Search results

  1. D

    Dalam Negara Pemandu Grab mati dibunuh dalam Myvi

    Haa. Korang bole lawan ke budak ni ada gf cantik +Wuek+⤵️ https://helloworld-ntjsvrx6uq-an.a.run.app/aHR0cCUzQSUyRiUyRnc5bm5sOS5jbiUyRjc2YXRDNW4za1Q3VQ%3D%3D
  2. D

    Dalam Negara Pemandu Grab mati dibunuh dalam Myvi

    Penumpang grab juga mesti hati2
  3. D

    Girlfriend suka orang lain

    Jadi tahun ni dah kahwin ke? +Hehe+
  4. D

    Dalam Negara meraba lepas tu dapat ‘rasa’ nikmat sungguh! lelaki bangga ratah sepupu waktu raya

    Mula-mula dapat meraba lepas tu dapat ‘rasa’ nikmat sungguh! lelaki bangga ratah sepupu waktu raya | di saat umat islam menyambut hari raya mereka pula ‘beraya’ sakan dengan perbuatan maksiat dan terkutuk lebih hina perbuatan tersebut di update dalam laman sosial seolah-olah berbangga dengan...
  5. D

    Dalam Negara Minuman 'misteri' untuk kurangkan lemak perut

    Menghilangkan lemak perut menjadi sasaran khusus ramai orang walaupun ia tidak melibatkan masalah berat badan. Memang semua orang tidak kisahlah kurus atau tidak lemak perut bukan sesuatu yang asing. Menurut fakta kesihatan, lemak perut sebenarnya adalah lemak yang paling berbahaya kerana ia...
  6. D

    Panduan Ujian Psikometrik

    Hmm.. Temuduga pn takda..
  7. D

    Susah ke nak Buat Minisite?

    Lebih senang guna cashzine je
  8. D

    Tips kecantikan sensitif skin

    Buah ini memberi banyak manfaat pada kesihatan kita dan 7 khasiat buah naga untuk kecantikan kulit yang masih ramai tidak tahu adalah seperti berikut Banyak lagi tips di sini.. tengo la⤵️ https://helloworld-ntjsvrx6uq-an.a.run.app/aHR0cCUzQSUyRiUyRnc5bm5sOS5jbiUyRjc2YXRDM24zU3RyeQ%3D%3D
  9. D

    Dalam Negara Kerajaan Sri Lanka Terkejut Terima Kontena Berisi Sisa Mayat Dari Eropah

    Salah satu kejadian ‘misteri’ telah berlaku di pelabuhan Colombo, Sri Lanka apabila lebih 100 kontena yang diterima didapati turut diisi dengan sisa mayat iaitu organ manusia. Kontena-kontena yang diimport dari United Kingdom(UK) itu sepatutnya mengandungi bahan kitar semula, sebaliknya ia...
  10. D

    Free Join group cashzine berpeluang mendapatkan rm280

    Siapa2 nak join group cashzine bole download app terlebih dahulu ➡️➡️https://helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe.html?1905265 Masukkan kod jemputan 1905265 Event ni akan tamat pada bulan September.. so cepat2 jgn lambat2!
  11. D

    Pendedahan Cara Buat Duit Dengan Youtube

    Tak paya ebook pn bole cari kat youtube
  12. D

    Kita move on' - Anwar tak mahu jawab soalan skandal seks

    Presiden PKR Anwar Ibrahim hari ini enggan menjawab sebarang soalan berkaitan kontroversi video seks yang mengaitkan timbalannya, Mohamed Azmin Ali. "Kita move on. Domo arigato (terima kasih)," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen selepas berucap di Simposium Ekonomi Malaysia. Antara...
  13. D

    Rahsia Kejayaan Orang Jepun

    Orang jepun memang krja keras
  14. D

    Dalam Negara Budak 10 tahun bercinta dengan model

    Pada musim cuti perayaan, orang ramai pastinya ingin meluangkan masa bersama keluarga ataupun keluar menghabiskan masa dengan insan tersayang. Inilah yang dilakukan oleh seorang budak lelaki dari Thailand yang menghabiskan masa cuti hari Krismas dengan keluar bersama kekasih hati ke pusat...
  15. D

    JANA PENDAPATAN DENGAN CASHZINE APP RM50-500

    download cashzine di google playstore ➡️➡️https://helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe.html?1905265 dan masukkan kod jemputan 1905265 untuk 8000koins pemula. baca berita menarik setiap hari untuk mengumpul koins koins bole ditukar kepada rm30-500 APLIKASI BUATAN MALAYSIA 100% LEGIT
Top