Search results

  1. fazbiz

    Hangat!!! Bonus Pakar Joomla... Bagaimana Untuk Backup Laman Web Joomla Anda!

    Laman web Joomla anda tidak akan lengkap tanpa bonus dari saya... Pernahkah anda terfikir... laman web anda akan digodam? laman web anda akan mengalami kerosakan(crash)? pihak hosting anda memberikan masalah sehingga menutup laman web anda yang telah anda buat berjam-jam lamanya? Apakah...
  2. fazbiz

    Kupon Adwords RM200 harga murah.

    Saya nak jual kupon adwords RM200 dengan harga RM60. Maknanya anda cuma bayar RM60. Tapi boleh beriklan di Adwords sebanyak RM200. Banyak untung tu. Saya ada 1 je kupon. Siapa cepat dia dapat. Transaksi RM via maybank2u or CIMB saja. Berminat PM me atau reply saja thread ni. Saya akan berikan...
  3. fazbiz

    Saya nak design minisite untuk anda secara percuma... Nak tak? Tapi ada syaratnya...

    Salam, Seperti yang anda lihat pada tajuk, saya ingin design minisite untuk anda secara percuma. Tapi ada syaratnya : 1) terhad kepada 5 orang saja 2) cuma design minisite saja (termasuk butang tempahan). kalau anda mahu saya design ecover dan banner, ada caj tambahan akan dikenakan. 3) sudah...
  4. fazbiz

    Servis Design Minisite Dengan Harga Mampu Milik...

    Saya ingin menawarkan servis design minisite kepada warga WC. Portfolio saya boleh dilihat di sini. Buat masa sekarang saya masih lagi sedang mengumpul portfolio dan harga yang saya tawarkan adalah sangat rendah buat masa sekarang. 1 Minisite + 1 Ecover + 3 Banner = RM70 1 Ecover = RM50 Jika...
  5. fazbiz

    Mencari Extensions Joomla

    Salam, Saya sedang mencari extensions Joomla macam dalam page PROJECTS untuk website berikut: http://www.neolightdesign.com/main/index.html website tersebut dibuat dengan Joomla dan juga flash. tapi saya tak nak gunakan flash. nak cari extensions yang lebih kurang sama macam page PROJECTS tu...
  6. fazbiz

    Domain MiniJualan.com untuk dijual

    Saya ingin menjual nama domain MiniJualan.com jika ada yang berminat. Domain ni saya beli dari Netkl.com. Sebab nak jual asalnya saya nak guna untuk offer servis saya tapi saya dah pun terlibat dengan beberapa projek offline. Jadi rasanya tak menang tangan nak manage. Jika ada yang berminat...
  7. fazbiz

    angkut barang

    siapa yang menyediakan perkhidmatan barang melalui lori ye? saya nak angkut sofa dari rumah mertua saya di ipoh ke rumah saya di changlun. kalau ada nak tau harga.:)
  8. fazbiz

    Pelancaran blackhatebay.com : Mencari ejen affiliate

    Saya mewakili bro amykools, owner kepada BLACKHATEBAY.COM ingin mengumumkan... 1. PELANCARAN RAHSIA EBAY BLACKHAT DI BLACKHATEBAY.COM UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KE http://www.blackhatebay.com 2. AFFILIATE BLACKHATEBAY.COM HANYA AKAN DIBUKA KEPADA KEPADA PEMBELI SAJA TETAPI KEPADA WARGA WC...
  9. fazbiz

    Penghantaran PC

    Saya nak beli PC special edition dari KL. Masalahnya sekarang saya nak gunakan PC tu urgent. Sekarang ni saya nak minta tolong adik ipar saya tolong poskan PC tersebut pada saya di Kedah. Adakah penghantaran PC melalui POS selamat?
  10. fazbiz

