Search results

  1. nasa_nyer

    Dalam Negara Gelaran Dewi Remaja Ditarik – Komen Aku

    Assalamualaikum semua, sepertimana yang kita tahu baru-baru ini, seorang Dewi Remaja telah ditarik balik gelarannya. Gelaran itu beliau telah pegang dalam masa yang singkat sahaja dan direkodkan menjadi tempoh yang paling singkat dalam sejarah pertandingan tersebut. Dikatakan gelaran tersebut...
  2. nasa_nyer

    Dalam Negara Sikap orang kita di KKIA

    Pada minggu ini isteri saya telah menjalani pemeriksaan kesihatan bagi memohon buku merah untuk ibu yang hamil. Kami telah pergi ke Klinik Kesihatan Ibu dan Anak (KKIA) Taman Samarindah kerana klinik itu adalah yang paling hampir dengan kediaman kami. Seperti biasa, di kebanyakan KKIA yang lain...
  3. nasa_nyer

    Software ini akan bantu anda buat duit.

    Selamat sejahtera rakan2 WC sekalian, Saya ingin menjemput anda untuk melihat satu peluang yang akan mengubah hidup anda buat selama-salamanya. Percayalah teknik ini boleh benar-benar terjadi iaitu menggunakan software yang boleh bantu anda buat duit. Hanya klik sahaja pada link di bawah dan...
  4. nasa_nyer

    TOLONG! Nak susun categories dalam blog wordpress

    Salam...serupa dengan thread yang saya buka 2 tahun lepas. Kali ini masalah yang sama, tak dapat nak susun categories dalam blog saya. Categories tu ikut sukati dia je. Saya dah try guna ikut thread yang saya buka 2 tahun lepas kali ini tidak menjadi. Mohon kalau rakan-rakan ada jalan...
  5. nasa_nyer

    [TERHANGAT] Kaspersky Internet Security dan Anti Virus 2012 untuk dijual

    Kini telah terbit. Kaspersky Internet Security 2012 dan Kaspersky Anti Virus 2012 untuk dimiliki. Jadilah antara yang terawal untuk memilikinya sekarang.:) Berikut adalah produk yang saya ada: Kaspersky Internet Security 2012 (KIS 2012) 1. KIS 2012 one year for 3 PCs (RM45) 2. KIS 2012 one...
  6. nasa_nyer

    [RM50] Sediakan 2 Skrip Pengacara Majlis dalam Bahasa Inggeris

    Asalamualaikum WBT dan selamat sejahtera Rakan-rakan WC sekalian, Saya ingin mengupah seseorang untuk menyediakan skrip untuk pengacara majlis dalam bahasa inggeris. Skrip ini meliputi dua acara iaitu: 1. Acara perasmian 2. Acara penutupan. Untuk 2 skrip di atas, saya akan upah...
  7. nasa_nyer

    Pensyarah & Darah Tinggi

    Salam semua. Saya ada pertanyaan sikit. Saya baru sahaja ditawarkan untuk menjadi pensyarah DS45 di sebuah IPTA tempatan. Selalunya, sebelum melapor diri, kita kena buat pemeriksaan kesihatan. Sebelum ni, saya amik degree, kena buat medical check up & saya disyaki ada tekanan...
  8. nasa_nyer

    [NAK BELI] Alertpay $18. Urgent

    Salam..saya nak tanya ada sesiapa yang boleh jualkan Alertpay $18? Rate yang rendah pun ok. Pembayaran Maybank2U ye.. Ada sapa-sapa? Urgent. Thanks.
  9. nasa_nyer

    [AKAN TERBIT] PPL Justin Michie 2010

    Salam semua, saya ada berita baik untuk anda semua. Saya tidak mahu bercakap panjang. Teruskan ke poin utama. Saya pasti anda kenal Justin Michie, yang terkenal dengan ebook percuma lemonadenya. Dan sekarang, beliau akan melancarkan sebuah lagi ebook percuma dan program PPL yang memberi...
  10. nasa_nyer

    [PANAS] Internet Marketers Yang Gila!

