Search results

  1. S

    Satu Lagi Penipuan Dari ForexCash >> Wajib Baca

    kelakor ler ko ni wellter.... si johari tiada pun sebut pasal fxopen... tetiba jer ko dok sebut..... sedangkan.... dalam website yang johari sebutkan... terpampang contoh "Straighthold Investment Group" yang ko agung-agungkan.... memang kelakor ler ko ni.... huehuheuheue...
  2. S

    kepada semua ahli forum yang post kat online stock & forex!

    Memang pun.. lagipun... banyak fakta berunsur "Kurangnya Ilmu" 1-5tahun di Malaysia ke atau 5tahun didaftarkan dalam Dunia ini??? ... fxegypt lagi awal di Malaysia ni dari depa.. .. tak baik bagi fakta palsu... 2- Tahu ker Broker yang pertama yang bertapak di Malaysia dan masih...
  3. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Tak abih-abih ngan forecast... Mengenal FOREX... perlu forecast ker? Nak tahu bagaimana nak open post... perlu forecast ker? Mengira Margin yang digunakan... perlu forecast ker? Saudara punya ILMU, sudah tinggi... tapi jangan sampai ilmu yang tinggi saudara lupa akan BASIC/ASAS...
  4. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    siapa pulak yg terbalikkan nb aku ni....... hueheuheu
  5. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    apa susah... buat lak stail sham.... mau mencanak naik nanti... huheuhuheuhuheuue
  6. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    nak market turun.. buat ler macam stail yang selalu aku tunjukkan kat dolah tu... huehuehu
  7. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Nama anda berdua tiada dalam senarai GURU di CZ. Oleh yang demikian, sila tunjukkan kehebatan anda di thread masing-masing. CZ khas kepada mereka yang berminat untuk mempelajari FOREX (BASIC) dan sila berhubungi melalui talian 03- 2161 0001
  8. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Masing-masing ada cara tersendiri untuk mempromosi kelas dan bersaing secara sihat. Seelok-eloknya saudara tumpukan pada kelas yang saudara anjurkan dan fikirkan cara positif untuk menarik pelanggan belajar dengan saudara. Bukannya mengganggu thread orang lain dengan bahasa-bahasa berunsur...
  9. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Salam. Mungkin belum terlewat bagi saya mengucapkan Jutaan Terima kasih kepada mereka yang menghadirkan diri di FOREXEXPO, terutama kepada mereka yang mengunjungi booth kami FXOPEN/FXOPENASIA/FXMALAY. Terimakasih juga kepada tenaga kerja dari Commerce Zone Sdn Bhd yang banyak membantu...
  10. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Salam. Saudara, Fakta yang baik dan betul, saya terima dengan baiknya. Akan tetapi, segala fakta yang berunsur fitnah dan memberitahu sesuatu yang tak betul, terpaksalah saya perbetulkan. 1- Saya tiada kaitan dengan broker yang anda sebutkan, oleh itu usah menuduh membuta tuli...
  11. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Saya tak pasti, niat anda ni BAIK atau SEBALIKNYA...???? 1- Saya di fxmalay, client yang bakal dapat bonus register di fxopen, saya langsung tak dapat apa2. 2- Usah menuduh yang bukan-bukan, saya tiada akaun di broker yang anda sebutkan. 3- Berjaya atau tidak, telah disebutkan sebelum...
  12. S

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Salam, kita dah lama dalam arena ini.. ( tak pasti siapa lebih lama diantara kita) Tapi saya masih lagi belajar dan belajar.... bila ada masa terluang... Salah ke kita mengajak orang ramai yang berminat mendalami ILMU Forex? Tidakkan... Manakala berkaitan dengan boker pula, Salah ke...
  13. S

    FXMALAY 1st Anniversary - Grand Promotion

    Mengajak traders utk DISIPLIN, Follow Money Management.. Usah fikirkan hadiah tersebut, sebab InsyaAllah, dgn 2 perkara ini dan Tawakkal, PROFIT memanjang...
  14. S

    FXMALAY 1st Anniversary - Grand Promotion

    PROMOSI SEMPENA ULANGTAHUN PERTAMA FXMALAY ~PUSINGAN PERTAMA~ 01HB MEI, 2008 HINGGA 31HB JULAI, 2008 1 HADIAH UTAMA => BERNILAI LEBIH RM 3000.00 10 HADIAH ISTIMEWA = > BERNILAI LEBIH RM250.00 10 HADIAH SAGUHATI = > BERNILAI LEBIH RM100.00...
  15. S

    Internet biz yang menguntungkan anda sepanjang 2006?

    Salam..... Bagi saya.. sepanjang tahun 2006 hasil pendapatan tambahan adalah datang dari FOREX Apa yang penting, pendapatan yang kita dapat adalah HALAL (seelok-eloknya ada rujukan daripada MUFTI) Kepada mereka yang berminat, boleh lihat laman Web mudah saya SUREMASYUQ untuk...
Top