Search results

  1. Nikman

    Di manakah Syed Shazni berada ???

    Salam ramadhan... Ada sesiapa tak yg ada contact no bro Syed Shazni... dah berkali-kali saya contact kat FB tapi takde respons... link FB beliau ----->> http://www.facebook.com/mr.syedshazni Kalau sesiapa ada contact no beliau, sila bagi saya yer... ada urusan yg tersangatlah...
  2. Nikman

    Panduan ASAS Membuka Restoran / Kedai Makan

    Salam ...:D Baru-baru ini ada seorang kawan saya mempelawa saya untuk 'Join Venture' dengannya untuk membuka sebuah restoran yang bakal dibeli dari owner lama. Saya agak tertarik coz area restoran tu agak strategik ... cuma masalahnya kitaorang langsung tak ada pengalaman pasal restoran ni...
  3. Nikman

    Tak Tahu Kenapa Jadi Begini .....

    Setiap kali saya LOG IN my laptop, mesti muncul benda ni ..... mungkin friend-friend semua tahu apakah punca dan kesan benda ini terhadap laptopku sekiranya benda ini dibiarkan berlarutan ....
  4. Nikman

    Memilih Screen Recording Software

    Selain dari Camtasia Studio, apakah software screen recording yang bagus ? Dan apakah beza antara yang free download dengan yang berbayar ? Sebab yang berbayar mahal sangat .. (USD 299)
  5. Nikman

    Mencari Seminar atau Personal Coach Di Johor Bahru.....

    Saya seorang newbie yang mengharapkan belas "ihsan" dari sesiapa yang mahu menganjurkan seminar internet marketing atau personal coaching meliputi aspek pembinaan web or blog, teknik pemasaran, dan apa-apa sahaja yang boleh saya jadikan sebagai ilmu pedoman untuk menjadi seorang usahawan...
  6. Nikman

    Siapa yang nak dapat komisyen ???

    Sesiapa yang ada affiliate Rahsiamudah.my ??? Saya nak beli pakej e-buku tu kat LINK korang.... dengan syarat ada bonus istimewa.....:-) cepat !
  7. Nikman

    Sofware Dijual Di Kedai-kedai DVD/CD Software Computer

    Apakah pandangan anda tentang software-software yang dijual di kedai-kedai DVD/CD Software Computer seperti Microsoft Office, Adobe Phososhop&Dreamweaver, Dll.??? Ianya dijual dalam kadar yang sangat murah serendah RM10(microsoft office 2010) berbanding jika kita membeli terus daripada...
  8. Nikman

    Ada Sesiapa Yang Tahu...

    Ada sesiapa yg tahu....... laman web pengiklanan yg terbaik........ berikan cadangan.....:-)
Top