Search results

  1. S

    kepada semua ahli forum yang post kat online stock & forex!

    Lagi sekali saya ingin menegur... tak perlu memburukkan orang lain untuk kepentingan diri sendiri. Buktikan FXOpen ni SCAM... saya pun nak tahu juga... sebab banyak acc saya dengan FXOpen nie. Kalau betul FXOpen scam... saya tutup semua acc sekarang juga. Hot Quotes:
  2. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Hot Quotes:
  3. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Just graduated!!!
  4. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    First trial running of the MT4 Platform Class by the MT4 specialist. The class packed with extra chairs had to be brought in the Training Room. It took 2 days to complete... last Friday and Saturday. Just concentrating on MT4 Platform tools... opening an acc and withdrawing money out. After a...
  5. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    FXOpen ECN starts to get widely recognized :113: This guy... as I remember last time... he gave a cynical and skeptical comment about the new ECN platform. Now... look at him... falling in love with FXOpen ECN plaform already :8: Click here to read the comment about FXOpen ECN platform >>>...
  6. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    CZ baru sahaja melantik seorang lagi Tenaga Pengajar... expert in MT4 :sm9: Nantikan Pengumumannya selepas ini. Kelas ini yang memakan masa 6 jam satu session... kemungkinan akan diberikan secara PERCUMA . All you got to know about your Precious Tools... the MT4 platform User Friendly tools...
  7. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Project just been approved, I am working on building a MINI LIBRARY at CZ. The library will be equipped with all sorts of ECONOMICS & TRADING BOOKS. Proposal to make this library available to everyone for FREE... GRANTED!!! :D
  8. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Boleh tonton aksi2 Tenaga Pengajar CZ dalam video ini: >>> http://www.youtube.com/watch?v=2tIZCrW7doo :D
  9. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Di sini saya ingin mengingatkan sesama kita. Lagi besar untung yang dicari... lagi besar jugalah risikonya. Forex bukan medium buat duit jer... Forex juga boleh jadi medium kesensaraan kalau salah guna. Only invest with the money you can afford to lose... because EQ (emotion control) is vital...
  10. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Sudah-sudahlah tu... tak habis2 lagi ke perdebatan nie. Tak membawa faedah apa2 pun... dok bertekak jer memanjang. Sebagai Tenaga Pengajar dalam bidang ini... sama2 lah kita mendidik trader2 yang baru tu macam mana nak baca market... macam mana nak membuat analysis sendiri dan bukannya...
  11. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Memperkenalkan Tenaga Pengajar CZ yang ada sekarang ini... tengah nak tambah lagi... tak cukup tenaga dah nie... anak murid semakin ramai. Alhamdulillah... semoga semuanya mendapat pendidikan yang berguna. Setakat ini tenaga pengajar CZ terdiri daripada Cikgu Sheriff, Cikgu Azrin dan saya...
  12. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Razak... betul ke apa yang saya BOLDkan merah tu? Betul ke you pernah menuntut dengan Jebat? Nanti jumpa kat FOREX Expo... kita sembang panjang.
  13. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Tak habis2 lagi si Jebat nie... lantak kolah Jebat oi. "FXOPEN... main sponsor CZ"... tulaa pasal... hati dah busuk sampai pemahaman pun salah. FXOPEN lah main sponsor CZ. Siapa cakap CZ main sponsor. CZ yang di sponsor. Apa salahnya kalau ada BROKER yang sponsor CZ... salah ke? Yang...
  14. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Haaaa... nanti jumpa saya jangan lupa kenalkan diri saudara sebagai RAZAK69... (uih... 69... ganas nombo tu :p). Nanti saya inform kat mana kitaorang selalu kumpul2 buat GATHERING kenal2 sesama trader face to face... LIVE TRADE sama2... Gi trip memancing sama2 dll.
  15. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Jumpa saya di sana. Saya akan berada di booth FXOPEN (booth paling basar sekali!)... main sponsor CZ.
  16. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Berani kerana benar... idak gitu :D Saya tunggu kedatangan saudara di CZ. Sekarang tengah busy dengan FOREX EXPO yang akan berlangsung di KLCC Convention Centre hari Jumaat dan Sabtu ini. Boleh jumpa saya terus di sana dulu. Minggu depan boleh buat appointment dengan saya. Sekiranya...
  17. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Saudara Jebat... winners give solutions... losers give excuses. Untuk mencari penyelesaian perbalahan ini.... Saya jemput Saudara JEBAT datang sendiri CZ dan pantau tengok. Adakah CZ PENIPU atau SCAM? Dapatkan FAKTA dulu sebelum berhujah. Saya menunggu kedatangan Saudara Jebat... Cakap jer...
  18. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Sebenarnya saya sibuk dengan forum saya sendiri. Saya masuk sini sebab staff CZ yang report kat saya mengatakan ada "TROLL" dalam thread ini. Jadi saya masuk sekadar memperjelaskan mana yang kabur. Kalau nak tahu dimana saya aktif mengajar FX... sila GOOGLE atau YAHOO Search perkataan SHAMX777
Top