Search results

  1. izzatz13

    maklumat yang perlu ada pada company stamp/chop..

    tujuan saya nak buat company stamp ni semata-mata nak bukak current acc je.. :P so, yang saya familiar first line letak nama company lepas tu sebelah dia/bawah letak registration no. and then letak a)address b)phone number c)email or fax (ni optional kot) d)ruang utk sign...
  2. izzatz13

    Offshore Hosting (All content allowed) - MURAH! Bermula dari $2/sebulan

    Saya mempunyai virtual private sendiri yang terletak di Germany. So disini saya ingin memberi peluang kpd warga wc utk mendapatkan hosting pada harga yang amat berpatutan. :) Account yang dijual akan dilengkapi dengan cpanel tersendiri. Ni bukan main share2 login. Anda akan dapat login...
  3. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    Topik kinda misleading. Aku just nak optimumkan kegunaan server offshore hosting aku. Ada sesapa berminat? pakej paling murah aku offer $2/monthly so aku buat custome package camni suda. anda akan diberi cpanel login sendiri. ni bukan main share2 login ok :P package and price can be seen here...
  4. izzatz13

    Ada sesiapa berminat nak trade blog post?

    blog sy izzatz.com sy review or post anythin about ur product and you will do the same thing in return :rolleyes: just a quick buzz and simple exposure..100-200 words.. :) so ada sesape yg berminat? lebih mesra alam..haha :p ps: review yg anda buat xkisah dlm bi or bm..tp sy akn...
  5. izzatz13

    Servis printing nama/nombor jersey??

    Siapa tahu kat mana yang sempoi? Harga murah dan berkualiti. Ada bulk price? Maybe order dalam 60+ Kalau ada brochure plain jersey pun ok jgk...Send it to me :D TQ
  6. izzatz13

    Servis 'smart backlinks'

    Salah satu cara yang efektif nak dapatkan backlinks yang saya amalkan ialah dengan komen di blog2. Buat2 peramah :D. Tujuan bukan semata2 nak increase PR tp utk exposure kepada readers. Itu yang penting. :) Actually saya nak offer servis komen di blog, tapi buat masa ni tiada sebarang cas...
  7. izzatz13

    Sapa ada jual paypal?

    Saya nak beli funds utk paypal...tp payment yg boleh sy bayar ialah mngunakan bank islam...maybank2u sy ad prob sket, n cash deposit maybank xde kt kolej sy :p ad bank islam je rate tdk lebih dr $1=rm3 tq :)
  8. izzatz13

    Ada sesiapa pengguna moneybookers.com disini?

    Moneybookers.com ada buat policy tak mcm PP kena add CC/DC dulu sebelum boleh menerima duit?
  9. izzatz13

    antar free sms guna 3rd party program

    apa pndapat korg ttg program yg mcm ni? hmmm.. aku jmpa bnda nih, dan yg terbaik ah ak pnh guna..yg sblm2 ni byk merapu je http://www.izzatz.com/u/3 mari bncang kegunaan2 yg bleh dguna pki utk wat bnda2 best guna bnda ni, hehe promote site? amacm? haha :rolleyes:
Top