Search results

  1. khairilz

    Mencari Pengedar Coklat Kurma Untuk Raya :)

    Salam.. lama dah tak masuk forum ni :) saya mencari pengedar untuk coklat kurma homemade, seperti yang tuan/puan tahu sekarang dekat market untuk biskut raya memang tiada lagi coklat kurma kecuali yang yusof taiyoob yang mahal tu lebih kurang rm28 per 20 biji. Jadi sekarang tuan/puan ada...
  2. khairilz

    [ EXPERIMENT GOOGLE ADSENSE] Tips Adsense Modal RM0 Sen!

    Assalamualaikum,,, saya ( 5 tahun pengalaman google adsense) nak kongsikan tips adsense dekat korang semua. Saya cuba mencari satu teknik dalam buat duit dengan google adsense yang tidak gunakan modal dan mendapat income yang tetap dengan kerja yang minimum. Maksudnya KURANG KERJA + TIADA...
  3. khairilz

    Saya Kembali :)

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya khairilz (ex founder team terabiz) :) salam perkenalan balik :) dah 2 tahun saya mendiamkan diri dalam dunia internet marketing local market dan dah hampir 1 tahun saya tak log in wangcyber,, Kenapa saya mendiamkan diri? Setelah melancarkan 3...
  4. khairilz

    Berapa Harga Iklan 40-50k Unique Visitor?

    Salam, saya nak tanya berapa harga iklan yang perlu saya letak di blog saya yang ada traffic seperti di bawah Details -80% malaysia visitor, 15% indonesia -niche media -PR2 saya tak biasa dengan harga yang dikenakan kalau blog local. kalau blog english boleh la letak mahal2
  5. khairilz

    Rahsia Saya Menjana RM70 Sehari Dari Akaun CPA Yang Baru

    Salam semua Dah lama saya tak melawat wangcyber dan saya mohon maaf kepada yang PM saya untuk beli ebook. Saya dalam mode relapse sekarang di mana saya berhenti IM buat seketika untuk teruskan study. Income tu ada tapi tak masyuk la :P Baru-baru ni saya create saya akaun CPA untuk test...
  6. khairilz

    Senarai Blog Malaysia Dofollow Untuk Backlinks PERCUMA!

    salam berapa anda sanggup bayar untuk senarai blog yang anda boleh tinggalkan komen dan dapatkan backlink PERCUMA? Ciri-ciri senarai blog -blog malaysia -platform wordpress -separuh auto approved, separuh manual -PR tak tentu, semua ada -Blog yang sudah lama bertapak dan bukan blog...
  7. khairilz

    27 Tips Tentang Blogging

    Sedia untuk kelas blogging? Hari ini saya akan kongsikan 27 tips tentang blogging yang anda patut tahu dan amalkan sekiranya anda seorang blogger yang ingin berjaya. 1. Bantu orang lain menyelesaikan masalah mereka dengan menulis post tentang penyelesaian masalah 2. Sedia untuk...
  8. khairilz

    7 Tips Mendapatkan Traffik Melalui Forum

    7 Tips Mendapatkan Traffik Melalui Forum Forum telah wujud lama di dunia internet dan ramai yang menggunakanya untuk menarik traffik. Walaupun ia tidak secantik twitter dan facebook tapi ia boleh membaca traffik yang konsisten ke blog anda. Hari ini saya ingin berkongsi 7 tips dapatkan...
  9. khairilz

    Recent Blog Post Di Wangcyber

    salam, saya nak cadangkan supaya wangcyber memasang Plugin Recent Blog Mod vbulletin Plugin ini membolehkan forum ini menunjukkan post terbaru dari blog user , macam RSS. Ini dapat mempromote post terbaru di blog yang ditulis oleh user tersebut disamping memberi backlink percuma. lebih...
  10. khairilz

    Forum Marketing Cara Saya

    Pada 24 Oktober 2010 saya telah melancarkan ebook saya yang kelima iaitu TEKNIK MENJANA INCOME AUTO PILOT DARI PRODUK DIGITAL sememangnya saya terkejut dengan jualan ebook ini kerana ia mendapat sambutan daripada ahli-ahli wangcyber. Lihat thread jualan di sini Jika sesiapa...
  11. khairilz

    5 Perkara Yang Anda Patut Tahu Sebelum Menulis Blog

    Saya mula menulis blog pada 2005, sudah 5 tahun saya menceburi bidang blogging. Saya bahagikan kepada beberapa fasa Tahun 2005 – 2007 = 3 tahun pertama saya menulis blog, saya menulis secara personal sahaja. Pendek kata, ia ialah fasa newbie dan main-main. Tetapi saya mula menjana wang dari...
  12. khairilz

    Exchange Link Untuk Blogger!

