship dari australia kepada buyer aku.Sbb selama ni aku ship dari malaysia...
  5. ezrienaz

    ISU PERAK: Zambry berjaya tangguh keputusan mahkamah

    Mahkamah Rayuan hari ini membenarkan permohonan Datuk Seri Zambry Abd Kadir untuk menangguhkan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur semalam yang mengisytiharkan Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin sebagai menteri besar Perak yang sah.
  6. ezrienaz

    dapat duit dari agensi pekerjaan

    sebuah agensi pekerjaan di malaysia,ada buat satu program untuk membolehkan ahlinya perolehi income dgn cara ini.Klau anda berminat send nama penuh dan email anda ke email saya dgn subject "saya berminat".tq
  7. ezrienaz

    Teknik Backlink blog

    a'kum, saya nak tanya kepada rakan2 disini yg tahu berkaitan teknik backlink.Saya nak tahu apakah yg di maksudkan dgn backlink? serta contohnya sekali. tq
Top