Search results

  1. Alexandria90

    [SURVEY] Panduan SEO Bahasa Melayu

    Saya sokong 100% idea bro untuk hasilkan panduan seo. Bukan apa, saya sendiri tercari-cari panduan seo yang benar2 mudah untuk difahami oleh newbie seo macam saya. Yang english version banyak tapi tak tau mana yang ok..anyway, good luck bro.
  2. Alexandria90

    1K dalam masa 12 hari

    the most important is effort. good luck bro :)
  3. Alexandria90

    Vote Design Baju WC 2012

    Vote for T02..nice & simple :D
  4. Alexandria90

    Kupon fb ads murah [$50+$100=$150] dijual pada harga rm50 sahaja

    salam bro..ada lagi tak kupon ni? pm..
  5. Alexandria90

    Cerita Lawak – 19 Teka-teki

    haha...lawak betul..bagus idea lawak ni..:D
  6. Alexandria90

    Rupa makhluk asing menyerupai obor-obor

    ada2 je..tak habis2 dengan alien..:)
  7. Alexandria90

    Roti canai terpanjang dicatat

    kalau masih panas lagi sedapla...
  8. Alexandria90

    Piranha serang selatan China

    kat china pun ada rupanya..ganas ikan ni woo..
  9. Alexandria90

    Lingkaran misteri muncul di Amerika Syarikat

    macam citer "sign"..konon2 alien yang buat..
  10. Alexandria90

    Bersemadi dalam gitar

    pelik betul..hidup dengan gitar mati pun masih dengan gitar..
  11. Alexandria90

    Rahsia disebalik batu cincin

    dulu ayah aku ada kumpul cincin..tak tau ada lagi ke tak..
  12. Alexandria90

    Apa itu geliga lipan? Apa khasiatnya?

    Tak sangka banyak kelebihan2 geliga lipan ni..
  13. Alexandria90

    500 duri landak terpacak pada muka anjing

    kesian anjing tu..tak pasal2 habis muka..
  14. Alexandria90

    Simpan enam juta tulang manusia

    seram pulak tengok banyak tulang2 nie..
  15. Alexandria90

    Yang Mana Domain Lagi Best?

    saudagarkain.com lebih kemas dan senang untuk diingat.
  16. Alexandria90

    apakah software SEO yg anda ada ?

    belum ada lagi..kalau software untuk research seo tu ada la.macam traffic travis tu..
  17. Alexandria90

    Apa pendapat anda tentang Ebook Adsense 2012 + Servis Daftar Adsense?

    boleh cuba bro...belum cuba belum tau..nanti buat program affiliate sekali:)
  18. Alexandria90

    siapa yang suka baca blog sukan?

    saya suka baca blog macam beritasemasa.com .overall sumer ada..
  19. Alexandria90

    [ANDA X DIPAKSA UTK JAWAB] survey baju utk penyokong PAS

    design da ok..masih ada ruang untuk improvement..
Top