Search results

  1. syah-A

    >> HOT<< Senjata AMAZON Terbukti Paling Berkesan. Bagi yg Nak Terima CEK dari AMAZON.

    .Mahu Rasai Sendiri Pengalaman Menerima CEK dari AMAZON Yang Sedia Untuk Ditunaikan Masuk Ke Dalam Akaun Bank Anda? Anda boleh merasainya sendiri jika anda bertindak dengan betul menggunakan SENJATA yang betul. Senjata TERBAIK untuk menawan niche Amazon adalah PRODUK REVIEW yang MANTAP yang...
  2. syah-A

    [WTB] - Mencari Designer Untuk 10 Timeline Cover dan 10 Website/Blog Header + PSD

    Salam semua, Saya sdg mencari designer untuk membuat timeline cover dan web/blog header. Jumlah yg dlm perancangan skrg ni adalah 10 setiap jenis. Saya juga perlukan fail psd. Saya perlukan designer yg dpt siapkan design yg cantik dan harga yg okay(harga borong). Jika anda berminat, sila...
  3. syah-A

    Masalah login Paypal sejak beberapa hari ni. Asyik suruh reset password.

    Salam Ada lagi tak yg kena problem ni atau sy sorg je yg 'bertuah'? huhu Problem nya bila kita login, paypal akan suruh tukar password baru. Lps tu dia akan suruh verify dgn guna no kad kredit atau akaun bank. Bila semua process tu dah setel, last sekali dia pun bagi tau...maaf, last...
  4. syah-A

    Terhad kepada 50 org (dengan Resell Right) - PLR Make Money With Fiverr - Cepattt!

    Salam sejahtera fren2 WC sekalian, Make money with fiverr adalah niche baru yg sdg berkembang pantas sekarang. Tengah meletup2. Boleh katakan di mana-mana forum yg berkaitan dgn IM ada berbincang tentang fiverr. Niche ni mmg sedang meletup. Ramai org sdg cari info tentang fiverr...
  5. syah-A

    [ NAK BUAT DUIT??? ] Content = Trafik. Pakcik Google saaayang sgt!!!

    Mari Pakat Ramai-Ramai Mengurat Anak Kesayangan Pakcik Google Jadi Kekasih Laman Web Kita! Anak pakcik Google adalah TRAFIK dan dia sukakan CONTENT. Content yang unik dan berkualiti adalah lambang jejaka yang hensem di mata anak pakcik Google. Jadi, mari saya berikan anda ramuannya - CEPAT...
  6. syah-A

    Siapa ada khidmat translate dari bahasa melayu ke english?

    Salam semua, Sedang cari sapa yg ada tawar servis ni skrg, translate malay ke english. Kalau ada, tolong bagi rate k. tq
  7. syah-A

    Jualan PENUTUPAN Lesen PLR Kepada 20 orang lagi. TUTUP 1 Julai selama-lamanya!!!

    Salam, Mengumumkan penutupan jualan lesen PLR & kenaikan harga bagi lesen yang lain... Merujuk kepada thread original, mesej yg nak disampaikan dari thread ni adalah seperti berikut: 1. Jualan lesen Private Label Right (PLR) akan ditutup selama-lamanya bermula 1 Julai 2011 ni. - Jadi...
  8. syah-A

    ** Nak Upah ** Nak cari designer untuk banner 180x60. Urgent<<

    Salam, Tengah cari designer yg boleh siapkan banner 180x60 dalam 24 Jam. PM atau reply dengan harga dan contoh design kalau ada(paling rekomen). Buat 1 banner je untuk kali ni tapi kalau design sy puas hati, next time sure sy cari lagi! ;) PM atau reply cepat...urgent ni Tq
  9. syah-A

    >>BARANG HOT<<Rahsia Selamber Saya POW RM600 drpd Setiap Pelanggan, T'BONGKAR!!!

    Setelah sekian lama, kini giliran saya pula dedahkan 'Rahsia' saya. Ini rahsia pengalaman sendiri punya. Bukan rekaan ataupun cobaan...Dipersilakan... "Terbongkar! Rahsia Bagaimana Saya POW RM600 Daripada Setiap Pelanggan Saya Dengan 5 Langkah Mudah!" Bukan setakat langkah mudah, tapi ini...
  10. syah-A

    Tolong share sumber VCC yang murah, cepat dan boleh dipercayai..