    PanduanTrafficwave.com Untuk Dijual

    Di sini saya ingin mengumumkan bahawa saya ingin menjual salah satu nama domain milik saya iaitu PanduanTrafficwave.com. Nak jual sebab nak tumpu pada projek lain. Saya akan mulakan dengan harga lelong RM100. Lelongan akan berakhir pada 20/10/2010 pada jam 11.59 malam. Bid yang terakhir dan...
  11. fazbiz

    Website E-Commerce Percuma

    Saya check tajuk ni tak ada lagi kat WC. Jadi saya cuma nak share sket. kalau sebelum ni ada yang gunakan blogspot untuk menjual, saya nak cadangkan gunakan lot.my untuk bina kedai online anda yang pertama. ianya free macam blogspot. interface dia juga user friendly. saya dah cuba buat satu...
  12. fazbiz

    plugin facebook free

    ada sesiapa tau tak apa plugin facebook yang best utk diletakkan kat blog wordpress? kalau boleh yang free lah. yang berbayar pun takpe. tapi nak tgk dulu camane plugin tu berfungsi.:)
  13. fazbiz

    Kebanggaan pertama saya sebagai seorang IM

    Salam, Cuma nak berkongsi cerita sikit. Sebelum ni tak pernah terfikir pun nak berada di first rank google. tapi baru-baru ni ada terima email dari downline Trafficwave, dia sebenarnya tengah cari panduan untuk autoresponder trafficwave. tapi bila dia taip kat google, keluar website saya kat...
  14. fazbiz

    Tawaran Hebat Autoresponder Trafficwave Kembali

    Salam Kepada Warga WC, Sebelum ini saya memberi bonus koleksi grafik kepada mereka yang telah mendaftar menggunakan autoresponder Trafficwave melalui link affiliate saya dan saya telah pun menutup tawaran tersebut. Tawaran hebat dari saya kembali lagi kepada sesiapa yang mendaftar...
  15. fazbiz

    Persepsi tentang RO

    Salam, Sekadar untuk bersembang. Saya sedang mengkaji tentang water treatment technology. Yang menarik perhatian saya adalah Reverse Osmosis atau dalam bahasa ringkasnya RO. Saya nak tahu pandangan forumers yang lain. Apakah persepsi anda tentang RO water? Baik ke tak baik untuk badan ke...
  16. fazbiz

    Teknik Mana Boleh Mendatangkan Traffic Paling Tinggi...

    Saya sedang mencuba teknik pemasaran melalui facebook, twitter, adwords dan ppl untuk mengkaji teknik mana yang mendatangkan traffic ke laman web saya. Di sini saya nak survey sikit, berdasarkan pengalaman ahli WC yang lain, teknik apa yang anda gunakan paling berkesan dalam menarik trafik...
  17. fazbiz

    Hypro vs 1Malaysiasms

    ada beza ke hypro dgn 1malaysiasms? apa yang saya tahu dua2 ni berkenaan bulk sms... ada sesiapa yang nak kongsi?:)
  18. fazbiz

    Tak Bayar Kad Kredit...

    Apa jadi kalau orang bank call kita nak suruh bayar hutang kad kredit tapi kita tak jawab call tersebut? Jawab2... hehehe...:)
  19. fazbiz

    Siapa Terer Adwords?

    Saya dah lama gunakan pengiklanan adwords. Dulu main bantai je. Letak semua keyword. Tak buat research langsung. Baru-baru ni saya belajar buat research gunakan adwords. Yang saya tahu impression adalah jumlah iklan kita yang keluar di google adwords. Sekarang ni dah 3k lebih dah impression...
  20. fazbiz

    [TAWARAN] Autoresponder TrafficWave...

    Salam kepada semua warga WC, Saya telah melakukan survey sebelum ni berkenaan autoresponder pilihan warga WC... http://www.wangcyber.com/forum/survey-and-poll/26334-survey-autoresponder-pilihan-anda-2.html Walaupun sambutan kurang menggalakkan(mungkin kurang promosi dari saya) tapi saya dapat...
Top