Search results

  1. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Checked with Celcom website, not qualified hahaha cause no register for the BPR last time but is also good to know so that can share with fren who are B40 cause i think this really help them alot I just attach the link here lol https://www.celcom.com.my/personal/jaringan-prihatin agree to...
  2. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Oh I see... quite a good program tho, must have helped some that need it! I am using Celcom +Kacak+ So this have to be via telco company? Like me is Celcom then what's the steps?
  3. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Jaringan Prinhatin? What's that didn't heard it before but it sounds like some government program is that so ?
  4. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Erm well cant say that u r totally wrong or right hahahaha But so far realme is ok, i bought for my parent last time
  5. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Samsung abit pricy but if you have the budget then I also suggest Samsung, if not then realme. vivo also not bad
  6. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Depend pada waktu yang sesuai la kalau nak senang
  7. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Bawak grabfood pun ok jugak. Kalau nak tambah side income, ramai buat hujung minggu 2 3 job untuk tambah pendapan sedia ada 1616656662 Kalau macam tu better jadi agent terus, Kita bayar lebih sikit and dapat promote real produk tu
  8. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Ada jugak company terminate lepastu suruh pekerja tu buat surat resign so dorang xdpt pampasan
  9. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Pernah cuba dropship ni, memang susah nak cari customer plus saingan sengit. So kalau tak rajin memang xdpt customer
  10. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Bnyk jugak 4 preset suhu senang sikit nak bezakan yg mana satu ideal temp utk kotorn baju kena minyak lumpur semua ni
  11. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Tapi ada jugak yg preset air panas tu kan. Nak basuh tuala selimut cadar tu tak perlu nak rendam air panas dulu pastu tunggu dlm 5 min baru masuk mesin basuh
  12. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Beli bnyk2 brg nnti x cukup space pulak rumah tu. Nampak sempit nnti rumah tu kalau x pandai susun. Brg2 letrik jgn beli yg besar sngt if duk dua org je. Jimat dah elektrik kat situ.
  13. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    ye eh, ni mcm ok je...btol gak, mmg semua org perlukan plan telco ni jadi dari segi risk tak tinggi sgt, takde la kena bukak business baru dari bawah...nk kerah idea tu pun bukan senang haha. berapa eh celcom BeBoZz ni punya modal? sbb sy mmg nk cari yg tak besar sgt modal dia...susah la kalau...
  14. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Boleh cuba bisnes yang lain. Tak delah wajib jual makanan, tudung ke pakaian ke. Mana2 yang rasa sesuai dengan Kita la
  15. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Kalau jadi dropship Tak perlu modal pun. Maybe just kena bayar yuran ahli selalu dorang caj rm10 macam tu. Tapi nk untung byk susah la sbb byk saingan, n biasanya portion untung yg u dpt dari sales tu sikit je...
  16. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Banyak kali dah cuba dropship ni, tapi saingan tinggi sangat tu yang macam dah taknak join dropship 1614870367 Idea yang bagus jugak tu, ramai jugak bukak gerai depan rumah masing2 sebabkan dah susah nak cari kerja. tapi saingan pun tinggi la sbb ramai org jual makanan...kalau saingan tinggi...
  17. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Hi uoll, nk tahu ada sesiapa tahu tak jenis business yg tak perlukan start up cost yg tinggi...sbb sekarang ni byk org bukak business tgh pandemic ni, tp nk bukak business ni biasanya kena ada modal yg besar..
  18. popolan

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Bukan tu je tapi 38 mins utk active speed wash. Even 38 mins only tpi clothes tetap clean sebab guna Active Foam System
  19. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Haah wei harga murah je tpi org lain jenis yg kedekut ni beli yg fake sebab nak murah giler tpi nipis giler laa face mask tu. Brand vircas medic pun best material yg x cause skin allergic.
  20. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Aku x percaya sngt beli kat shopee ni. Aku selalu beli face mask vircas & empro kat watson. Yg tu ISO certified so material pun bagus.
Top