Search results

  1. Brother`mon

    WTS : Jualan Borong Baju Melayu Cekak Musang Raya 2011

    Semalam selamat deliver 200 pasang di Shah Alam. 100 pasang di Bangi. Semua customer Online. Terima kasih WC. Hukhuk
  2. Brother`mon

    WTS : Jualan Borong Baju Melayu Cekak Musang Raya 2011

    Selamat Menjamu mata. Ejen dialu-alukan. Masih banyak masa untuk merempit Duit Raya. Sila PM.SMS.
  3. Brother`mon

    WTS : Jualan Borong Baju Melayu Cekak Musang Raya 2011

    Assalamualaikum semua Kami merupakan pembekal Baju Melayu Siap, sepasang untuk Stok Jualan Raya anda. Details seperti Berikut Jenis : Baju Melayu Cekak Musang Jenis Kain : Satin Rado Kualiti : AA Terbaik Saiz : S,M,L,XL Belian Min : 3 Kodi ( 1 Kodi 20 Pasang ) 1 Kodi = 1 Size. Warna ...
  4. Brother`mon

    Official Fanpage WC.. Jom LIKE!

    woho...fb pun takde aku ni
  5. Brother`mon

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    yang tu bro kena try sendiri sampai rumah ke tak sampai rumah. sy cuma mampu guide camna nak make sure dorang genuine supplier ja.
  6. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    Salam, Forwarding agent di China dah mula cuti start Nextweek untuk Chinese New Year. So kepada sapa2 yang order barang @ buat drop shipping dari China kena aware. Jangan kang tekejut lak apsai order barang tak sampai sampai. Aku ni nak ingatkan jee...
  7. Brother`mon

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    mmg menyeksakan, nak kena bahagi time btol2 untuk family lagi. ini aku aaa...tapi berbaloi... no pain no gain..
  8. Brother`mon

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    hehehehe.....Mat Liew..pergh..sodap tu nick
  9. Brother`mon

    Jom Cari Idea eBay !!

    yup..coba cobalah intai intai peluang yang ada. start kumpul idea
  10. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    ikut la hang nak blasah brapa. asal reasonable kata omputih
  11. Brother`mon

    Ebay Malaysia bakal MELETUP!!

    dan semestinya SME ada buat duit skit, takkan depa nak sign kosong ja tadi tuu.....dapat sekupang dua pun jadilah gamaknya..
  12. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    betoi tu. bak kata omputih, malu bertanya sesat jalan...
  13. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    ahhaha...lawak betoi hang ni selopak..nasib baik selopak jaa.. Tak sampai seploh hinggit pun kos hang hantaq pen tu ke AUSTRALI. Cuba baca balik page 1 dan baca dengan teliti. control skit excited tu.hehehe
  14. Brother`mon

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Gi kat contact us > Live Chat. alaa..mcm ko chat kat YM..
  15. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    konpem ka berat pen 180g ? hang dah timbang kilo ?
  16. Brother`mon

    Ebay Malaysia bakal MELETUP!!

    khatam 3 kali atau lebih takpa, jangan KHATAN je sampai lebih dari sekali.... ;p
  17. Brother`mon

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    bagi aku elok hang buat dulu baru hang tau. aku nak bagi pendapat pun tak reti sebab tak pernah jual pen, kalau pernah jual pun mungkin kos tak sama. buat je lah bro..baru tau ;P
  18. Brother`mon

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    setuju..itu yang paling baik. dan dorang mmg expert lagi superb. nama nak pompuan je..hehe
  19. Brother`mon

    Ebay Malaysia bakal MELETUP!!

    biasala...ada meniaga..hehe
  20. Brother`mon

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    apa masalah dia bro ? dah contact ngan awek live support ebay ?
Top