    Salam semua.. Macam ni, biasanya sblm ni aku guna entropay untuk vcc. tp entahlah apa problem semenjak dua menjak ni aku try create vcc baru, dah tak dapat dah pulak. Error message yg keluar: "general error' So di samping aku kontek support diorg nak tnya psl tu, aku pun nak cari juga...
  11. syah-A

    Lesen RR ebook Adsense Mahal TERHAD kepada 25 orang. Berminat sila cepat!!:)

    TAWARAN LESEN RR TERHAD UNTUK 25 ORANG SAHAJA Salam sejahtera dan salam hormat, Hai rakan WC sekalian. Mahukah anda menjadi antara 25 orang bertuah yang akan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA ebook adsense mahal ini? Kenapa Anda Perlu Dapatkan Lesen Ini? Jawapannya adalah...
  12. syah-A

    Nak bagi RM150 voucher adwords ni. Guna untuk perniagaan anda.

    Assalammualaikum w.b.t.. 3 hari lepas pakcik Google yang disayangi ada hantarkan surat cinta kat aku. Rupanya diorang saja nak bagi duit dalam bentuk voucher pengiklanan google adwords. Nilainya adalah RM150 kalau dipakai sebelum 7 Mei 2010 dan akan jatuh jadi RM100 kalau anda redeem...
  13. syah-A

    Cara nak pasang fly-in ads

    Salam, Biasanya kalau kita guna pop-up untuk opt-in page, agak annoying kepada pengunjung website kita kan. Saya rasa lebih cantik kalau guna fly in ads. Smooth je dia masuk..pengunjung pn tak rasa jengkel untuk subscribe. Cuma masalahnya, macam mana nak pasang benda tu kat website? Dulu...
  14. syah-A

    [PANAS & TERHAD] Harga ISTIMEWA eBook Teknik Adsense Mahal untuk warga WC

    Assalammualaikum w.b.t, salam sejahtera, Ok tak nak cakap panjang2 nak direct to the point terus. Saya nak bagi tawaran ISTIMEWA tapi TERHAD kepada warga2 WC yang baca thread ni. Kepada yg tak baca, sorilah yer =D. Saya katakan TERHAD, sebab saya akan tamatkan tawaran ni pada bila-bila...
  15. syah-A

    Berapa rate upah buat 7 siri emel follow up? Aku malas nak wat sendiri

    Salam semua.. Ada sapa2 yg tau tak rate untuk upah buat follow up emel? Aku tak rajin sangat nk buat karangan ni.hehe Mula2 aku nak tau dulu rate dia dan ada tak sapa2 yg offer service ni? Kalau boleh biarlah yang memang ada experience dalam benda ni dan pandai nak susun ayat yang memujuk...
  16. syah-A

    Mulakan pemasaran dgn kombinasi Adwords + Kupon adwords

    Salam, Nak sharing sikit yek bagi yg belum pernah try adwords. Kalau nak buat pemasaran dan nak cara yg agak 'senang', sy suggest guna google adwords sbg permulaan. Sbb cara ni boleh tarik trafik sbg permulaan utk pendedahan website korg. Untuk activation akaun tu(sekali je utk seumur...
  17. syah-A

    Nak hire designer untuk buat minisite, eCover, dan banner

    Salam semua, Sedang cari designer utk buat: Minisite Ecover Banner Bajet cuma RM130. Cukup ke bajet tu? Kalau ada yg berminat, sila PM dan berikan link ke portfolio. Kalau ada pakej2 pilihan lagi bagus. Saya nak design yg cun ni. Oh ya, nak yg boleh siap paling cepat. At least 3...
  18. syah-A

    32 Klik, 2 Sales guna emel marketing(Pengalaman saya)..

    Salam semua...:) Saya Syah-A..beberapa hari lepas saya share teknik berdasarkan experience sy sendiri utk dptkan purata $1 iklan adsense kt blog sy. Boleh tgok kt thread ni. Hari ni sy nak share lak sikit psl email marketing. Ni pn based on experience sendiri dan msh fresh. Semalam punyer...
  19. syah-A

    Purata $1 satu klik iklan adsense (dari pengalaman saya)

    Salam semua, Pertama kali, boleh tak saya introduce diri kejap? :) Awk sumer boleh pggl saya syah-A je k. Saya selalu berkunjung sbg tetamu kt sini. Skrg dah masuk sbg ahli dah. Bercerita psl google adsense ni, saya mengaku sy pn tak terer dengan benda ni. Dapat Payment pun baru...
  20. syah-A

    Report Percuma- Download, Baca, Sebar & Buat Duit

    Asslmlkm semua, slm sjhtera utk yg bkn muslim, Saya nak jemput kwn2 sekalian download report yang baru sy siapkan yg btajuk "Teknik mendapatkan 1.5GB hosting Percuma" ni. Laporan ni ringkas tapi padat. Dibantu dengan screenshot dan penerangan step-by-step. Yang paling bestnya, report...
Top