Search results

  1. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    oi uzair!!!! Dari aku bujang sampai lah anak ke-3 refund aku belum engkau bayar... Nak aku tunggu sampai bila ni bai???
  2. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Ooi!!!!! uzair.. BILA NAK BAYAR HAH!!! KUBUR PANGGIL BARU NAK BAYAR KA?!! Sampai bila2 pun aku tak lupa nama engkau..
  3. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Dah selesai apa nya? Dari bujang ke kawin dan dah ada anak.. Refund satu apa pun tak dapat. Yg sia dia ni.. aku tetap bayar..aku masi di sini..aku tengah kumpul duti laa.. aku tengah ****.. aku ada list siapa aku nak bayar.. Berapa banyak AKU punya janji laa X( X( X( X( HABUK pun TARAK...
  4. ackyroxz

    Beli SeductiveX + RefererX = Hanya RM450.00

    Adeh dah ada org offer RM350.00 Nampaknya kena turun RM350.00 juga la ni.. Sesiapa nak.. just PM je ok.. Terima kasih.
  5. ackyroxz

    Beli SeductiveX + RefererX = Hanya RM450.00

    Hai, Sesiapa nak beli SX dan RX dengan harga hanya RM450.00 Aku nak jual murah sebab nak guna duit emergency. Ada sesiapa berminat PM aku je ataupun SMS kepada nombor 019-8811339. Terima Kasih.
  6. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Bila nak refund ni ooooiii!!!! Anak bini orang pun nak bagi makan!!!! .. bukan engkau seorang je.. Ko tahu kan Duit yg engkau bagi anak bini makan tu tak halal.. Macam mana sedap tak makan duit haram!!!! Mana list org dah di bayar? bayar secara giliran konon... pergh.. Ada bukti tak sesiapa yg...
  7. ackyroxz

    [Nak Beli] Software REFERER X 2nd Hand atau Baru..

    Aku nak jual RX + SX = RM550. Aku dah malas buat bisnes internet so nak jual software ni. Bro Azlan pun dah bagi green light boleh jual. PM jee kalo berminat.
  8. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Walau apa pun reply dia tu.. saya pasti 95% dia tak akan bayar. Sebabnya.. org yg dah kena perangkap dia ni je yang tahu kenapa. Kebarangkalian utk mendapatkan RM5200 kembali hanyala 5% - Terlalu nipis! Walaupun peluang tu nipis. Kami masi mengharap. RM5200 tu bro.. bukannya RM5.20.
  9. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    Yang ini aku setuju sangat.. hari2 tungu refund.. tak juga dapat2.. Aku rasa la kan.. uzair ni memang tak nak bagi refund tu laa.. Mula2 sebelum bayar.. gurantee itu ini.. lepas tu bila dah bayar.. ajar pun main selamba je.. lepas ajar 1 or 2 bulan tiba2 je ckap.. AKU TAK BOLEH BAGI PERSONAL...
  10. ackyroxz

    [SUPER BLOG CREATION] Powerful AUTOBLOG+UNIQUE DESIGN+Wish Your Desired Plugins!

    Dah bayar.. dah bagi details.. dah lama menungu... blog aku mana? Ni mesti kes tercicir ni.. huhu..
  11. ackyroxz

    [SUPER BLOG CREATION] Powerful AUTOBLOG+UNIQUE DESIGN+Wish Your Desired Plugins!

    Oh saya dah bagi En. cipangoreng.. Domain baru je bagi hari ni.. hehe.
  12. ackyroxz

    Saya akan bina sebuah Autoblog untuk Anda dan ia berada dlm Ranking #1 didalam Google

    WOW.. sekiranya TT nak bagi free account adsense unutk customer dia.. saya pun nak satu. Booking satu tempat bro.
  13. ackyroxz

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    PC Uzair.. betul2 Personal Coaching yang saya paling menyesal ikut. Hasil KOSONG Menyusahkan Adalah.. Segala Janji manis Penipu. Lepas ni nak dia bayar sikit2, setiap bulan.. nak tunggu sampai dia kumpul RM5200 lepas tu bayar, saya tak yakin. Kembalikan hak kami Uzair!
  14. ackyroxz

    Bro.. nak beli VPS Hosting. Tapi masalahnya tak tahu macam mana nak transfer file lama dari old...

    Bro.. nak beli VPS Hosting. Tapi masalahnya tak tahu macam mana nak transfer file lama dari old hosting ke hosting baru. Sekiranya saya beli VPS tu boleh bro tranferkan tak?
  15. ackyroxz

    Servis Setup Automatik Niche WP Blog

    Bro.. Check PM.
  16. ackyroxz

    Servis Pendaftaran Akaun AdSense bayar lepas approved

    Bro masi ada lagi ka service ni.. Please reply PM.
  17. ackyroxz

    -==[Gila Blog Adsense] Tawaran All In One==-

    Bro, Please check PM..
  18. ackyroxz

    >>> Satu-satunya Teknik Penggoda Di Alam Cyber, SeductiveX.com kini dilancarkan <<<

    Salam, nak tahu earning yang ganas2 tu datang dari pengunaan RX sepenuhnya or campur dengan SX? Berapa pengunaan RX? Berapa pengunaan SX? 50-50, or 60-40? Jeles sebenarnya ni..hehehe
Top