Search results

  1. S

    Maseh tak faham. Celoteh untuk apa.....tujuan program ni untuk apa...pun tak tau

    Maseh tak faham. Celoteh untuk apa.....tujuan program ni untuk apa...pun tak tau
  2. S

    Blur.............bluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

    Blur.............bluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Amenda tak gheti.................................... .
  3. S

    Hi Suesut, Aisehman.... bila u nak buat post nie? Takkan senyap je... jom lah join perbincangan...

    Hi Suesut, Aisehman.... bila u nak buat post nie? Takkan senyap je... jom lah join perbincangan kami, barulah meriah sikit. Jangan malu-malu, kami semua sempoi je. Ok ye? Saya yakin, mesti ada topik yang menarik untuk anda disini. Macam mana nak buat post tu?. Dah tulis dua kali, itu bukan post...
  4. S

    Saya tak faham jadi apa yang hendak saya buat.

    Saya tak faham jadi apa yang hendak saya buat.
  5. S

    Belum ada idea lagi. Tengah give up pasal program cari duit melalui internet banyak tak...

    Belum ada idea lagi. Tengah give up pasal program cari duit melalui internet banyak tak betulnya. Kata senang sangat, tapi susah bangat.
Top