Search results

  1. S

    Blog vs media sosial - apa kata korang?

    Blog vs Media sosial nak bincang dari sudut apa?
  2. S

    8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

    satu hari 24 jam.. tapi prospek click tu bkn 24 jam online. ada masa diaorg tido, ada masa lepak2, ada masa buat kerja opis :)
  3. S

    Kenapa tunggu?

    tak perlu tunggu, buat je.
  4. S

    Survey! EBOOK CARA MENDAPATKAN BALIK AKAUN ADSENSE SETELAH DIBANNED

    woww.. bagus jgk ni. masa kena banned dulu ada $550 dlm tu. ada can gi WU hujung bln dpn.
  5. S

    Malaysia Best Blog 2015

    Kita Enjoy... laa. dah brp lama tak tgk tv ni? :D
  6. S

    [WOW] Jana RM100 untuk setiap jualan dan Menangi Hadiah berjumlah RM28,500!

    hmmm online awal sy hari ni SEMPENA kemenangan JDT mlm tadi. hahah MrDisc kena ingat skg ni 2015. tahun GST merangkap tahun sukan sea ;) takpun nnti kita minta tuan Rash extend tempoh cabaran utk MrDisc, amcam? hahahh mesti boleh tu :D
  7. S

    [WOW] Jana RM100 untuk setiap jualan dan Menangi Hadiah berjumlah RM28,500!

    hahah takkan MrDisc dah serender?? :D aff ni mmg mencabar skit. sbb harga dia mahal kot. mgkn sbb ada produk2 YT Adsense yg lbh murah keluaran mat2 salleh. sbb tu org berkira. p.s: jgn cuba petik nama safee sali klu tak berani sokong JDT :D
  8. S

    Malaysia Best Blog 2015

    hahah bkn ngumpat benda tak baik laa. maksud sy bercerita tntg kehebatan en titan especially cerita psl kitab merah jambu tu. sy sendiri pun sebenarnya belum beli. hahah. mmg bagus yea kitab tu bro? sbb selalu baca MrDisc mention psl kitab tu.
  9. S

    Malaysia Best Blog 2015

    cerita psl cuti ni... masa cuti raya cina hari tu smpt lepak minum cendol dgn member (bkn en titan lah) sambil2 tu sempat gak bincang2 psl Seo. lps tu pegi majlis mkn2, pun bercerita psl Seo. ada gak 'mengumpat' nama en titan. maklumlah nama ikon Seo akan disebut dan dijadikan rujukan di mana2 :D
  10. S

    Adakah Southampton Akan Ke Champions League?

    coach orang asing yg kita tidak kenali. mksd sy bkn nama besar.
  11. S

    Adakah Southampton Akan Ke Champions League?

    btul jgk tu. sebelum ni pun dah byk kali nak ambil coach luar. runding sana sini lps tu tak capai kata sepakat pasal gaji. last2 ambil pablo dollah :D
  12. S

    Adakah Southampton Akan Ke Champions League?

    kalau coach Guardiola latih Malaysia rasa2 Malaysia blh on form mcm Bayern skg tak? sori hijack soklan MrDisc :D
  13. S

    Malaysia Best Blog 2015

    blum tentu jgk. mana tau ATAS PERMINTAAN RAMAI (ramai desak penganjur) tempoh contest dilanjutkan :D
  14. S

    Malaysia Best Blog 2015

    mana lebih frust? kena potong last minute atau kena gol dlm masa kecederaan :D
  15. S

    Belasungkawa: Dato Hasbullah Awang Meninggal Dunia

    ada lah jg skit2 gmbr dgn arwah dato hasbul, rasdi jumaat, hafizal, bazli, anuar manan dll..
  16. S

    Malaysia Best Blog 2015

    ada ke tanya MrDisc. mmg tak lah. patutnya tanya solehpolysas :D
  17. S

    Belasungkawa: Dato Hasbullah Awang Meninggal Dunia

    Jgn lupa LTDL. ' pok amai amai belalang kupu kupu, lps ramai ramai nnt sampai satu.. satu..' (merujuk kpd stage pendakian di Genting Highland)
  18. S

    Belasungkawa: Dato Hasbullah Awang Meninggal Dunia

    'ashaari first timerrrr!!!!' Al-fatihah utk pengulas bersuara emas.
  19. S

    Mengapa Anda Join WangCyber?

    En Titan, tlg tunjukkan cara yg betul menjual cendol, boleh? :D btw, cendol kat tempat en titan dah turun harga ke blum?
Top