Search results

  1. M

    Edit Template Blogger

    Salam Banyak2 aku edit template, part ni lah yang paling aku tak reti Okay, masalah dia camni, cuba korang masuk dalam blogshop aku ni -->> tudung online korang akan nampak ia akan display 3 post je kan? Jadi kalo boleh aku nak buat seberapa banyak yang boleh display post tuh. Contohnya ia...
  2. M

    Designer Template WordPress Diperlukan Segera

    Salam, seperti tajuk diatas, designer template WP diperlukan segera. Template yang perlu di design simple sahaja, code HTML untuk blogger saya dah ada. Cuma convert kan saja. PM saya sapa2 yang berkebolehan. Hanya satu template simple sahaja.
  3. M

    Sape pernah subscribe terapeak?

    salam, hanya bertanya dari newbie..ok tak kalo subcribe terapeak? bukan ape, nak jimat kan mase untuk cari niche2 terbaik.. terima kasih atas pendapat..:-)
  4. M

    Paling panas zaman sekarang - kempen amal terkini dari rumah kasih harmoni

    Salam, Dalam2 kita duk sibuk cari duit online atau offline, apa kata kita invest sikit untuk dunia yang abadi. Di sini saya war-war kan: KEMPEN AMAL TERKINI DARI RUMAH KASIH HARMONI:) ini webnya http://rumahamal.my/rkh/lutama.htm Sedikit ringkasan dari kemepn ini Kempen AMal terkini...
  5. M

    Mencari dropshipper barang kahwin

    salam, saya ada satu blog yang niche satu benda barang perkahwinan mat saleh..niche dia berkaitan bunga la... dalam sehari lebih kurang 300 visitor..jadi rugilah kalo tak guna baik2 visitor tuh.. plan aku, nak letak la barang2 dropship untuk dijual dan link ke store ebay.. sape tahu...
Top