Search results

  1. S

    sistem pengairan

    Saya dah try both setakat ni TM lebih mendahului. TM unifi je saya pakai sekarang ni. Nanti bila dah release 5G nak kena cepat2 upgrade and test speed hihi.
  2. S

    Filem Rumah mcm ironman

    5G akan meningkatkan rangkaian mudah alih untuk bukan sahaja menghubungkan orang, tetapi juga mengaitkan dan mengawal mesin, objek, dan peranti. Ia akan menyampaikan tahap prestasi dan kecekapan baru yang akan memberi pengalaman pengguna baru dan menghubungkan industri baru.
  3. S

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    That's true. TM's aspiration is to deliver efficient and cost effective 5G infrastructure via infrastructure sharing approach, through the access regulations implemented by MCMC.
  4. S

    sistem pengairan

    Kan i pakai TM unifi skrg. Lebih stable dari maxis. Bagi i bayar mahal as long service provided puas hati takde masalah.
  5. S

    Filem Rumah mcm ironman

    Merujuk kepada penambahbaikan ataupun evolusi daripada Rangkaian 4G terdahulu. 5G bakal menawarkan beberapa teknologi pemancaran terkini, seperti antena agam berganda, ataupun Massive-MIMO (Multiple-Input Multiple-Output).
  6. S

    Switch checker

    Kehadiran 5G ni untuk membantu semua orang la kan kiranya. Baguslah kiranya TM ni dah selangkah kedepan berbanding telco lain
  7. S

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Are they already released? Because I heard TM is the first telco releasing 5G in Malaysia. And currently I'm using TM unifi stable and fast too.
  8. S

    sistem pengairan

    For sure kerajaan akan educate mereka. But temporary ni TM sedang uji 5G dan lancarkan demo di kawasan2
  9. S

    sistem pengairan

    Kan. Bukan speed saja banyak lagi benda berubah bila TM launch 5G nanti. Skrg demo dah ada di certain bandar utk laksanakan bandar pintar. Thumbs up
  10. S

    Filem Rumah mcm ironman

    Kehidupan seharian akan terjejas secara mendadak oleh IoT. Dengan keupayaan rumah pintar yang sudah boleh mengintegrasikan teknologi untuk meningkatkan kecekapan tenaga dan mengurangkan pembaziran. Baguslah TM ni launch 5G tanpa melenggah lagi
  11. S

    Filem Rumah mcm ironman

    The use case of the 5G case, located at SS15, Subang Jaya, is smart lighting, smart parking and security safety solutions. This sound good for area that have a busy road.
  12. S

    Switch checker

    Saya pun jenis pelupa. Teringin nak ada smart home. Keluar rumah semua dah selamat di nyah nyalakan. 5G skrg dah di Malaysia, TM tgh uji 5G mereka, dah release nanti saya nak jadikan rumah saya salah satu smart home di Malaysia ni.
  13. S

    Switch checker

    Dengan 5G kita dah bole realisasikan impian kita. 5G bukan sahaja fokus utk gadget malahan utk improvment negara. Btw utk info TM sudah pre launch 5G tau.
  14. S

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    In the proposal, TM has provided a variety of reasons why it should be chosen as the sole NTIP. In future 5G will help people needs. In medic, transportation, living and etc.
  15. S

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Yes true. Mostly patient will be transfered to International Hospital for heavy surgery bcs Malaysia still not enough surgery instruments. TM currently be the first in Malaysia who tested 5G
  16. S

    tips tanam pokok dengan subur

    Sebab tu la TM dah pra uji diaorg punya 5G. Kan dieorg jadi yg pertama standalone 5G. Demo demo je dieorg jalan skali dgn company lain
  17. S

    tips tanam pokok dengan subur

    Hahaha skrg dah maju betul. Cuma Malaysia baru nak masuk maju ni. TM kan dah pre launch their 5G. Lepasni semua boleh kawal dari jauh.
  18. S

    sistem pengairan

    Ada alat utk detect? Dia pakai wifi ke sis? Atau jaringan ke? Mcm mana detect tu ye
  19. S

    Filem Rumah mcm ironman

    Well i said i what i said. The 5G for sure bring new impact to users as all know 5G in China bring much change for the country too. Will definitely surprise users in Malaysia. Really glad that we received good service with TM.
  20. S

    Filem Rumah mcm ironman

    Betul tu. Rumah saya 2 storey sampai bilik hujung line still clear dgn TM. I wonder bila 5G released utk semua pengguna nanti apa reaction semua orang. Yg bestnya benda yg kita tak jangkau pun boleh dgn adanya 5G ni
Top