Search results

  1. A

    (Personal Coaching) Buat ebook -> APK -> Google Playstore

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Pelajari bagaimana menghasilkan sebuah ebook sendiri dan jual ebook anda sebagai apps yang berada di dalam Google Playstore. Saya cuma mengambil upah coaching sebanyak RM200 utk 5 orang yang pertama. Selepas itu, harga mungkin akan naik. Jangan...
  2. A

    Panduan Video Tutorial Pembinaan Sistem PHP dengan MySQL - From Dummy to Dummy

    Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua, Tumpang lalu kpd semua wcrian, di bawah adalah senarai panduan video tutorial yang akan dibina untuk dipasarkan secara komersial. Dan setiap panduan ini akan dijual secara berasingan. Video ini akan menunjukkan bagaimana sesebuah sistem itu dibina...
  3. A

    Personal Coaching Multimedia/Aplikasi Sistem

    Assalamualaikum wbt, Dengan rasa rendah diri, saya ingin menawarkan personal coaching bagi perisian-perisian berikut: a. Adobe Photoshop b. Sony Vegas c. Macromedia Flash d. HTML e. CSS f. PHP g. MySQL h. Pembinaan sistem (intermediate) PHP & MySQL i. Pembinaan CD Interaktif dengan...
  4. A

    (RM1500 ~ boleh runding) Acer Iconia A501 3G/Wifi/32GB/Used 95% Scratchless

    Salam...Kawan aku nak letgo Acer Iconia A501...3G/32GB/90% scratchless (umur 2-3 bulan +) Reason nak jual, nak guna duit utk baby nak lahir... Harga RM1500 (harga boleh runding) Utk pengetahuan anda, harga baru market RM1800 UPDATE GAMBAR Spec...
  5. A

    HARGA SEMPOI! Pemborong Nacho Cheezy Wedges Ala KFC...

    Masih berminat nak memborong? Untuk mendapat harga RM40/kg, anda mestilah memborong sebanyak 25kg one shoot. Tq... Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
  6. A

    Rawatan Islam Jarak Jauh: Strok/Diabetis/Hypertension/Sakit Jantung/Kanser/Dsbgnya

    Assalamualaikum WBT, Saya ingin memperkenalkan sahabat saya yang boleh dan berkemampuan untuk membuat rawatan secara jarak jauh cara Islamik. Hanya menggunakan bacaan Bismillah, Selawat ke atas Rasulullah SAW, dan Doa kepada Allah. Atas izin Allah SWT, telah ramai pesakit yang sembuh...
  7. A

    [TERHEBAT DI PASARAN!!!] The Miracle: Untuk Lelaki Yang Lemah Tenaga Batin!

    Memperkenalkan, The Miracle. Ubat yang diperbuat dari herba-herba import dari seluruh dunia. Kandungan terdiri daripada empat jenis ginseng yang bergred tinggi, herba dari Amerika Latin, India, China, Afrika dan terdiri lebih 20 jenis herba yang lain di dalamnya. Ubat ini BOLEH DIMAKAN...
  8. A

    [Harga Borong!] Pacak Langit Pearl Plus

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Dengan lafaz bismillah, izinkan saya perkenalkan produk kesihatan lelaki iaitu Pearl Plus Pacak Langit. RAWATAN BERTERUSAN SELAMA 20 HARI DAPAT MENGHIDUPKAN KEMBALI YANG TELAH MATI. Harga Normal ialah RM59.90 HARGA PROMOSI UNTUK 50 UNIT YANG PERTAMA...
  9. A

    Jom 'ber' Lelong.com.my

    Dah 4 tahun aku berdaftar di lelong.com.my. Baru tahun ni aku cuba mencebur diri berniaga di ebay. Nampaknya di ebay pasaran lebih terbuka di sana. Cuma niche produk kene betul. Niche produk di lelong pula cuma high tech gadget je boleh blah pun. Lain-lain barang kalo nak laku pun melalui...
  10. A

    SalesDesire.com - Dropshipping and Reseller For Ebayer Program

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kepada sahabat-sahabat handai yang support dan menunjukkan minat terhadap program yang aku buat nih. SalesDesire.com belum disempurnakan lagi. Insya Allah aku akan annouce secara official dalam waktu terdekat website ni untuk layaran umum...
  11. A

    90,000 PLR Artikel Pelbagai Niche Untuk Dijual...

    Salam sejahtera warga WC... Di sini saya nak menjual 90,000 PLR artikel pelbagai niche. Semuanya dalam bentuk file notepad (txt). Hadiah misteri untuk pembeli artikel ini: Artikel-artikel dari perisian ini telah dicuba tapis dengan CopyScape - BERJAYA - TIADA DUPLICATION! Semua ini...
Top