Search results

  1. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Aku tak perasaan ni work lah, kalau buat kat facebook byk orang kaya dah, knp masih byk group tak ada orang, dan dpt like dan view yg rendah, tak ramai kat facebook, u boleh try kat forum forum ke atau bayar sikit kat advertisement, lagi best
  2. M

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Sekarang marketing byk pattern, nak tarik perhatian customer, byk theory, bagi aku, ada jalan janji dpt jual bagi customer,
  3. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    kan, byk peniaga tidak beritahu benda benda seperti hidden cost, so kali ni nak guna apps lah utk setel semua perkara
  4. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Oh ya ke, lepas ada point boleh tukar utk cash ke?? sbb selalu bayar cash tanpa rebat ni, sgt mahal...
  5. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Oh ya ke, kalau ada setel ni, bayar kat kereta tak payah turn kereta ke?? ada pekerja sana tolong isi ke?? tp apa petrol station baru ada utk isi minyak ni atau seluruh petrol station dpt isi petrol ni?
  6. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Ya ke tp mahal sgt lah, nak save cost... asyik caj 10 ringgit ni , tak baloi langsung, kalau ada apps utk save cost kan best
  7. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    COD ni mesti bagus juga, jika guna COD lebih sesuai, sbb aku pernah bayar barang tu sebanyak RM 75, tapi barang hantar dan attach resit hanya RM 65, berbeza 10 ringgit, nak jaga tau
  8. M

    Kereta child lock

    Selain dpt jaga anak, aku rasa selamat sbb kes ragut tak turunkan, dan jadi byk mangsa kat station minyak tau, kalau ada setel ni, kes ragut menurunkan
  9. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Kalau beratur kat sana, mmg bazir masa dan lagi byk kes ragut kat station minyak tau... byk orang bag ragut semasa ambil duit utk bayar minyak
  10. M

    Kereta child lock

    Setel?? apps tu boleh isi minyak kat pertronas tu? kat advertising dpt jumpa, tak tau best ke tak??
  11. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Mmg, kalau letih ingat rehat dulu, perjalanan kan jauh, ambil masa utk rehat
  12. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Ya mmg, kalau nak isi minyak, mesti panggil pekerja mereka, tolong isi minyak ni
  13. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Oh ya ke, knp saya tak tau, dan pergi mana download??
  14. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Mungkin boleh kut, semua apps nak point dpt tukar cash voucher
  15. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Ya ke, tapi aku bertolak kat tengah malam ,dan tidur kat sana ok je, tapi isi minyak ni sgt susah tau nak bayar kat counter dan bahaya
  16. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Actually kalau gantuk, rehat kat lebuh raya R&R kan, tidur sekejap...
  17. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Mungkin kut sbb semua orang pun mention ni, ni mesti mcm boost apps
  18. M

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Apps apa tu?? knp ni bagus??
  19. M

    Keluar dating dgn dato'

    Tapi, ********* ni sign up kena bayar tak? sbb tinder nak bayar mahal baru dpt cari amoi yg cantik
  20. M

    photographer wedding masa depan

    Tapi boleh mengurangkan accident ke??
Top