    Harap tak salah parking la ye? Saya buka thread ini semua blogger ber "exchange" link antara satu sama lain. Dalam erti kata lain mengeratkan silatulrahim dalam bentuk digital Syarat 1. 2 ways links exchange maknanya melibatkan 2 pihak dan bukanya satu pihak. Contoh, Ali nak exchange...
  13. khairilz

    Berapa Banyak Backlinks Untuk Dapat PR1?

    "Berapa Banyak Backlinks Untuk Dapat PR1?" Inilah soalan yang diajukan kepada saya melalui contact form di http://tera-biz.com , soalan yang subjektif dan tak boleh beri jawapan yang tepat. saya beri jawapan senang je "bergantung kepada quality links yang anda bina, sebagai contoh kalau anda...
  14. khairilz

    [RM10] WP Sales Letter + CPA Template

    Salam 1 Malaysia, saya tak ingin bercakap panjang dengan penuh hype, biar saya direct terus kepada apa yang saya nak tawarkan kepada anda. Mahukah anda maju ke depan setapak daripada orang lain? Mahukah anda menjimatkan masa anda membina minisite dengan pakej ini? Mahukah anda menjadi...
  15. khairilz

    6 Kotak Iklan Percuma!

    salam, saya baru sahaja siap redesign theme blog saya jadi masih lagi kosong untuk pengiklanan. saya tawarkan 6 kotak iklan di blog saya iaitu http://tera-biz.com pengiklanan di bahagian sidebar sebelah atas kanan Pengiklanan adalah selama 3 bulan percuma 1.pinguspy 2.imabiz 3.rahmanbasri...
  16. khairilz

    RM 1 , Beli Akaun Facebook

    salam saya nak bayar RM1 untuk sesiapa yang boleh beri saya akaun facebook yang baru atau lama. Syarat 1. Seorang tak boleh lebih 5 akaun sebab saya tak nak masalah akaun FB disuspend kerana ip address 2. Saya juga perlukan akaun email yang digunakan untuk membuat akaun facebook tersebut. 2...
  17. khairilz

    [PANAS] 4.7GB Produk PLR + Ebook Income Auto Pilot Dengan Produk PLR

    Salam 1Malaysia, Saya ingin menjual lebih 200 produk PLR dalam bentuk DVD yang sedia untuk dijual. Semua produk adalah yang terbaru iaitu 70% tahun 2010 dan 20% 2009 10% tahun 2008 Semua produk ini masih hangat dijual dan mencecah ribuan dollars Saya sendiri membelanjakan 19 USD x 5...
  18. khairilz

    Kupon Go Daddy Terbaru

    Halloween dah dekat! kupon terbaru go daddy SCARYONE untuk harga 1 USD Untuk domain .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN dapatkan sekarang! untuk 10,000 customer perlukan VCC/credit card/debit card sorang 1 domain je, nak banyak2 sila create akaun berbeza :) SPECIAL...
  19. khairilz

    Akaun facebook di banned..

    salam, saya nak tanya kenapa akaun facebook yang baru saya create asyik kena banned atau tutup.. susah la nak mengiklan di facebook kalau asyik tutup je akaun yang baru create kadang-kadang, baru je create lepas je confirm email terus ditutup akaun tu sapa2 tahu macam nak elakkan benda ni...
  20. khairilz

    Pakej DVD 200+ Produk MRR

    Salam selepas pelancaran produk saya iaitu Income Auto Pilot Dari Produk Fizikal saya menerima beberapa tempahan untuk memiliki DVD yang mempunyai produk MRR dalam kuantiti yang banyak jadi saya ingin membuat survey sama ada anda berminat pakej DVD yang akan dijual tak lama lagi Jika anda...
Top