Search results

  1. saifulsyn

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    FREE Preview Still FREE & Available.... http://www.secretsuccessmanagementforex.com/index.php
  2. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Semua Salam Ramadhan....TIADA aktiviti lepak utk Malam ini. Terima Kasih
  3. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua. Malam ni 9:30mlm gathering. SEMUA dijemput hadir sila google utk mengetahui lokasi "secretsuccess" http://maps.google.com.my/ call 010 4006476 saiful. TQ
  4. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua malam ni seperti biasa 9:30 bermula gathering aktiviti. 010 4006476
  5. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam semua 9:30mlm jom lepak di USJ 21 010 4006476 :D
  6. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    xyah segan bro...team kuda ni macam2 org ada...melayu,cina,india,kadazan & dll semua joint. 1 Malaysia maaa 010 4006476 saiful
  7. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Mlm ni aktiviti lepak santai forex di Restaurant Patio USJ 21. Semua dijemput hadir. 010 4006476 (Hotline)
  8. saifulsyn

    Syukran

    Salam semua Info dari BNM: Salam Sejahtera, kami ingin memaklumkan bahawa platform pembrokeran secara elektronik adalah untuk urus niaga borong antara bank dalam pasaran pertukaran asing Malaysia. Nota: Urus niaga borong antara bank dalam pasaran pertukaran asing Malaysia...
  9. saifulsyn

    Syukran

    Salam, syukran akhirnya , sila baca news drp utasan online dibawah: ARKIB : 26/06/2010 Urus niaga borong mata wang asing elektronik Julai KUALA LUMPUR 25 Jun - Broker elektronik asing akan dibenarkan menawarkan platform pembrokeran secara elektronik untuk urus niaga borong antara bank...
  10. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam, wifi ok dan power connection pun OK. so dtg bwak badan dan laptop dan mimuman bayar sendiri. p/s sorry minggu ni admin team kuda berada di luar kawasan. Mungkin Team kuda yg lain ada. link utk reference...
  11. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    jumaat ni kami berada diluar kawasan....so TIADA aktiviti lepak. TQ
  12. saifulsyn

    Broker Selalu Menang Trader Selalu Kalah!

    betul tu, kita ni hanya trader kecil-kecilan sahaja. Katakan semua trader Malaysia ni Buy satu pair yg sama PADA masa yang sama, x gerak pun candle tu. so fikir2 kan laaa
  13. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Semua Lokasi Lepak Team Kuda telah ditukar ke "restaurant Patio 21" di Jalan USJ 21 Harap Maklum
  14. saifulsyn

    Kelas VBA Excel untuk Forex Trader.

    1.Tiada syarat. 2. Kami sedang mengumpul trader yang berminat, buat masa ini belum cukup kuota lagi. Lebih 10 org kelas baru dibuka
  15. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam Wifi Kat Mcd skrg dah OK. Dulu mmg selalu error, tp skrg dah OK. Tuan dijemput hadir.
  16. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    5 June 2010, aktiviti bermula jam 9:30mlm...semua dijemput hadir.
  17. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Yup bro 5 June 2010 kita adakan aktiviti lepak ni. Jemput datang...
  18. saifulsyn

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    Salam bro, maaf Jumaat mlm ni aktiviti batal 28May 2010 sebab ramai yg balik ke kampung. InsyAllah minggu kita ON aktiviti ini.
  19. saifulsyn

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    Salam semua Link untuk aktiviti Team Kuda boleh dirujuk seperti berikut: [HQ] http://www.secretsuccessmanagementforex.com/index.php [Utara] http://teamkudautara.blogspot.com/ [Borneo] http://borneoteamkuda.webs.com/
  20. saifulsyn

    Kelas VBA Excel untuk Forex Trader.

    x jual bro, ini survey utk mereka yg berminat utk masuk kelas VBA macro Excel. VBA ni boleh membantu trader untuk menghasilkan Tools dalam FX Trading
Top