    Salam buat semua, sekarang ini masalah percambahan ilmu dan perkembangan dunia internet yang semakin mencapah, ramai orang tertekan dengan situasi ini dan tidak mustahil ada yang menjadi gila. Mengapa? Mereka sanggup bagi duit dan produk mereka secara percuma semata-mata nak bersaing...
  11. nasa_nyer

    Peperiksaan khas kumpulan pengurusan dan profesional UITM

    Salam semua...ade sesiapa yang tahu maklumat tentang Peperiksaan khas kumpulan pengurusan dan profesional UITM. Selalunye ape soalan yang ditanye..? Minta sape-sape yang pernah menduduki kasi tips sikit Saya exam esok. harap dapat membantu..thanks.
  12. nasa_nyer

    [TOLONG] Komen Blog Saya

    Saya baru siapkan blog kedua, dah sebulan. Kira barulah tu. Hehehe.. Link blog kat siggy ye. Yang tulisan biru tu. Mintak kawan-kawan komen dan bagi pandangan untuk improvekan. Thanks.
  13. nasa_nyer

    [PROJEK 80] Design Business Card - Depan dan Belakang

    Salam semua, saya memerlukan business card designer. Selalunya, sapa cepat dia dapat kan. Sekarang ni saya ubah polisi sikit memandangkan business card ini adalah untuk perniagaan perkongsian, jadi keputusan hendaklah dibuat secara bersama. Sapa yang dapat projek ini akan dianugerahkan...
  14. nasa_nyer

    [PROJEK RM50] Review, Edit & Hias Ebook

    Salam..saya baharu sahaja menyiapkan draf sebuah ebook yang mempunyai 19 mukasurat yang bakal diberikan secara percuma. Sebelum itu, saya ingin mengupah seorang yang berminat untuk membuat review, editing dan hias ebook tersebut (bukan buat ecover) Saya perincikan lagi 1. Review: Baca...
  15. nasa_nyer

    Pangkat Tertinggi dalam Enterprise

    Salam semua. Nak tanya sikit.. Saya nak buat business card untuk enterprise. Saya ni kira pemilik enterprise tu. Saya dah lantik kawan saya jadi Marketing Manager. Kira staf la. So saya sepatutnya jadi apa ek? Manager? General Manager? Boleh bagi idea tak? Nak design business card ni...
  16. nasa_nyer

    Mitos dan Realiti Program Buat Duit Internet

    Salam semua, saya ingin membuka ruang perbincangan kepada anda semua mengenai mitos dan realiti program buat duit internet. Mitos dalam pemahaman saya macam perkara yang tidak benar dan realiti ni adalah perkara yang sebenarnya disebalik mitos tersebut. Saya amat berbesar hati sekiranya...
  17. nasa_nyer

    [Tolong] Cara nak susun categories dalam Wordpress

    Salam semua, saya baru je berjinak-jinak dalam wordpress (wp). Saya nak setkan categories. Tapi categories tu tak tersusun macam yang saya nak. Ni blog saya www.aizennasa.com bahagian categories tu tak tersusun, "lain-lain" duk belah kiri, saya nak hujung sekali belah kanan. Macam...
  18. nasa_nyer

    Cara nak gunakan addon domain

    Salam semua Saya telah membeli pakej domain dan hosting yang mempunyai addon domain sebanyak 2. maknanya saya dah daftarkan www.A.com semasa beli hosting & domain tu..so saya boleh tambah 2 domain lagi macam www.B.com dan www.C.com ke? Macam tu..ataupun domain pertama yang kita daftar masa...
  19. nasa_nyer

    [PROJEK] Design Minisite

    Salam semua Saya sedang mencari orang yang sanggup menerima tugasan ini iaitu membina minisite untuk web perniagaan saya. Minisite, maknanya takda apa-apa pun, cuma domain dah dibeli. Website penuh belum di bina tetapi domain telah diambil untuk mengelakkannya di sambar oleh orang lain...
  20. nasa_nyer

    [TAWARAN] kepada affiliater Hosting Netkl

    Salam..saya plan nak beli hosting daripada Netkl (plan personal) untuk memulakan fasa kedua saya dalam blogging. Blog saya www.kerenahdunia.blogspot.com adalah fasa pertama saya blogging sempoi2 guna free server. Sekarang saya ingin melibatkan diri secara serius dalam blogging. So...
Top