Search results

  1. M

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    Ada terbaca pengeluar kereta di Jepun nak keluarkan kereta dengan system paparan head up gergasi (HUD) di kereta.. Maksudnya cermin depan kereta selain dpd kita boleh tengok jalan yg kita sedang lalu, akan papar juga info2 atau alert org melintas, speed kereta, dll.. Bagus juga ada mcm ni kt...
  2. M

    konijiwa, watashi MEIJI!!!

    Konijiwa, meiji des… Saya Meiji, yang suka sangat benda benda jepun dan name pun jepun style juga… banyak orang suka Korean punya kumpulan atau drame tapi I masih suka jepun punya drama, best nya… Nak kenl dengan I tu, reply di sini lah..
Top